bluesattack Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Έχω έναν πρώτο ξάδερφο. Ο γιός/κόρη του πρώτου ξαδέρφου μου θα είναι δεύτερα ξαδέρφια ως προς εμένα; Εγώ τι θα είμαι ως προς τα παιδιά του πρώτου ξαδέρφου; Το δικό μου παιδί τι θα είναι ως προς το παιδί του πρώτου ξαδέρφου μου; Τρίτα ξαδέρφια; Επίσης, το παιδί του δεύτερου θείου μου είναι δεύτερος ξάδερφος, αν κάνω εγώ παιδί τι θα είναι ως προς το παιδί του δεύτερου θείου; Τρίτος ξάδερφος; Ολους τους νεαρους φωναξε τους ξαδελφια και ολους τους μεγαλους μπαρμπαδες .Πως σας αρεσει να παιδευοσαστε
CheOnWeb Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 18 minutes ago, jmmys said: Πατέρας με γιο δεν μπορεί να είναι με τίποτα. Το αδερφούς και αδερφές δεν έχω είναι παραπλανητικό, γιαυτό το έβγαλα μετα,οποτε αγνόησε το εντελώς,πες οτι δεν λέει τίποτα,μονο οτι ο πατέρας του φυλακισμένου είναι γιος του πατέρα του. Ποιος είναι ο γιος τού πατέρα σου;
Masamune Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, jmmys said: Οχι Αυτή είναι η απάντηση του γρίφου. Ο επισκέπτης είναι ο πατέρας και ο φυλακισμένος ο γιος του (ο πατέρας του φυλακισμένου = ο γιος του πατέρα μου = είναι το ίδιο πρόσωπο, ο επισκέπτης). Είναι γνωστός γρίφος, τώρα εσύ που έβγαλες μετά έξω από την εκφώνηση το αδερφές/αδερφούς δεν έχω, το κάνει πολύ εύκολο χωρίς να έχει νόημα. Έτσι τους κάνει να είναι θείος και ανιψιός. Το νούμερο 5 εδώ: www.neofaliro.blogspot.com/2007/09/blog-post_7642.html Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από Masamune 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, whoose είπε Και εκεί που βλέπεις στο Θέμα προσφορές να βγαίνουν προσφορές καλές, να βλέπεις ένα forum υπόδειγμα, να βλέπεις στο offtopic ερωτήματα για την επιστροφή της Eurobank, που ο κόσμος θα βοηθηθεί αυτές τις ημέρες μέσα από τις ερωτοαπαντήσεις, έρχεται ένα τέτοιο θέμα και στα γκρεμίζει όλα. Κρίμα. Σου θυμίζει ότι υπάρχει και αυτό το insomnia Αυτός είναι ο ρόλος του "μπλα μπλα" φίλε μου, ρωτάς οτι θες αρκεί να μην παραβιάζονται οι κανόνες και οι κόκκινες γραμμές του forum. Μέσα στα ίδια και τα ίδια που βλέπεις καθημερινά, κάποια στιγμή θα τύχει να διαβάσεις κάτι διαφορετικό. 8 ώρες πριν, bluesattack είπε Ολους τους νεαρους φωναξε τους ξαδελφια και ολους τους μεγαλους μπαρμπαδες .Πως σας αρεσει να παιδευοσαστε Δεν διατηρούμε επαφές με δεύτερα ξαδέρφια, μπαρμπάδες παππούδες γιαγιάδες έχουν πεθάνει. Μόνο με ορισμένα από τα πρώτα ξαδέρφια μιλάμε
Comic maniak Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Αυτός είναι ο ρόλος του "μπλα μπλα" φίλε μου, ρωτάς οτι θες αρκεί να μην παραβιάζονται οι κανόνες και οι κόκκινες γραμμές του forum. Μέσα στα ίδια και τα ίδια που βλέπεις καθημερινά, κάποια στιγμή θα τύχει να διαβάσεις κάτι διαφορετικό. Δεν διατηρούμε επαφές με δεύτερα ξαδέρφια, μπαρμπάδες παππούδες γιαγιάδες έχουν πεθάνει. Μόνο με ορισμένα από τα πρώτα ξαδέρφια μιλάμε Μα ρε φιλε γινεται να ρωτας αν τα παιδια του ξαδερφου σου ειναι δευτερα ξαδερφια σου; Δηλαδη δεν ξερεις τι ειναι τα ανιψια; Πες μου οτι τρολλαρεις, σε παρακαλω.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Masamune είπε Αυτή είναι η απάντηση του γρίφου. Ο επισκέπτης είναι ο πατέρας και ο φυλακισμένος ο γιος του (ο πατέρας του φυλακισμένου = ο γιος του πατέρα μου = είναι το ίδιο πρόσωπο, ο επισκέπτης). Είναι γνωστός γρίφος, τώρα εσύ που έβγαλες μετά έξω από την εκφώνηση το αδερφές/αδερφούς δεν έχω, το κάνει πολύ εύκολο χωρίς να έχει νόημα. Έτσι τους κάνει να είναι θείος και ανιψιός. Το νούμερο 5 εδώ: www.neofaliro.blogspot.com/2007/09/blog-post_7642.html Μια χαρά νόημα έχει,απλο ειναι,σκεψου,εφόσων λεει ο επισκέπτης ότι ο πατέρας του φυλακισμένου είναι γιος του πατέρα του επισκέπτη, δεν μπορεί να είναι με τίποτα πατέρας και γιος.
Vassilis_24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, jmmys είπε Μια χαρά νόημα έχει,απλο ειναι,σκεψου,εφόσων λεει ο επισκέπτης ότι ο πατέρας του φυλακισμένου είναι γιος του πατέρα του επισκέπτη, δεν μπορεί να είναι με τίποτα πατέρας και γιος. Γιος του πατέρα σου είσαι εσύ ή ο αδερφός σου, αν έχεις. Οπότε ο πατέρας του φυλακισμένου είσαι είτε εσύ, οπότε είστε πατέρας γιος είτε ο αδελφός σου, οπότε έχετε σχέση θείου-ανιψιού... 1
Vassilis_24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, jmmys είπε Ποιος είναι θείος και ποιος ανηψιός; Ο επισκέπτης είναι ο πατέρας/θείος...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πατέρας και θείος δεν γίνεται σύγχρονως. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από jmmys
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 23/11/2018 στις 11:42 ΜΜ, jmmys είπε Παλιο. Ένας πάει στη φυλακη να δει έναν φυλακισμένο. Τον ρωτάει ο φύλακας,τι συγγενεια έχει με τον φυλακισμένο. Του λέει ο πατέρας του φυλακισμένου είναι γιος του πατερα μου. Τι συγγένεια έχει ο επισκέπτης με τον φυλακισμένο; Πατερας/γιος;; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
christopher0016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, jmmys είπε Ποιος είναι θείος και ποιος ανηψιός; έλα ρε φίλε μας έκαψες και δεν ξέρεις ούτε εσυ την σωστή απάντηση.. ανιψιός είναι ο φυλακισμένος , και θείος ο επισκέπτης όταν πάει ο άγνωστος Χ επισκέπτης να επισκεφθεί τον φυλακισμένο . εκείνη την στιγμή ηδη βρίσκεται εκεί ο πατέρας του φυλακισμένου επισκεπτήριο , και λέει στον φύλακα " λέει ο πατέρας του φυλακισμένου είναι γιος του πάτερα μου." ΑΡΑ θείος του φυλακισμένου. αλλιώς η ορίτζιναλ εκδοχή του γρίφου..... είναι ο πατέρας. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από christopher0016
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Θείος ο επισκέπτης, και ανηψιός του ο φυλακισμένος. Καμμία σχέση με πατέρα και γιο.
Vassilis_24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, jmmys είπε Θείος ο επισκέπτης, και ανηψιός του ο φυλακισμένος. Καμμία σχέση με πατέρα και γιο. Κι εσύ καμία σχέση με γρίφους, κούρασες... 11 ώρες πριν, jmmys είπε Πατέρας και θείος δεν γίνεται σύγχρονως. Γίνεται αν έχεις πάει με ξαδέρφη σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα