ZAFIRIOSNT Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Έχω έναν πρώτο ξάδερφο. Ο γιός/κόρη του πρώτου ξαδέρφου μου θα είναι δεύτερα ξαδέρφια ως προς εμένα; Εγώ τι θα είμαι ως προς τα παιδιά του πρώτου ξαδέρφου; Το δικό μου παιδί τι θα είναι ως προς το παιδί του πρώτου ξαδέρφου μου; Τρίτα ξαδέρφια; Επίσης, το παιδί του δεύτερου θείου μου είναι δεύτερος ξάδερφος, αν κάνω εγώ παιδί τι θα είναι ως προς το παιδί του δεύτερου θείου; Τρίτος ξάδερφος; ελα δέξου το περνάν τα χρόνια, θείος είσαι. Υ/Γ ρε, πως είναι δυνατών εσύ να έχεις δεύτερο θείο και να μην παραδέχεσαι οτι και εσύ κάτι τέτοιο θα γίνεις? Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από ZAFIRIOSNT
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, adi32 είπε Τι ήπιες? Ο,τι και αν πηρες σταματα το οσο προλαβαινεις. Παίδες το οτι εσείς τα ξέρετε δεν σημαίνει οτι τα ξέρουν εξίσου καλά και οι άλλοι. Μάλλον είστε μεγάλο σόι και διατηρείτε επαφές με μακρινούς συγγενείς οπότε δεν μπερδεύεστε και είστε εξοικειωμένοι σε αυτά. Εγώ πάντα μπερδεύομαι σε οτιδήποτε συγγένεια έχει να κάνει με ξαδέρφια/ανήψια. Και δεν ήπια απολύτως τίποτα. 2 ώρες πριν, *nenya* είπε Την εννοια 2ος θειος δεν την καταλαβα...ποιον λεμε ετσι;; Τους αδερφούς των παππούδων/γιαγιάδων.
papoys1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Βασίλη μην τρελλαίνεσε. Μας κλείνουν αμέσως τα καλά θέματα για τρολάρισμα και προσπαθούν όλοι από κάπου να πιαστούν. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, ZAFIRIOSNT είπε ελα δέξου το περνάν τα χρόνια, θείος είσαι. Υ/Γ ρε, πως είναι δυνατών εσύ να έχεις δεύτερο θείο και να μην παραδέχεσαι οτι και εσύ κάτι τέτοιο θα γίνεις? Οτι να ναι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εκεί που βλέπεις στο Θέμα προσφορές να βγαίνουν προσφορές καλές, να βλέπεις ένα forum υπόδειγμα, να βλέπεις στο offtopic ερωτήματα για την επιστροφή της Eurobank, που ο κόσμος θα βοηθηθεί αυτές τις ημέρες μέσα από τις ερωτοαπαντήσεις, έρχεται ένα τέτοιο θέμα και στα γκρεμίζει όλα. Κρίμα. Σου θυμίζει ότι υπάρχει και αυτό το insomnia Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Οτι να ναι. μέρα που είναι..
bromiaris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Έχω έναν πρώτο ξάδερφο. Ο γιός/κόρη του πρώτου ξαδέρφου μου θα είναι δεύτερα ξαδέρφια ως προς εμένα; Εγώ τι θα είμαι ως προς τα παιδιά του πρώτου ξαδέρφου; O γιος του Γκέκα. Tο παιδί του γιου του Γκέκα. O ανιψιός του παιδιού του γιου του Γκέκα. O ξάδελφος του ανιψιού του παιδιού του γιου του Γκέκα. O θείος του ξαδέλφου του ανιψιού του παιδιού του γιου του Γκέκα. Tο γαϊδούρι του θείου του ξαδέλφου του ανιψιού του παιδιού του γιου του Γκέκα. Tο σαμάρι του γαϊδουριού του θείου του ξαδέλφου του ανιψιού του παιδιού του γιου του Γκέκα. Tο λουρί του σαμαριού του γαϊδουριού του θείου του ξαδέλφου του ανιψιού του παιδιού του γιου του Γκέκα... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από bromiaris
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παλιο. Ένας πάει στη φυλακη να δει έναν φυλακισμένο. Τον ρωτάει ο φύλακας,τι συγγενεια έχει με τον φυλακισμένο. Του λέει ο πατέρας του φυλακισμένου είναι γιος του πατερα μου. Τι συγγένεια έχει ο επισκέπτης με τον φυλακισμένο; Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από jmmys
star12 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 φαντασου τι εχει να γινει στο χριστουγενιατικο τραπεζι
Masamune Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 3 hours ago, jmmys said: Παλιο. Ένας πάει στη φυλακη να δει έναν φυλακισμένο. Τον ρωτάει ο φύλακας,τι συγγενεια έχει με τον φυλακισμένο. Του λέει,αδερφους και αδερφές δεν έχω αλλά ο πατέρας του φυλακισμένου είναι γιος του πατερα μου. Τι συγγένεια έχει ο επισκέπτης με τον φυλακισμένο; Ο φυλακισμένος είναι ο γιος του.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Masamune είπε Ο φυλακισμένος είναι ο γιος του. Οχι
CheOnWeb Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, jmmys said: Οχι Γιατί όχι; Θα μπορούσε να είναι, όπως θα μπορούσε να είναι και ανιψιός αν δεν βάλεις το "αδερφούς και αδερφές δεν έχω". Κάνω λάθος;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Πατέρας με γιο δεν μπορεί να είναι με τίποτα. Το αδερφούς και αδερφές δεν έχω είναι παραπλανητικό, γιαυτό το έβγαλα μετα,οποτε αγνόησε το εντελώς,πες οτι δεν λέει τίποτα,μονο οτι ο πατέρας του φυλακισμένου είναι γιος του πατέρα του.
christopher0016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, jmmys είπε Παλιο. Ένας πάει στη φυλακη να δει έναν φυλακισμένο. Τον ρωτάει ο φύλακας,τι συγγενεια έχει με τον φυλακισμένο. Του λέει ο πατέρας του φυλακισμένου είναι γιος του πατερα μου. Τι συγγένεια έχει ο επισκέπτης με τον φυλακισμένο; θείος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα