georget35 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις επέστρεψα από το Public στην Λευκωσία με τρίτο Xbox στο χέρι δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην τιμή των 349 ευρώ με τα 2 Forza. Τρελή τιμή για τα Κυπριακά δεδομένα. Ψάξτε το και Ελλάδα ίσως ισχύει η ίδια τιμή. Έχουμε ήδη το κανονικό και το S τώρα να δω πως θα το βολέψω και αυτό στο σπίτι.. 😊 3 1 1
baskon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ωραια προσφορα! Φευγω για Κυπρο να πάρω 3-4!
marmarinos2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Αν δεν είσαι γενικά παντρεμένος εξηγείται το 3ο xbox αν όμως είσαι καλό είναι να μας πείς και εμάς τους κακόμοιρους πως το πέρασες απο το τελωνείο της μουρμούρας. 8
sadvampire Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Στο site μέσα το δείχνει κανονική τιμή 420+ όπως εδώ
georget35 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, sadvampire είπε Στο site μέσα το δείχνει κανονική τιμή 420+ όπως εδώ Ναι και μου έκανε εντύπωση που είδα την τιμή στο κατάστημα. Τώρα να βγάλω φωτογραφία και την απόδειξη να δείτε.
Shadowjump Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Σιγα μην βαλουν το X με 2 παιχνιδια 349€. Εχουμε λεφτα εμεις εδω.
sadvampire Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Καλά δεν το είπα επειδή σε αμφισβήτησα αλλά απλώς από περιέργεια μπήκα να χαζέψω και είδα ότι ήταν ίδια η τιμή. Αν είναι τιμη καταστήματος συγκεκριμένα η κάναν κάνα λάθος μια χαρά σου έκατσε μπράβο !
georget35 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, marmarinos2006 είπε Αν δεν είσαι γενικά παντρεμένος εξηγείται το 3ο xbox αν όμως είσαι καλό είναι να μας πείς και εμάς τους κακόμοιρους πως το πέρασες απο το τελωνείο της μουρμούρας. Έχω 2 γιούς που όλοι μέρα παίζουν fifa. Αυτό το πήρα για εμενα κυρίως για το RDR2 να χαρώ και λιγάκι την 65άρα OLED μου. Το μονο πρόβλημα τώρα νομίζω ότι δεν γίνετε game sharing σε 3 κονσόλες μονο 2.😔 22 λεπτά πριν, sadvampire είπε Καλά δεν το είπα επειδή σε αμφισβήτησα αλλά απλώς από περιέργεια μπήκα να χαζέψω και είδα ότι ήταν ίδια η τιμή. Αν είναι τιμη καταστήματος συγκεκριμένα η κάναν κάνα λάθος μια χαρά σου έκατσε μπράβο ! Τώρα με έβαλες σε σκέψεις. Είχα δει τις προσφορες πριν να πάω και η τιμή ήταν 429.Πήγα στο νέο κατάστημα τους που άνοιξε προχτές στο καινούργιο Mall και τα είχαν καμια δεκαρια διαφορα bundles με μια πινακίδα από πάνω στα 349. Μόλις το είδα το άρπαξα και όταν πήγα ταμείο η κοπέλα μου είπε ότι είναι 429, τις είπα ότι γραφει 349 και φώναξε τον υπεύθυνο και είπε ναι δεν γίνετε αυτόματα η έκπτωση και την έκανε αυτός. Και λέω μήπως η τιμή είναι μονο στο καινούργιο κατάστημα . Θα το ψάξω να δω.
non-serviam Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δείτε και εδώ, με 15 ευρώ παραπάνω και μάλιστα για όλους. 1
georget35 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Megatontnt είπε Public Πάφο στο mall 429 με τα 2 forza Μάλλον θα είναι μονο στο νέο Mall. Θα πάω ξανά το μεσημέρι για φαγητό και θα το ψάξω. 1
georget35 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά συγγνώμη. Είμαι τώρα στο Public. Η τιμή ήταν λάθος και τώρα το διόρθωσαν. Συγγνώμη 😔 1
axouu Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, georget35 είπε Παιδιά συγγνώμη. Είμαι τώρα στο Public. Η τιμή ήταν λάθος και τώρα το διόρθωσαν. Συγγνώμη 😔 Αφού ήσουν τυχερός και το πήρες με αυτήν την τιμή πάλι καλά να λες, καλοπαίχνιδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα