kioukiou800 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε Ωχ τώρα είδα το λίνκ που έβαλες. Θα το κοιτάξω.Σε ευχαριστώ! Υποψη δεν παιζει ρολο το firmware αλλα παρτιδα...εμενα ειναι στο 50-50 😕
non-serviam Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, di maria kun είπε παει στα 4 οχι μονο βαση ε.ε παει στα 4 γιατι οι αλυσιδες της συμφορας δινουν τουλαχιστον στην νιντεντο 2 χρονια(ενω αντιστοιχα σονι/μσ ενα-αυτο δεν το αναφερω για να γινει παλθ ατελειωτο θεμα απλα στο εγγραφο αναφερει κονσολες σονι,μσ 1 χρονος/ κονσολα νιντεντο 2 χρονια) Γενικά όρεξη να έχει κάποιος να τους τρέξει. Αλλά ποιος έχει;
Nathan Drake!! Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά το κουτί γράφει "Fortnite download for free on Nintendo store". Δηλαδή μου δίνει δωρεάν το Fortnite? Το συγκεκριμένο δεν μου αρέσει. Μπορώ να το πουλήσω/ανταλλάξω; Λογικά κάποιον κωδικό θα έχει να το δώσω σε άλλον σωστά;
Nathan Drake!! Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, ioann1s είπε To fortnite είναι free to play Α, οκ.
non-serviam Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Nathan Drake!! είπε Παιδιά το κουτί γράφει "Fortnite download for free on Nintendo store". Δηλαδή μου δίνει δωρεάν το Fortnite? Το συγκεκριμένο δεν μου αρέσει. Μπορώ να το πουλήσω/ανταλλάξω; Λογικά κάποιον κωδικό θα έχει να το δώσω σε άλλον σωστά; Λογικά σου δίνει έξτρα πράγματα μέσα στο παιχνίδι (τί έχει αυτό, coins και έτσι;).
Nathan Drake!! Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Στις 24/11/2018 στις 8:06 ΜΜ, non-serviam είπε Λογικά σου δίνει έξτρα πράγματα μέσα στο παιχνίδι (τί έχει αυτό, coins και έτσι;). Δεν το έχω τσεκάρει το παιχνίδι φίλε μου. Δεν το έχω κατεβάσει γιατί δεν με ενδιαφέρει καθόλου το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα