zoranb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά, σας έχει τύχει να καταθέτετε χαρτονομίσματα σε ATM, να σας βγάζει μήνυμα πως υπάρχει παραχαραγμένο αναμέσα σε αυτά που καταθέτετε, να αναφέρει σε μήνυμα πως τα παραχαραγμένα τα κρατάει η τράπεζα κλπ. αλλά τελικά στην απόδειξη της κίνησης του λογαριασμού να φαίνεται πως δεν υπήρχε πρόβλημα στην κατάθεση; π.χ. να καταθέτετε 200ευρώ να βγάζει πως ένα είναι παραχαραγμένο και στην απόδειξη να φαίνεται πως έγινε κατάθεση 200σίων ευρώ τελικά... είναι δυνατόν ή βλέπω πουλάκια;
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν το ΑΤΜ εχει δυνστοτητα ελεγχου γνησιοτητας χαρτονομισματων οταν γινεται χωρις φακελο .Α θυμαμαι καλα βγαζει και προειδοποιητικο μηνυμα οτι δεν θα ληφθουν υπ οψιν στην καταμετρηση πλαστα χαρτονομισματα .Αυτο με επιφυλλαξη . Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
CMOS_Z Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, zoranb είπε Παιδιά, σας έχει τύχει να καταθέτετε χαρτονομίσματα σε ATM, να σας βγάζει μήνυμα πως υπάρχει παραχαραγμένο αναμέσα σε αυτά που καταθέτετε, να αναφέρει σε μήνυμα πως τα παραχαραγμένα τα κρατάει η τράπεζα κλπ. αλλά τελικά στην απόδειξη της κίνησης του λογαριασμού να φαίνεται πως δεν υπήρχε πρόβλημα στην κατάθεση; π.χ. να καταθέτετε 200ευρώ να βγάζει πως ένα είναι παραχαραγμένο και στην απόδειξη να φαίνεται πως έγινε κατάθεση 200σίων ευρώ τελικά... είναι δυνατόν ή βλέπω πουλάκια; Μου εχει τυχει. Αμα διαβασεις το μηνυμα που σου βγαζει γραφει πως η καταθεση θα γινει κανονικα αλλα θα γινει και ελεγχος. Ο ελεγχος γινεται την επομενη ημερα μολις ανοιχτει το ΑΤΜ για καταμετρηση απο τον υπαλληλο. Αμα εισαι σιγουρος οτι δεν ηταν πλαστο δε θα γινει τιποτε αλλο στην καταμετρηση θα περασει κανονικα και τελος, τα μηχανηματα κανουν πολυ συχνα λαθη σε περιπτωση που ειναι τσαλακωμενα πολυ κλπ. Αν ηταν πλαστο ομως η διαδικασια εχει λιγο εως και αρκετο τρεξιμο. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από CMOS_Z 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Αν δεν κανω λαθος ο TS εγραψε οτι του εβγαλε τετοιο μηνυμα κατα την διαδικασια καταθεσης .
zoranb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε Αν ηταν πλαστο ομως η διαδικασια εχει λιγο εως και αρκετο τρεξιμο. Δηλαδή τι εννοείς λίγο έως αρκετό τρέξιμο;
skotadopsyxos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Σου βγάζει μήνυμα για ύποπτο ή πλαστό. Για πλαστό δεν ξέρω... Για ύποπτο το ελέγχουν την επομένη και πιθανότατα δεν θα μάθεις ποτέ τίποτα για αυτό
CMOS_Z Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, zoranb είπε Δηλαδή τι εννοείς λίγο έως αρκετό τρέξιμο; Απο απλη επικοινωνια με την τραπεζα, καταθεση στο Αστ. τμημα εως και δικαστηριο. Τυπικα ειναι ολα αυτα μην αγχωνεσαι, απλα η διαδικασια ειναι ετσι. Αν εβαζες πολλα πλαστα μαζι τοτε υπαρχει προβλημα. 1 λεπτό πριν, skotadopsyxos είπε Σου βγάζει μήνυμα για ύποπτο ή πλαστό. Για πλαστό δεν ξέρω... Για ύποπτο το ελέγχουν την επομένη και πιθανότατα δεν θα μάθεις ποτέ τίποτα για αυτό Αμφιβολου γνησιοτητας ειναι το μηνυμα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα μηχανηματα κανουν και λαθη...Πριν ενα μηνα κατεθεσα 200 ευρω και ειμαι απολυτα σιγουρος για το ποσο .Μου εβγαλε να αποδεχτω καταθεση 250 ευρω και το εκανα .Εμφανιστηκαν αμεσα στον λογαριασμο μου .Για να πω την αληθεια περιμενα τηλ απο την Τραπεζα την επομενη εργασιμη κατι που δεν εγινε ποτε .Φυσικα το επαιξα κινεζος...Καλως ή κακως. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
zoranb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε Αμφιβολου γνησιοτητας ειναι το μηνυμα. Το θέμα είναι πως είχε βγάλει ένα μήνυμα που δεν κατάλαβα εάν έλεγε να δώσω το πλήθος χαρτονομισμάτων ή με πληροφορούσε γιαυτά. Εκεί έβλεπα τον αριθμό 1 κ σε λίγα δευτερόλεπτα δώθηκε αυτοματοποιημένη συνέχεια στην οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα