Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, λόγο των εορτών κτλ έκανε μερικές μικρότητες από την Κίνα, το αποτέλεσμα είναι να έρχεται κάθε τόσο ο ταχυδρόμος κ να με ξυπνάει, ( δουλεύω βράδυ) . Οι Κινέζοι δεν το στέλνουν μόνο με ΕΛΤΑ πχ, για να μιλήσεις με τον ταχυδρόμο κτλ και να το λύσεις. Υπάρχει δυνατότητα, να παραγγείλεις και να μην στο φέρνουν σπίτι παρά να σε ενημερώνουν και να πηγαίνεις εσύ να το παίρνεις; Ευχαριστώ

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, petros_samurai είπε

Καλησπέρα παιδιά, λόγο των εορτών κτλ έκανε μερικές μικρότητες από την Κίνα, το αποτέλεσμα είναι να έρχεται κάθε τόσο ο ταχυδρόμος κ να με ξυπνάει, ( δουλεύω βράδυ) . Οι Κινέζοι δεν το στέλνουν μόνο με ΕΛΤΑ πχ, για να μιλήσεις με τον ταχυδρόμο κτλ και να το λύσεις. Υπάρχει δυνατότητα, να παραγγείλεις και να μην στο φέρνουν σπίτι παρά να σε ενημερώνουν και να πηγαίνεις εσύ να το παίρνεις; Ευχαριστώ

συνεννοησου με το ταχυδρομο σου

Δημοσ.

Υπάρχει επιλογή να τα στέλνεις στο κατάστημα της περιοχής σου. Απλά συμπληρώνεις κάτι στην διεύθυνση σου, το οποίο δεν θυμάμαι και δεν βρίσκω. 

@washcloud @paredwse καμία ιδέα? Νομίζω από έναν από εσάς το είχα δει σε κάποιο παλιότερο Thread. 

• Like 1
Δημοσ.

ταχυδρομικη θυριδα ειναι μια πιθανη λυση που σκεφτομαι αλλα την πληρωνεις.ολο και κατι αλλο θα υπαρχει.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, overpower said:

Υπάρχει επιλογή να τα στέλνεις στο κατάστημα της περιοχής σου. Απλά συμπληρώνεις κάτι στην διεύθυνση σου, το οποίο δεν θυμάμαι και δεν βρίσκω. 

@washcloud @paredwse καμία ιδέα? Νομίζω από έναν από εσάς το είχα δει σε κάποιο παλιότερο Thread. 

Ναι, η δυνατότητα λέγεται ταχυδρομική θυρίδα - φαντάσου ενα μεγάλο ταχυδρομικό κουτί που λαμβάνει μόνο αποστολές που προορίζονται σε εσενα. Δεν προσφέρεται παντού και έχει διαφορετικά μεγέθη θυρίδων και κοστίζει ένα ετήσιο ενοίκιο (δεν θυμάμαι ποσό αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό)

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, overpower είπε

Τον πρώτο τον είχα αναζητήσει και παλαιότερα αλλά έχει να μπει στο φόρουμ από το Δεκέμβριο του 17.

• Like 1
Δημοσ.

Poste Restante είναι η επιλογή για παραλαβή από τα ΕΛΤΑ της περιοχής σου.

Αντί για την διεύθυνση σου βάζεις την διεύθυνση του ταχυδρομείου που θες να το παραλάβεις με την ένδειξη Poste Restante.

Εγώ πάντως όταν είχα χρησιμοποιήσει αυτή την υπηρεσία είχαν χαθεί κάποια δεματάκια. Τηλέφωνο δεν με είχαν πάρει ποτέ ενίοτε.

Δες παρακάτω για λεπτομέρειες:

https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/δέματαεσωτερικού.aspx

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=178816

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, paredwse είπε

Ναι, η δυνατότητα λέγεται ταχυδρομική θυρίδα - φαντάσου ενα μεγάλο ταχυδρομικό κουτί που λαμβάνει μόνο αποστολές που προορίζονται σε εσενα. Δεν προσφέρεται παντού και έχει διαφορετικά μεγέθη θυρίδων και κοστίζει ένα ετήσιο ενοίκιο (δεν θυμάμαι ποσό αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό)

Ναι βασικά το poste restante έψαχνα 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ξέχασα να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό. Ας πούμε διαλέγω κάνω αυτό το poste. Πληρώνω το ποσό και έχω τον χώρο μου στα ΕΛΤΑ. Αν πχ το δέμα έρθει εδώ και είναι να παραδοθεί με DHL η κάποια άλλη εταιρία τότε τι γίνεται; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, petros_samurai είπε

Παιδιά ξέχασα να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό. Ας πούμε διαλέγω κάνω αυτό το poste. Πληρώνω το ποσό και έχω τον χώρο μου στα ΕΛΤΑ. Αν πχ το δέμα έρθει εδώ και είναι να παραδοθεί με DHL η κάποια άλλη εταιρία τότε τι γίνεται; 

Το poste restante ειναι υπηρεσια των ΕΛΤΑ. Αν δεν επιλεξεις ΕΛΤΑ, τοτε δεν θα το βαλεις. Τα κουριερ παιρνουν τηλ ετσι και αλλιως. Και μαλλον δεν διαβασες το παραπανω λινκ, αλλα δεν εχεις τον "χωρο" ή θυριδα, απλα δεν σου ερχονται στο σπιτι τα δεματα και σε ειδοποιουν τηλεφωνικως

Επεξ/σία από overpower
  • Like 1
Δημοσ.
19 hours ago, petros_samurai said:

to courrier συνηθως περα απο τηλεφωνο αν δεν σε βρει δεν παιζει να το αφησει ετσι χυμα.τουλαχιστον στην πλειοψηφια των περιπτωσεων εκτος αν ειναι κανας διανομεας ........

ολα αυτα για Post restante και θυριδες  ειναιγια τα ελτα

και στα courrier υπαρχει αυτο σαν πορτα θυριδα ή θυριδα-θυριδα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...