Προς το περιεχόμενο

[ΤΕΛΟΣ - Sold Out][Android TV BOX] Mecool M8S pro 3/16 - 45 ευρω @banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

EDIT - UPDATE : Sold out, οποτε τέλος η παρουσα προσφορα. Όποιος προλαβε ... πρόλαβε. 

To γνωστό box mecool M8s Pro (το σκέτο, οχι τα κατώτερα L/+/w) με s912, 3GB ddr4 ram και αποθηκευτικο χώρο 16GB, στα 45 ευρώ (51 δολλαρια) τελική τιμή με μεταφορικά Priority Direct Mail, που σιγουρα δε σταμάτα τελωνειο. Να τονισω εδω οτι παιζει κανονικά netflix HD (ενίοτε με ελαφρυ σκάλισμα). 

www.banggood.com/M8S-PRO-Amlogic-S912-3GB-DDR4-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1134601.html

Έχει διαθεσιμα 3 κομμάτια με βύσμα EU, 7 κομματια σε βύσμα AUstralia και απο 1 βυσμα σε UK και US. Αν οταν ψωνισετε εχουν τελειώσει το eu plug, πάρτε το au ή το us  γιατί παιζει κανονικά στο ευρωπαικό ρεύμα, με ένα adaptor του 1 ευρω απο το κινεζομαγαζο της περιοχης σας.

Σαν μοντέλο καταργείται (γιατι ερχονται οι s905x2 και s922 επεξεργαστες) οποτε ξεστοκαρουν τα τελευταία κομμάτια και αυτη ειναι η χαμηλοτερη τιμή που εχω δει για αυτο το μοντελο. 

1502667217332668485.jpg

ΠΡΟΣΟΧΗ : Οταν κάνετε checkout για να πληρώσετε να επιβεβαιώσετε οτι η μέθοδος αποστολής ειναι Priority Direct Mail και επισης αν πληρώσετε με paypal δε χρειαζεται να πληρώσετε insurance για την αποστολή (οποτε βγάλτε το τικ). Το τελικο ποσο που θα ειναι να πληρώσετε θα πρεπει να ειναι 45 ευρω ή 51 δολλαρια (περιπου).

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ : Για όσους εχουν απλές αποριες για το συγκεκριμένο box, να δουν και να διαβάσουν το αντιστοιχο θέμα προσφοράς για το μεγαλο του αδερφάκι 3/32 (sold out). ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ιδιες ερωτήσεις και αποριες. Link εκεινης της προσφορας -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/687609-τελοσ-sold-out-android-tv-box-mecool-m8s-pro-332-52-ευρω-banggood/

.

Επεξ/σία από isay
  • Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσθέτω κάποιες προχειρες οδηγίες για το πως να επιλεξε μεθοδο αποστολής priority line και να πληρώσετε με paypal

Αναφορά σε κείμενο

0. Αν εχεις κατι στο καλαθι σου ΣΒΗΣΕ ΤΟ

1.Πας στη σελιδα του προιοντος

2.επιλεγεις EU plug και πατας το ADD to CART. Θα σου βγαλει ενα pop up, κλεισε το και πηγαινε στο shopping cart

3. Εκει θα βλεπεις το προιον (επιβεβαιωσε οτι εχεις βαλει 1 κομματι) ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ δυο μεγαλα κουμπια να πληρωσεις με paypal και διπλα ενα που λεει procced to checkuou. ΔΕΝ πατας το paypal αλλα το proceed to checkout

4.Στην επομενη σελιδα (δηλαδη στο checckout) κάπου στη μεση δεξια εχει ενα dropdown menu για τους τροπους αποστολής. ΕΚΕΙ διαλεξεις PRIORITY LINE που εχει καπου 5 δολλαρια.

5.Ακριβώς απο κατω εχει το incurance (βγαλε το) και το tax insurance (εγω τα βγαζω ολα)

6. Αν τα κανεις αυτα, το τελικο συνολο θα σου λεει 45 δολλαρια + 5 μεταφορικα = 50 δολλαρια.

7.Κατω αριστερα εχει επιλογη του τροπου πληρωμης (δυο μεγαλα κουμπια), που αριστερα ειναι paypal και δεξια του credit card. Διαλεγεις paypal

8. Κατω κατω δεξια εχει κουμπι PLACE ORDER. Αφου εισαι σιγουρος οτι εχεις βαλει priority line και το συνολο ειναι καπου 50 δολαλρια, το πατας και θα σου ανοιξει το paypal να πληρώσεις και αφου σου παρει το χρημα θα σε παει σε μια σελιδα που σου λεει οτι εγινε η παραγγελια.

Επεξ/σία από isay
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Αυτό μπορεί να επιτελέσει δουλειά PVR; Με ενδιαφέρει ένα TV Box να μπορεί να γράφει τα ελεύθερα προγράμματα της τηλεόρασης.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zus είπε

Αυτό μπορεί να επιτελέσει δουλειά PVR; Με ενδιαφέρει ένα TV Box να μπορεί να γράφει τα ελεύθερα προγράμματα της τηλεόρασης.

με ΠΟΙΑ πηγή σήματος; Απο θα παιρνεις την εικονα για να την γράψεις;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, isay είπε

με ΠΟΙΑ πηγή σήματος; Απο θα παιρνεις την εικονα για να την γράψεις;

Από επίγειο δέκτη ας πούμε (φαντάζομαι από αποκωδικοποιητή Nova δεν μπορώ, σωστά?)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε

Καλυτερο το Mi Box 2

Μονο απο θέμα software/rom για κάποιον που θελει κάτι οσο πιο plug-n-play γινεται. Απο θεμα hardware το m8s του ριχνει στα αυτια, οποτε αν αλλαχτεί  η εργοστασικη rom με custom το mibox απλά θα μαζευει τη σκονη του m8s. Απο την άλλη πλευρα, αν κάποιος θελει το καλυτερο plugnplay παει καρφωτα στο nvidia shield. 

Και αυτά απο κάποιον που ειναι φανατικος της xiaomi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά τα mecool είχαν θεματάκια μετά την αναβαθμιση του netflix.

Ξέρεις κανένας αν τα διόρθωσε η εταιρεία; Αυτό που έχω στο χωριό δεν παίζει πλέον netflix για παράδειγμα και δεν έχει καμία ενημέρωση ακόμα από την εταιρεία.

edit: Εχω αυτό το μοντέλο: MECOOL M8S Pro 2/16

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Zus είπε

Από επίγειο δέκτη ας πούμε (φαντάζομαι από αποκωδικοποιητή Nova δεν μπορώ, σωστά?)

Μην το κοιτάς καθολου το συγκεκριμένο για τη δουλεια που θες. Δεν εχει εισοδους σήματος ουτε tuner. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δικό μου (ακριβώς αυτό του θέματος) μια χαρά παίζει το netflix.

Μάλιστα δεν έχει εμφανίσει ποτέ OTA updates, ούτε έχω ασχοληθεί με custom roms, μόνο ξήλωσα το bloat.

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Billator είπε

Παιδιά τα mecool είχαν θεματάκια μετά την αναβαθμιση του netflix.

Ξέρεις κανένας αν τα διόρθωσε η εταιρεία; Αυτό που έχω στο χωριό δεν παίζει πλέον netflix για παράδειγμα και δεν έχει καμία ενημέρωση ακόμα από την εταιρεία.

Παιδια στο αρχικό μου post σας προτεινα να κοιταξετε το αλλο νημα.

Η σειρά m8s πλεον δεν εχει προβλημα με το netflix και παιζει καμπανα. Το προβλημα εχει λυθει πάνω απο μηνα και μιλώ εκ πείρας

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, isay είπε

Μονο απο θέμα software/rom για κάποιον που θελει κάτι οσο πιο plug-n-play γινεται. Απο θεμα hardware το m8s του ριχνει στα αυτια, οποτε αν αλλαχτεί  η εργοστασικη rom με custom το mibox απλά θα μαζευει τη σκονη του m8s. Απο την άλλη πλευρα, αν κάποιος θελει το καλυτερο plugnplay παει καρφωτα στο nvidia shield. 

Και αυτά απο κάποιον που ειναι φανατικος της xiaomi

Nvidia ειναι κορυφη ακομη παρα τα χρονια του αλλα πολυ ακριβο ακομη!!! Δυστυχως

Δημοσ.
Just now, isay said:

Η σειρά m8s πλεον δεν εχει προβλημα με το netflix και παιζει καμπανα. Το προβλημα εχει λυθει πάνω απο μηνα και μιλώ εκ πείρας

Μπορείς να δώσεις μερικές πληροφορίες για αυτό; Πριν 2 μήνες το έψαξα και δεν γινόταν τίποτα τότε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Billator είπε

Μπορείς να δώσεις μερικές πληροφορίες για αυτό; Πριν 2 μήνες το έψαξα και δεν γινόταν τίποτα τότε.

Αρχικά ποιο box εχεις και ποια rom. Αφετέρου δες αυτα που εχω γράψει για το m8s pro plus στο link της υπογραφής μου. Εχω γράψει και για το netflix με το burningkeytools

• Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, isay said:

Αρχικά ποιο box εχεις και ποια rom. Αφετέρου δες αυτα που εχω γράψει για το m8s pro plus στο link της υπογραφής μου. Εχω γράψει και για το netflix με το burningkeytools

https://www.gearbest.com/tv-box/pp_656048.html?wid=1640583
Τώρα rom δεν ξέρω γιατί δεν το έχω και πέρασε πολύ καιρός από τότε που το σκάλισα, την μαμήσια είχε αλλά συγκεκριμένα ποια δεν θυμάμαι , το burningkeytools δεν δούλευε πάντως. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...