di maria kun Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, alani-jm είπε Ισοθερμικά ρούχα με 30€ σύνολο και είσαι άψογος ακόμα και να πρέπει να βγεις έξω.Κοιτα στα intersport.15 το πάνω και 15 το κάτω.Αψογα ειναι ενδιαφερουσα και εναλλακτικη προσεγγιση/θα το ψαξω θα μεινει κιολας σαν αγορα(αν και παλιαοτερα ειχα παρει μια nike και δεν νομιζω εκανε μεγαλη διαφορα) 1
alani-jm Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, di maria kun είπε ενδιαφερουσα και εναλλακτικη προσεγγιση/θα το ψαξω θα μεινει κιολας σαν αγορα(αν και παλιαοτερα ειχα παρει μια nike και δεν νομιζω εκανε μεγαλη διαφορα) Κοίταξε,δουλεύω σε χώρο με σταθερή θερμοκρασία 14 βαθμούς και είναι πολύ ζεστά.Ομως δουλεύω,κινούμε κτλ βέβαια και όταν φιδιαζω και δεν κάνω τίποτα πάλι ζεστά είναι αλλά όχι όπως όταν δουλεύω.Στο χέρι σου είναι.Επισης τα ισοθερμικά πρέπει να είναι κολλητά.Εγω κάνω την πρίμα μπαλαρίνα πριν βάλω τα ρούχα.😂 1
christopher0016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, ParhsG είπε Με υγρασια δεν εχετε προβλημα; Για καποιο λογο λιγοι χρησιμοποιουν αεριου δεν έχω παρατηρήσει κάτι .νομίζω οι περισσότεροι έχουν φόβο το υγραέριο 15 ώρες πριν, papoys1 είπε .Πάντα μένει μέσα 1,5 με 2 λίτρα το οποίο καρπώνεται αυτός που τις γεμίζει και εσύ συνήθως από τα 17 καταναλώνεις τα 15.Αν βρεις κάπου να τη γεμίζεις θα έχεις μεγάλο κέρδος γιατί γεμίζεις τη δική σου οπότε κερδίζεις και αυτό που έχει μέσα γιατί το ξαναπαίρνεις. ισχύει ότι μένει μέσα σε φαινομενικά "άδεια" μπουκάλα όταν έσβησε πρώτη φορά , μετά από λίγο άνοιξα τέρμα την παροχή (βάνα) έβαλα μπρος . και είχε απόδοση κάνα δεκάλεπτο στην πρώτη σκάλα!! 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, christopher0016 είπε ισχύει ότι μένει μέσα σε φαινομενικά "άδεια" μπουκάλα όταν έσβησε πρώτη φορά , μετά από λίγο άνοιξα τέρμα την παροχή (βάνα) έβαλα μπρος . και είχε απόδοση κάνα δεκάλεπτο στην πρώτη σκάλα!! Και πόσο υγραέριο είχε μείνει μέσα πιστεύεις? Στις κλασικές σόμπες υγραερίου με ισχύ 4,1-4,2 kw η κατανάλωση είναι 300 γραμμάρια ανά ώρα στο φουλ, ε με 10 λεπτά στην πρώτη σκάλα άντε το πολύ να έκαψε 25 γραμμάρια ακόμα. 1
christopher0016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και πόσο υγραέριο είχε μείνει μέσα πιστεύεις? Στις κλασικές σόμπες υγραερίου με ισχύ 4,1-4,2 kw η κατανάλωση είναι 300 γραμμάρια ανά ώρα στο φουλ, ε με 10 λεπτά στην πρώτη σκάλα άντε το πολύ να έκαψε 25 γραμμάρια ακόμα. τώρα πόσο ακριβώς δεν ξέρω δεν νομίζω να μένει πάνω από μισό λίτρο ίσως λέω και παρά πολύ. Εάν γνωρίζουμε πόσο ζυγίζει μια εντελώς άδεια μπουκάλα με μια ζυγαριά χειρός θα μπορούσαμε να βρούμε τι ακριβώς μένει μέσα. αφού πρώτα γνωρίζουμε πόσο ζυγίζει ένα λίτρο υγραέριο και κάνουμε σωστά τους υπολογισμούς . το ένα λίτρο προπάνιο ζυγίζει 0.51kg/lt βουτάνιο 0.58kg/lt η άδεια μπουκάλα νομίζω ζυγίζει 10 kg . @papoys1 ετοίμασε ζυγαριά ακρίβιας 😀 Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από christopher0016
papoys1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, christopher0016 είπε τώρα πόσο ακριβώς δεν ξέρω δεν νομίζω να μένει πάνω από μισό λίτρο ίσως λέω και παρά πολύ. Εάν γνωρίζουμε πόσο ζυγίζει μια εντελώς άδεια μπουκάλα με μια ζυγαριά χειρός θα μπορούσαμε να βρούμε τι ακριβώς μένει μέσα. αφού πρώτα γνωρίζουμε πόσο ζυγίζει ένα λίτρο υγραέριο και κάνουμε σωστά τους υπολογισμούς . το ένα λίτρο προπάνιο ζυγίζει 0.51kg/lt βουτάνιο 0.58kg/lt η άδεια μπουκάλα νομίζω ζυγίζει 10 kg . @papoys1 ετοίμασε ζυγαριά ακρίβιας 😀 Το ειδικό βάρος του έτοιμου υγραερίου είναι περίπου 550 γραμμάρια ανά λίτρο,άρα τα 17 λίτρα που βάζουν στη φιάλη έχει καθαρό βάρος 9 κιλά και 350 γραμμάρια συν την φιάλη. Για να βρεις πόσο μας κλέβουν στις έτοιμες φιάλες κάνε το εξής.Μόλις πάρεις την έτοιμη ζύγισέ την και όταν αδειάσει ξαναζύγισε τη φιάλη.Το βάρος που λείπει το διαιρείς δια 550 και βρίσκεις πόσα λίτρα από τα 17 που βάζουν έχει κάψει.Θα το έκανα από περιέργεια αλλά τις γεμίζω στο βενζινάδικο οπότε δεν μπορώ.Το ότι μας κλέβουν 1,5 με 2 λίτρα το συζητούσαμε σε κάποιο άλλο φόρουμ για υγραεριοκίνητους και μας το έλεγε κάποιος που είχε δουλέψει σε εταιρία που γέμιζε φιάλες. Όπως μας έλεγε η πρώτη δουλειά στις επιστρεφόμενες ήταν να τις αδειάσουν εντελώς με ειδική αντλία και να αποθηκεύουν σε δεξαμενή το υγραέριο.Μετά έκαναν έλεγχο στη φιάλη για την καλή λειτουργία τυχόν βάψιμο αν χρειάζονταν και στη συνέχεια τις γέμιζαν.Από υπολογισμούς έβγαινε ότι κατά μέσο όρο έμενε αυτή η ποσότητα σε κάθε φιάλη το οποίο βέβαια το ξαναπουλούσαν. 1 ώρα πριν, christopher0016 είπε δεν έχω παρατηρήσει κάτι .νομίζω οι περισσότεροι έχουν φόβο το υγραέριο ισχύει ότι μένει μέσα σε φαινομενικά "άδεια" μπουκάλα όταν έσβησε πρώτη φορά , μετά από λίγο άνοιξα τέρμα την παροχή (βάνα) έβαλα μπρος . και είχε απόδοση κάνα δεκάλεπτο στην πρώτη σκάλα!! Εάν έχεις τη σόμπα στην τρίτη σκάλα τελειώνοντας δεν έχει αρκετή πίεση και θα σβήσει.Αν την βάλεις στην πρώτη σκάλα και την ανάψεις θα κάψει για αρκετή ώρα γιατί χρειάζεται λίγότερη πίεση χωρίς βέβαια να αδειάσει τελείως. Έχει συμβεί και σε μένα. 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, christopher0016 είπε τώρα πόσο ακριβώς δεν ξέρω δεν νομίζω να μένει πάνω από μισό λίτρο ίσως λέω και παρά πολύ. Εάν γνωρίζουμε πόσο ζυγίζει μια εντελώς άδεια μπουκάλα με μια ζυγαριά χειρός θα μπορούσαμε να βρούμε τι ακριβώς μένει μέσα. αφού πρώτα γνωρίζουμε πόσο ζυγίζει ένα λίτρο υγραέριο και κάνουμε σωστά τους υπολογισμούς . το ένα λίτρο προπάνιο ζυγίζει 0.51kg/lt βουτάνιο 0.58kg/lt η άδεια μπουκάλα νομίζω ζυγίζει 10 kg . Μην μπερδεύεσαι με λίτρα, δεν σε βοηθάει σε τίποτα, κιλά είναι αυτό που πληρώνεις. Η "δεκάρα" φιάλη λέγεται έτσι επειδή, αν και στην πράξη μπορεί να χωρέσει παραπάνω μια και η χωρητικότητα της είναι κάπου 24 λίτρα, προβλέπεται να βάζουν μέσα ακριβώς 10 κιλά υγραέριο. Το απόβαρο δεν είναι ίδιο σε όλες τις δεκάρες, είναι από 11 ως 12,5 κιλά, κάθε φιάλη όμως γράφει πάνω το ακριβές απόβαρο της οπότε με μια απλή ζυγαριά πανεύκολα μπορείς να υπολογίσεις πόσο έχει μείνει μέσα. Η παραπάνω 10άρα ζυγίζει 12,1kg. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από Joshua21 2
papoys1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Το έχω παρατηρήσει και εγώ ότι γράφουν διαφορετικό αριθμό από 10 έως 12 και κάτι και υπέθετα ότι είναι κάτι τέτοιο. Όπως βλέπω όμως λέει 10 κιλά καθαρό βάρος άρα γύρω 18 λίτρα.Είχα την εντύπωση ότι είναι 17 άρα αν ζυγιστεί γεμάτη πρέπει να είναι 22,1.Οπότε άνετα μπορεί να υπολογιστεί αν και τι μένει στο τέλος μέσα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Τα κεριά ούτε να τα σκέφτεστε σε τέτοιο μικρό χώρο, ανεβάζουν μεν θερμοκρασία αλλά μπορεί να προκληθεί πυρκαγιά. Σόμπες κτλ, μόνο αν μιλούσαμε για κάποιο δωμάτιο σπιτιού, σε 2-3 τμ χώρο θα γίνει φούρνος και θα ανοίγεις το παράθυρο.
di maria kun Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 μαγκες ακυρο οι κουβερτες επιβιωσης κανουν τιποτα??κοστος ειναι αστειο εχει χρησιμοποιησει κανεις?ειναι αυτες χρωματος ασημι/απο οτι βλεπω σαν χαρακτηριστικα λεει μπορουν και κρατανε μεσα ενα μεγαλο ποσοστο απο τη θερμοκρασια
Curtis76 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Ριχνουμε πολυ τα στανταρντς με τετοιες προτασεις φιλε... τελευταια προσφορα
di maria kun Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, Curtis76 είπε Ριχνουμε πολυ τα στανταρντς με τετοιες προτασεις φιλε... τελευταια προσφορα θεουλης χχαχαχαχαχαχ
efo355 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Στις 23/11/2018 στις 9:29 ΜΜ, papoys1 είπε Κοίτα ανάλογα το κρύο.Τώρα που δεν έχει πολύ κρύο μπορεί να βγάλω 20-25 μέρες.Με περισσότερα κρύα γύρω στις 15 οπότε μου έρχεται 1 ευρώ τη μέρα. Εγώ έχω και το αυτοκίνητο υγραέριο ύστερα από ψάξιμο πέτυχα κάποιον πάω βραδυνές ώρες να μην έχει κίνηση τη γεμίζω και έτσι μου έρχεται πολύ φτηνά. 15 ευρώ γύρω στα 21 λίτρα. Όχι παραπάνω από 21 λίτρα γιατί μετά έχει μεγάλη πίεση.Κάποιοι βάζουν 23,24,25 αλλά εγώ το φοβάμαι.Μέχρι 21. Οι έτοιμες έχουν 17 λίτρα και κοστίζουν από 18 έως 20 ευρώ αλλά να ξέρεις ποτέ δεν αδειάζουν τελείως.Πάντα μένει μέσα 1,5 με 2 λίτρα το οποίο καρπώνεται αυτός που τις γεμίζει και εσύ συνήθως από τα 17 καταναλώνεις τα 15.Αν βρεις κάπου να τη γεμίζεις θα έχεις μεγάλο κέρδος γιατί γεμίζεις τη δική σου οπότε κερδίζεις και αυτό που έχει μέσα γιατί το ξαναπαίρνεις. Τεράστιο έγκλημα το υγραέριο στο αυτοκινητο. Πραγματικά βγαλτο. Έχω περίπτωση φίλου που κάηκε ζωντανός και έφταιγε το κολουγραεριο. Βγήκε από στροφή και έπεσε σε δέντρο χτυπήθηκε η μπούκαλα και με διαρροή άρπαξε.
papoys1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, efo355 είπε Τεράστιο έγκλημα το υγραέριο στο αυτοκινητο. Πραγματικά βγαλτο. Έχω περίπτωση φίλου που κάηκε ζωντανός και έφταιγε το κολουγραεριο. Βγήκε από στροφή και έπεσε σε δέντρο χτυπήθηκε η μπούκαλα και με διαρροή άρπαξε. Φίλε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου αλλά δεν θα το κάνω,γιατί έχω σωστά ελεγμένο και πιστοποιημένο σύστημα. Στο δρόμο ειδικά στην Ελλάδα γίνονται καθημερινά πολλά τροχαία και πολλοί άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους. Στα περισσότερα θανατηφόρα τα οχήματα είναι βενζινοκίνητα.Θα πούμε μετά ότι έφταιγε η βενζίνα αν κάποιο συνεπεία του ατυχήματος πάρει φωτιά μετά το ατύχημα και οι επιβαίνοντες καούν όπως συνέβη πολλές φορές;;; Εξάλλου πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες τα τελευταία χρόνια παράγουν εργοστασιακά αυτοκίνητα με υγραέριο καθώς και με φυσικό αέριο.Αν ίσχυε αυτό που λες θα τους το επέτρεπαν;;;; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα