Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις επέστρεψα από το Public στην Λευκωσία με τρίτο Xbox στο χέρι δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην τιμή των 349 ευρώ με τα 2 Forza. Τρελή τιμή για τα Κυπριακά δεδομένα. Ψάξτε το και Ελλάδα ίσως ισχύει η ίδια τιμή.

Έχουμε ήδη το κανονικό και το S τώρα να δω πως θα το βολέψω και αυτό στο σπίτι.. 😊

• Like 3
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Αν δεν είσαι γενικά παντρεμένος εξηγείται το 3ο xbox αν όμως είσαι καλό είναι να μας πείς και εμάς τους κακόμοιρους πως το πέρασες απο το τελωνείο της μουρμούρας.

• Like 8
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, sadvampire είπε

Στο site μέσα το δείχνει  κανονική τιμή 420+ όπως εδώ 

Ναι και μου έκανε εντύπωση που είδα την τιμή στο κατάστημα. Τώρα να βγάλω φωτογραφία και την απόδειξη να δείτε.

Δημοσ.

Καλά δεν το είπα επειδή σε αμφισβήτησα αλλά απλώς από περιέργεια μπήκα  να χαζέψω και είδα ότι ήταν ίδια η τιμή. Αν είναι τιμη καταστήματος συγκεκριμένα η κάναν κάνα λάθος μια χαρά σου έκατσε μπράβο !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, marmarinos2006 είπε

Αν δεν είσαι γενικά παντρεμένος εξηγείται το 3ο xbox αν όμως είσαι καλό είναι να μας πείς και εμάς τους κακόμοιρους πως το πέρασες απο το τελωνείο της μουρμούρας.

Έχω 2 γιούς που όλοι μέρα παίζουν fifa. Αυτό το πήρα για εμενα κυρίως για το RDR2 να χαρώ και λιγάκι την 65άρα OLED μου.  Το μονο πρόβλημα τώρα νομίζω ότι δεν γίνετε game sharing σε 3 κονσόλες μονο 2.😔

22 λεπτά πριν, sadvampire είπε

Καλά δεν το είπα επειδή σε αμφισβήτησα αλλά απλώς από περιέργεια μπήκα  να χαζέψω και είδα ότι ήταν ίδια η τιμή. Αν είναι τιμη καταστήματος συγκεκριμένα η κάναν κάνα λάθος μια χαρά σου έκατσε μπράβο !

Τώρα με έβαλες σε σκέψεις. Είχα δει τις προσφορες πριν να πάω και η τιμή ήταν 429.Πήγα στο νέο κατάστημα τους που άνοιξε προχτές στο καινούργιο Mall και τα είχαν καμια δεκαρια διαφορα bundles με μια πινακίδα από πάνω στα 349. Μόλις το είδα το άρπαξα και όταν πήγα ταμείο η κοπέλα μου είπε ότι είναι 429, τις είπα ότι γραφει 349 και φώναξε τον υπεύθυνο και είπε ναι δεν γίνετε αυτόματα η έκπτωση και την έκανε αυτός. Και λέω μήπως η τιμή είναι μονο στο καινούργιο κατάστημα . Θα το ψάξω να δω.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Megatontnt είπε

Public Πάφο στο mall 429 με τα 2 forza

Μάλλον θα είναι μονο στο νέο Mall. Θα πάω ξανά το μεσημέρι για φαγητό και θα το ψάξω.

46521667_2771593859732870_2374890617156141056_n.jpg

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georget35 είπε

Παιδιά συγγνώμη. Είμαι τώρα στο Public. Η τιμή ήταν λάθος και τώρα το διόρθωσαν. Συγγνώμη 😔

Αφού ήσουν τυχερός και το πήρες με αυτήν την τιμή πάλι καλά να λες, καλοπαίχνιδο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...