Godless Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, λοιπόν ειχα forthnet vdsl αλλά επειδή μετακόμισα άλλαξα εταιρεία καθώς η Forthnet δεν είχε VDSL στη νέα περιοχή μου. Είχα αγοράσει το router της tplink vr400 το οποίο ήταν εξαιρετικό αλλά τώρα στη νέα εταιρεία το τηλέφωνο συνδέεται πάνω στο router. Η εταιρεία είναι η Optiland , εδρεύει στις Σέρρες και παίρνω 100σταρα γραμμή από καλώδιο ethernet που συνδέεται πάνω στο router όπως και το τηλέφωνο. Το νέο router βέβαια δεν με ικανοποιεί ιδιαίτερα και ψάχνω τρόπους να το αλλάξω. Δεν μπορώ να βρω κάποιο router μέχρι 100 ευρώ με υποδοχή τηλεφώνου. Μου είπαν πως λογικά θα μπορεί να συνδεθεί voip συσκευή αλλά η tplink λέει ότι δεν φέρνει voip συσκευή στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Exete κάτι να προτείνεται ? υπάρχει adaptor για voip τηλέφωνο η κάποιο router να μου κάνει τη δουλειά. Περιμένω απαντήσεις γιατί το ψάχνω 2-3 μέρες και δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ.
Godless Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Καλή λυση αρκει ο Provider να μπορει να σου δώσει ρυθμίσεις και αποτι μου ειπαν στη Cisco Οι περισσοτεροι παροχοι δεν πολυ ασχολουνται. Περιμενω απαντηση απο τον παροχο μου.
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 10 minutes ago, Godless said: Καλή λυση αρκει ο Provider να μπορει να σου δώσει ρυθμίσεις και αποτι μου ειπαν στη Cisco Οι περισσοτεροι παροχοι δεν πολυ ασχολουνται. Περιμενω απαντηση απο τον παροχο μου. μονο η cosmote δινει οσο ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα