Armygr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Θέλω να κάνω μια παραγγελία με προορισμό την Σαντορίνη μεσαριά στο χωριό που μένω δεν έχει διευθύνσεις και το site που θέλω να κάνω την παραγγελία μου ζητάει διεύθυνση τι πρέπει να βάλω σε αυτό το πεδίο?
Thulogur Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο λογαριασμό του νερου-τηλ-ρευματος τι γράφει ; το ποιο πιθανό ειναι στο τέλος να βάλεις τη διεύθυνση των ελτα της περιοχης.. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από Thulogur
takoulou Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Γεια σου... Θα βαλεις μια διευθυνση ενος γνωστου σου μεσα στην χωρα...
billiboo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 μπορεις να βαλεις απλα παυλα η καποιο αλλο συμβολο και να συνενοηθεις τηλεφωνικα με το τοπικο καταστημα courier για την παραδοση. 1
zio10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μεσαριά Σαντορίνης και ΤΚ βάλε. Αν δεν σε αφήνει και θέλει αριθμό κτλ βάλε παύλα. Βάλε και κινητό και θα είσαι οκ, ντόπιοι κάνουν τις παραδόσεις έτσι κι αλλιώς. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από zio10 2
stefanos_th Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 βαλε : deyteros dromos apo tιn thalassa
isay Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Στις 22/11/2018 στις 10:22 ΜΜ, Armygr είπε Θέλω να κάνω μια παραγγελία με προορισμό την Σαντορίνη μεσαριά στο χωριό που μένω δεν έχει διευθύνσεις και το site που θέλω να κάνω την παραγγελία μου ζητάει διεύθυνση τι πρέπει να βάλω σε αυτό το πεδίο? Αν στο στειλουν με ΕΛΤΑ, οτι γραφουν και οι λογαριασμοι σου. Αν στο στειλουν με courier βάλε παραλαβή απο το μαγαζί στην πολη, γιατί ετσι κι αλλιως δεν θα στο φέρουν ή για να στο φέρουν θα σου ζητήσουν πολύ χρήμα για παραδοση σε απομακρυσμένη περιοχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα