Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το τραγικό είναι ότι οι περισσότεροι έχουν κλασσικό ανοιχτο τζάκι που δε ζεσταίνει παρά μόνο αν είσαι δίπλα. Μας έχουν βρωμισει για το τίποτα. 

1 ώρα πριν, dimos15 είπε

Κανουν τιποτα οι ιονιστες ??

Όχι. Μόνο air purifier κάνει κάτι και κυρίως κλειστά παράθυρα

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ρούχα βρωμάνε συνέχεια με τα κ@λοτζακια ρε γαμωτο.....

Τα μαζεύεις να τα φορέσεις και μυρίζουν απαίσια 😡😖

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Predatorkill είπε

Στεγνωτηριο ή απλωμα μεσα με αφυγραντηρα...

Και όλο το χειμώνα δηλαδή έτσι θα την βγαλουμε; 

+ Ότι δεν έχω χώρο πλέον για άλλη μια συσκευή (στεγνωτηριο) 🤨

Οπότε άπλωμα μέσα στο σπίτι είναι η λύση.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

δεν βλεπω να κραζεις τους φταιχτες.και ακομη δεν αρχισαν τα κρυα,περιμενε τα χειροτερα..........

• Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Πραγματικά ενοχλητική σε όλους, αλλά και επικίνδυνη ιδίως σε ανθρώπους με αναπνευστικά .

Καίνε ότι θέλουν τα ΖΩΑ και μετά λέμε γιατί έχουμε αρρώστιες ....

Μόνο ένα βοριαδάκη σώζει την κατάσταση της αιθαλομίχλης.

http://www.kathimerini.gr/940931/article/epikairothta/ellada/ta-tzakia-eferan-ai8alomixlh

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

δεν βλεπω να κραζεις τους φταιχτες.και ακομη δεν αρχισαν τα κρυα,περιμενε τα χειροτερα..........

Ε τι να τους πούμε; Άμα δεν καταλαβαίνουν από μόνοι τους ότι δεν κάνει να καίμε ότι να ναι...

Δημοσ.

Πάντως ένας ιονιστής της inventor που έχω στο σπίτι κάνει εξαιρετική δουλειά. Βέβαια έχει μεγάλης επιφάνειας φίλτρο HEPA και μετά άλλο ένα ενεργού άνθρακα. Δουλεύει 24ωρα και έχει ανιχνευτή ποτέ θέλει παραπάνω ποτέ λιγότερο. Πρακτικά είναι στο ρελαντί.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ απλώνω ρούχα το πρωί/ μεσημέρι Σαββατοκύριακο που ακόμα δέν εχουν αρχίσει το πάρτυ εδώ και μετά τα μαζεύω απόγευμα 

Δημοσ.
2 hours ago, MegalosVeziris said:

παντως χωρις πλακα, κατι εγκυκλοπαιδιες που εχω ειναι ταμαμ για προσαναμα

Παντρεμένος εε ; :P

aggelia.jpg

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kronos73 είπε

Το τραγικό είναι ότι οι περισσότεροι έχουν κλασσικό ανοιχτο τζάκι που δε ζεσταίνει παρά μόνο αν είσαι δίπλα. Μας έχουν βρωμισει για το τίποτα

Αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο,τι σχέση έχει;Και με κλειστό,ενεργειακό η ίδια καπνιά φεύγει εξω.

Ρόλο παιζει τι καινε στο τζάκι.Αλλά ακόμα και ξερά καυσόξυλα να καίνε, δρυς,οξιά,ελιά κλπ παλι θα έχει καπνιά στην ατμόσφαιρα αν καίνε πολλά τζάκια ή σόμπες.Ποσο μάλλον αν ρίχνουν μέσα χλωρά ξύλα,πλαστικά,βαμμενα,βερνικωμενα ξύλα και οτι άλλο μπορεί να καεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...