Kostas Geronatsios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω μια παραγγελία στο amazon η οποία φτάνει στα 670 ευρώ χωρίς μεταφορικά. Όταν πατάω proceed to checkout μου λέει ότι τα μεταφορικά είναι 32.21$ ( δολάρια )! Εγώ αν θελήσω να αγοράσω τα προϊόντα πόσο θα πληρώσω για το τελωνείο ?! ( δεν γράφει πουθενά για δωρεάν fees ή κάτι τέτοιο! Το μόνο που γράφει είναι τις τιμές των προϊόντων ) Σημείωση: παραγγέλνω από amazon.com ( global ) Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Kostas Geronatsios
spartak1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Kostas Geronatsios είπε Έχω μια παραγγελία στο amazon η οποία φτάνει στα 670 ευρώ χωρίς μεταφορικά. Όταν πατάω proceed to checkout μου λέει ότι τα μεταφορικά είναι 32.21$ ( δολάρια )! Εγώ αν θελήσω να αγοράσω τα προϊόντα πόσο θα πληρώσω για το τελωνείο ?! ( δεν γράφει πουθενά για δωρεάν fees ή κάτι τέτοιο! Το μόνο που γράφει είναι τις τιμές των προϊόντων ) Σημείωση: παραγγέλνω από amazon.com ( global ) Δες απο που στέλνεται. Αν στέλνεται από χώρα εκτός ΕΕ θα πληρώσεις σίγουρα τελωνείο. Αν πάνε μέσω ΕΛΤΑ ΦΠΑ 24% επί του συνόλου και τέλος ΕΛΤΑ κια δασμός (νομίζω 2,5%). Αν πάνε μέσω κούριερ θα δώσεις περισσότερα
Hapatingo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Σου απάντησε κάποιο παιδί στο άλλο θέμα που έγραψες. Να αγοράζεις μόνο προϊόντα που είναι επικυρωμένα από το Amazon και στα μεταφορικά αναγράφεται και το τελωνείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις