joker16 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, έστειλα σήμερα βιογραφικό στην inditex και μου απάντησαν να πάω αύριο για ομαδική διαδικασία συνέντευξης, ξέρει κανείς τι παίζει; έχω αγχωθεί πολύ 1 1
momotis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, joker16 είπε Καλησπέρα, έστειλα σήμερα βιογραφικό στην inditex και μου απάντησαν να πάω αύριο για ομαδική διαδικασία συνέντευξης, ξέρει κανείς τι παίζει; Αν η γνώση σουαχίλι ήταν απαραίτητη προυπόθεση για τη θέση,να είσαι αισιόδοξος.
joker16 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Curtis76 είπε καλη τυχη, πες μας νεα αυριο ευχαριστώ πολύ φίλε, πρώτη φορά θα πάω σε ομαδική συνέντευξη βέβαια και με αγχώνει αυτό 3 λεπτά πριν, momotis είπε Αν η γνώση σουαχίλι ήταν απαραίτητη προυπόθεση για τη θέση,να είσαι αισιόδοξος. Χαχαχαχα εννοούσα ότι έστειλα χθες (πλέον) 21/11 και μου είπαν να πάω σήμερα 22/11
vagos789 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Flwj7f4COoU
theo93 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Κάνω ένα μικρό hijack τ θέμα, πριν από 6-7 μήνες έψαχνα για δουλειά και είχα στείλει βιογραφικά σ κάποιες εταιρίες που με ενδιέφεραν. Βρήκα τελικά και χτες μου ήρθε mail από μια να πάω για συνέντευξη. Τι απάντηση να δώσω ώστε να αφήσω και μια πόρτα ανοιχτή;
joker16 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, theo93 είπε Κάνω ένα μικρό hijack τ θέμα, πριν από 6-7 μήνες έψαχνα για δουλειά και είχα στείλει βιογραφικά σ κάποιες εταιρίες που με ενδιέφεραν. Βρήκα τελικά και χτες μου ήρθε mail από μια να πάω για συνέντευξη. Τι απάντηση να δώσω ώστε να αφήσω και μια πόρτα ανοιχτή; Θα σου πρότεινα να μιλήσεις μαζί τους και να πας για συνέντευξη όταν βρεις χρόνο. Τουλάχιστον να δεις τι παίζει
vagos789 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, theo93 είπε Κάνω ένα μικρό hijack τ θέμα, πριν από 6-7 μήνες έψαχνα για δουλειά και είχα στείλει βιογραφικά σ κάποιες εταιρίες που με ενδιέφεραν. Βρήκα τελικά και χτες μου ήρθε mail από μια να πάω για συνέντευξη. Τι απάντηση να δώσω ώστε να αφήσω και μια πόρτα ανοιχτή; Η απαντηση που αφηνει την πορτα ανοιχτη ειναι το ΝΑΙ,ΤΙ ΩΡΑ;
theo93 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, joker16 είπε Θα σου πρότεινα να μιλήσεις μαζί τους και να πας για συνέντευξη όταν βρεις χρόνο. Τουλάχιστον να δεις τι παίζει Ευχαριστώ πολύ 4 λεπτά πριν, vagos789 είπε Η απαντηση που αφηνει την πορτα ανοιχτη ειναι το ΝΑΙ,ΤΙ ΩΡΑ; Μου έστειλαν και ώρα για σήμερα, απλά δεν θα μπορέσω γιατί δουλεύω.
mylo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, theo93 είπε Κάνω ένα μικρό hijack τ θέμα, πριν από 6-7 μήνες έψαχνα για δουλειά και είχα στείλει βιογραφικά σ κάποιες εταιρίες που με ενδιέφεραν. Βρήκα τελικά και χτες μου ήρθε mail από μια να πάω για συνέντευξη. Τι απάντηση να δώσω ώστε να αφήσω και μια πόρτα ανοιχτή; Ευχαριστω πολύ για την ανταπόκρισή σας ωστόσο στο διάστημα που μεσολάβησε βρήκα εργασία αλλού και δεν θα καταφέρω να έρθω. Μπορείτε όμως να κρατήσετε τα στοιχεία μου για περίπτωση μελλοντικής συνεργασίας. Υγ :διαμόρφωσε το όπως θες 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα