liakjim Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kallair είπε Ναι ΑΛΛΑ στις φωτο φαινεται ξεκαθαρα οτι υπαρχει (στο λινκ που εβαλες). Οποτε το επιχειρημα οτι στις φωτο το δειχνει ξεκαθαρα, καταργειται αμεσως γτ σχεδον σε ολα τα προιοντα υπαρχουν ενδεικτικες φωτογραφιες που παιρνουν απευθειας απο την μαμα εταιρεια του εκαστοτε προιόντος. Κ θα συνεχισω, προσωπικα, να διαφωνω γιατι δεν το αφηνει μετεωρο. γραφει ξεκαθαρα dummy. Το οτι ο ts δεν μπηκε στον κοπο να το δει κ το ειδε μετα πανω στην φουρια του να προλαβει να το παρει, δεν φταιει η εταιρεια. δεν ειναι ελλειπη ή παραπληροφορηση στην περιγραφη. γιατι στο λινκ που ειχατε βαλει για ψευδη διαφημιση γραφει οτι ειναι ψευδη διαφημιση αν δεν αναφερει χαρακτηριστικα ή ειναι διαφορετικα από τα ισχυοντα. πουθενα δεν ειδα να αναφερει οτι πρεπει να ειναι στα ελληνικα τα τεχνικα χαρακτηριστικα. H προσωπική μου άποψη είναι ότι ο υποψήφιος πελάτης δεν θα έπρεπε να αναρωτιέται τί σημαίνει dummy. Ένα "δεν υπάρχει", "δεν διαθέτει" κτλ θα αρκούσε. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από liakjim 1
sakis92 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δε βαζεις ενα dvd'ακι μονος σου να ηρεμησεις ; Η επεστρεψε το οσο ειναι νωρις και παρε καποιο αλλο αντιστοιχο στο ιδιο budget
kallair Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, liakjim είπε H προσωπική μου άποψη είναι ότι ο υποψήφιος πελάτης δεν θα έπρεπε να αναρωτιέται τί σημαίνει dummy. Ένα "δεν υπάρχει", "δεν διαθέτει" κτλ θα αρκούσε. μα αν δεν υπηρχε κατι στο σημειο, θα εμενε κενο κ θα εκαναν φωλια οι αραχνες. Αυτοι βαζουν dummy drive. 1
DrLo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 24/11/2018 στις 12:31 ΠΜ, bill999r είπε Γιατί κάποιος να βάλει ψεύτικη υποδοχή cd rom σε laptop????? Στις 24/11/2018 στις 12:35 ΠΜ, VonLoutsos είπε Τυράκι είναι οτι μπορείς εύκολα να βάλεις και δεύτερο δίσκο Γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις σκληρό δίσκο ή κάποιο drive που ήδη έχεις. Το laptop που έχω στη δουλειά μου αρέσει πάρα πολύ αλλά δε θα το έπερνα ποτέ γιατί δεν έχει απσπόμενο drive. Το ίδιο laptop αν δινόταν με απλά dummy θα το θεωρούσα μεγάλο + στην αγορά τους, Θα το χρησιμοποιούσα κυρίως με 2ο σκληρό και στην σπάνια περίπτωση που ήθελα να χρησιμοποιήσω κάποιο CD θα έβαζα ένα από τα 2-3 που έχω πεταμένα εδώ και εκεί. Θα ήταν πολύ καλό feature για μένα και προσωπικά δε είχα ιδέα ότι πωλούνται τέτοια laptop. Θα τα έχω υπόψη μου. /ontopic Δε βλέπω πουθενά στη φώτο να διαφημίζετε ότι έχει optical drive. και το ψευτικο κάλλυμα που έιχε μέσα το caddy του 2ου σκληρού του 2ου laptop μου, έτσι φαίνεται (με γράμματα και ψευτοκουμπάκι). Από την άλλη βέβαια σωστότερο θεωρώ θα ήταν το "dummy optical drive" να γραφόταν κάτι σαν "dummy caddy" σε πεδίο με caption "expansion bay" ή κάτι παρόμοιο. 27 λεπτά πριν, kallair είπε μα αν δεν υπηρχε κατι στο σημειο, θα εμενε κενο κ θα εκαναν φωλια οι αραχνες. Αυτοι βαζουν dummy drive. Σωστά αλλά από την άλλη ένα expansion bay όπου μπορείς να βάλεις ΚΑΙ optical drive ή και κάτι άλλο δεν κατατάσσεται αυτόματα στα "optical drives" , είναι απλά ένα expansion slot. Υπο τη λογική αυτή, τα laptop που έχουν καλλυμένες PCI express ή καποιου άλλου τύπου υποδοχές μπορούν να γράφουν στα specs τους "dummy had drive" ή "dummy memory" Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από DrLo
teot Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μάλλον έχω χάσει επεισόδια και η επίσημη γλώσσα μας έχει αλλάξει....
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 On 24/11/2018 at 18:58, Getta Robo said: Ναι το λογικοτερο ειναι να του πουν να το επιστρεψει για πληρη αποζημειωση χωρις πολλα πολλα. Το ζητημα ειναι ομως οτι διαφορες αναφορες τυπου "το προιον ενδεχεται να διαφερει απο την εικονογραφηση και περιγραφη" ειναι καταχραστικες και παρανομες. https://www.lawspot.gr/nomika-nea/oi-athemites-emporikes-praktikes-symfona-me-dikaio-tis-ee Εχουν υπαρξει διαφορες αντιστοιχες περιπτωσεις στο οχι και τοσο μακρυνο παρελθον. πιστευω οτι λαθος παντα μπορει να γίνει.β.στην συγκεκριμενη περιπτωση το λαθος ηταν μονο στην εικονα.γ.το κακο θα ηταν να μην το επαιρνε πισω το καταστημα που εκει οκ τους πας για καταγγελια .αν ομως δεχονται να το παρουν πισω πιστευω οτι ολα ειναι οκ.αυτο βεβαια δεν συμφερει τον τοπικ σταρτερ. σιγουρα καποια πραγματα φαινονται οτι εχουν γινει επιτηδες συμφωνα και με το link που εβαλες και με αυτα που γραφει οποτε εκει ειναι λογικο να θεωρειται αθεμιτο αλλα καποια πραγματα μπορει απλα να τυχουν.το να μπει 100 αντι για 1000 μπορει να γινει.το να μπει λαθος η φωτογραφια επισης δεν ειναι παραλογο οταν βλεπεις οτι υπαρχουν 832 εκδοσεις του διαφορετικου προιοντος.απλα το αναφερω.πολλες φορες δηλαδη βλεπω δυο παρομοια μοντελα σε ενα καταστημα και ψαχνω και στο site της εταιρειας και ουτε εκει δεν μπορω να βρω ποια ειναι η διαφορα.μου εγινε προσφατα αυτο με laptop asus.αλλο τοσο αυτος που φτιαχνει το site και σηκωνει 10000 διαφορετικα προιοντα.
Getta Robo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, poulinos said: πιστευω οτι λαθος παντα μπορει να γίνει.β.στην συγκεκριμενη περιπτωση το λαθος ηταν μονο στην εικονα.γ.το κακο θα ηταν να μην το επαιρνε πισω το καταστημα που εκει οκ τους πας για καταγγελια .αν ομως δεχονται να το παρουν πισω πιστευω οτι ολα ειναι οκ.αυτο βεβαια δεν συμφερει τον τοπικ σταρτερ. σιγουρα καποια πραγματα φαινονται οτι εχουν γινει επιτηδες συμφωνα και με το link που εβαλες και με αυτα που γραφει οποτε εκει ειναι λογικο να θεωρειται αθεμιτο αλλα καποια πραγματα μπορει απλα να τυχουν.το να μπει 100 αντι για 1000 μπορει να γινει.το να μπει λαθος η φωτογραφια επισης δεν ειναι παραλογο οταν βλεπεις οτι υπαρχουν 832 εκδοσεις του διαφορετικου προιοντος.απλα το αναφερω.πολλες φορες δηλαδη βλεπω δυο παρομοια μοντελα σε ενα καταστημα και ψαχνω και στο site της εταιρειας και ουτε εκει δεν μπορω να βρω ποια ειναι η διαφορα.μου εγινε προσφατα αυτο με laptop asus.αλλο τοσο αυτος που φτιαχνει το site και σηκωνει 10000 διαφορετικα προιοντα. Δεν διαφωνουμε, ωστοσο μιλαμε για αλυσιδα με πολυ γνωστο προιστορικο σε αντιστοιχα ζητηματα. Δεν μας ειπε ο δημιουργος το θεματος πως το χειριστηκε ο ιδιος και η εταιρεια παντως.
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 6 minutes ago, Getta Robo said: Δεν διαφωνουμε, ωστοσο μιλαμε για αλυσιδα με πολυ γνωστο προιστορικο σε αντιστοιχα ζητηματα. Δεν μας ειπε ο δημιουργος το θεματος πως το χειριστηκε ο ιδιος και η εταιρεια παντως. ναι σε μερικες εταιρειες γινονται επανελειμενα κρουσματα.απο την αλλη δεν μου φαινεται παραξενο αφου αυτος που μπορει να φτιαχνει το site μπορει να μην εχει σχεση με το εκαστοτε προιον οποτε απλα βρισκει μια φωτογραφια στο site της εταιρειας και την σηκωνει.μπορει αλλωστε και η φωτογραφια στο Official site να ειναι με dvd και απλα στις παρατηρησεις να γραφει optional. αλλο τοσο αν ειναι και ενα προιον που δεν το ξερεις.ενταξει αυτο ειναι λαπτοπ που ειναι πιο ευκολο αλλα παλι ειναι μεγαλο task το να πρεπει να διαβασεις ολα τα χαρακτηριστικα και να δεις οτι η φωτογραφια δεν ανταποκρινεται σε αυτο που γραφεις και οτι η διαφορα μπορει να ειναι ενα dvd, ενα card reader ή δεν ξερω τι.το λαθος ειναι δεδομενο οτι θα γινει το θεμα ειναι η αντιμετωπιση μετα. ο τοπικ σταρτερ δεν νομιζω να εκανε τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα