qwertyuiop2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Ειδικά οι μικροαστοί της λυκόβρυσης, του χαλανδρίου και του αμαρουσίου από κάτω μας του δίνουν και... καταλαβαίνει. Κηφισιά μόνο σήμερα είναι λίγο προβληματική η κατάσταση, αλλά οκ, σιγά το πράμα, απλά δεν αερίζουμε βράδυ - παρά μόνο πρωί. Κέντρο - καράκεντρο αθήνας είναι μια χαρά, που δεν έχει κι ο κάθε κακομοίρης τζάκι. 1
Vasivouzoukos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, orck είπε Ρε την παλευετε εδω μεσα; Ολο γκρινια. Ανεπνευει ο απο πανω, γκρινια. Αναβει τζακι ο διπλα, γκρινια. Παιζει το παιδι του γειτονα, γκρινια. Ξυριζεται καποιος 5 στενα πιο κατω και χτυπαει το ξυραφακι στον νιπτηρα, γκρινια. Τι πραγμα ειναι αυτο εδω; Μαζευονται ολοι οι γκρινιαριδες της Ελλαδος και λενε τον πονο τους; Δεν ξερω που μενετε αλλα βαλτε λιγο περισσοτερο μαλακτικο η αλλαξτε το απορυπαντικο σας. https://www.protothema.gr/greece/article/828519/prostimo-sok-plironei-500-euro-ston-geitona-tis-kathe-fora-pou-kanoun-fasaria-ta-paidia-tis/ Οι ενοχλητικοί θα πληρώνετε και δεν θα μιλάτε. Τα ψέματα τέλειωσαν κύριοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, orck είπε Ρε την παλευετε εδω μεσα; Ολο γκρινια. Ανεπνευει ο απο πανω, γκρινια. Αναβει τζακι ο διπλα, γκρινια. Παιζει το παιδι του γειτονα, γκρινια. Ξυριζεται καποιος 5 στενα πιο κατω και χτυπαει το ξυραφακι στον νιπτηρα, γκρινια. Τι πραγμα ειναι αυτο εδω; Μαζευονται ολοι οι γκρινιαριδες της Ελλαδος και λενε τον πονο τους; Δεν ξερω που μενετε αλλα βαλτε λιγο περισσοτερο μαλακτικο η αλλαξτε το απορυπαντικο σας. στις πολιτισμενες χωρες υπαρχει κατι που λεγεται "οριο", ειναι αγνωστη εννοια ακομα στο ελλαδισταν. δε πειραζει, καλη καρδια (διοτι τα πνευμονια κοντευουμε να τα παρουμε στο χερι με ολους τους μαλακες να καινε οτι βρουν, να καπνιζουν οπου γουσταρουν, και να κυκλοφορανε με το κωλοφτιαγμενα σαραβαλα τους) Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
orck Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Πως κανουν μπαμ τα παιδια της πολης που δεν ξερουν απο τζακι, συνεχεις αναφορες και συσχετισμος με την μυρωδια με ακαταλληλα προς καυση υλικα. Οι περισσοτεροι απο αυτους που αναβουν τζακι καινε καυσοξυλα, και μαντεψτε... μυριζει. Ω, ναι, μυριζει το απλο αγνο καυσοξυλο. Δεν χρειαζεται να καις πυρηνικα αποβλητα στο τζακι σου για να μυριζει καπνια το ρουχο. Ειμαι νοτια προαστια και δεν εχουμε κανενα προβλημα (η εστω κοιταζω την ζωη μου και δεν προσπαθω να βρω αφορμη απο το παραμικρο για να γκρινιαξω για το τι χαζομαρα θα κανει καποιος διπλα). Οι Αμερικανοι λενε GET A LIFE 1
Zerg13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, orck είπε Ρε την παλευετε εδω μεσα; Ολο γκρινια. Ανεπνευει ο απο πανω, γκρινια. Αναβει τζακι ο διπλα, γκρινια. Παιζει το παιδι του γειτονα, γκρινια. Ξυριζεται καποιος 5 στενα πιο κατω και χτυπαει το ξυραφακι στον νιπτηρα, γκρινια. Τι πραγμα ειναι αυτο εδω; Μαζευονται ολοι οι γκρινιαριδες της Ελλαδος και λενε τον πονο τους; Δεν ξερω που μενετε αλλα βαλτε λιγο περισσοτερο μαλακτικο η αλλαξτε το απορυπαντικο σας. Τζακι αναβετε και εσεις, “χεζοντας” στα πνευμονια των αλλων; Το οτι δεν μπορουν να απλωσουν ρουχα σου λεει κατι; Ή οτι δεν βγαινουν στο μπαλκονι τους πια. Το ξυλο δεν κανει τελεια καυση απ οσο ξερω... 41 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε στις πολιτισμενες χωρες υπαρχει κατι που λεγεται "οριο", ειναι αγνωστη εννοια ακομα στο ελλαδισταν. δε πειραζει, καλη καρδια (διοτι τα πνευμονια κοντευουμε να τα παρουμε στο χερι με ολους τους μαλακες να καινε οτι βρουν, να καπνιζουν οπου γουσταρουν, και να κυκλοφορανε με το κωλοφτιαγμενα σαραβαλα τους) Στην Αφρικη επιτρεπεται παντως. Καις οτι θες. Στο Λονδινο απαγορευεται.
marmagia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Πίστεψε με , με αρκετό αρκετό μαλακτικο και παρόλα αυτά μυρίζει. Εδώ την γάτα φέρνω από την αυλή που έχει ένα χώρο που μένει και η γούνα της μυρίζει τζακιλα λες και είναι ο Όλιβερ τουιστ 3
ELMastas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια εχει ξεφύγει το θέμα σε κάποιες περιοχές και (είναι μια ακόμη)ντροπή αυτό που γίνεται,έχουν μιλήσει για αυτά εδω και χρόνια,επιθεωρητές δημόσιας υγείας γιατροί και μελέτες των προηγουμένων ετών που μπορείς να δει κανείς με μια απλή ερεύνα,έδειξαν οτι πέρα απο την μυρωδιά και την αιθαλομίχλη,υπάρχει υπαρκτός κίνδυνος απο την μόλυνση που προκαλεί η καύση Ολων αυτών των ακατάλληλων υλικών,για να μην πούμε για το πόσο ευαίσθητες είναι οι ευπαθείς ομάδες γέροι και παιδιά καθώς και άτομα με αναπνευστικά προβλήματα,απο ελένχους δεν βλέπω να γίνεται κάτι τουλάχιστον στήν Αθήνα,που γίνεται χαμός,δεν καταλαβαίνω τόσο στα "φρύδια"τους είναι ολοι ? Εχουμε ολα τα άλλα να έχουμε και αυτά τα απόβλητα να αναπνέουμε ? σώνει και καλά να μας αρρωστήσουν όλους και ακόμα δεν έπιασε καν το κρύο και προχθές δεν μπορούσες να ανοίξεις το παράθυρο το βράδυ ...και η φάση είναι οτι υπάρχουν νόμοι και έχει βγει και μια υπουργική απόφαση απο το 2013,για το ποιά υλικά επιτρέπεται να καίμε,όμως θα μου πείς απο την άλλη,εδω δεν μιλάνε ούτε ελληνικά αρκετοί που έχουν έρθει στήν Ελλάδα,λέτε να γνωρίζουν και τους νόμους... ? Και βέβαια δεν τα ρίχνω όλα στούς αλλοδαπούς όπως εύκολα θα σκεφτούν ορισμένοι,αλλά είναι και αυτό μέρος του προβλήματος που διογκώνεται τα τελευταία χρόνια και δεν δέχομαι και την καραμέλα,του οτι δεν υπάρχουν λεφτά,για να πάρουν κάποιο επιτρεπόμενο καύσιμο,που να μην βλάπτει τον κόσμο ορισμένοι,(ντόπιοι η αλλοδαποί),που βλέπω να τριγυρνάνε ολη μέρα με καλά smartphones και tablets, μιλώντας ασταμάτητα εντός και εκτός Ελλάδος... Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από ELMastas
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, orck είπε Πως κανουν μπαμ τα παιδια της πολης που δεν ξερουν απο τζακι, συνεχεις αναφορες και συσχετισμος με την μυρωδια με ακαταλληλα προς καυση υλικα. Οι περισσοτεροι απο αυτους που αναβουν τζακι καινε καυσοξυλα, και μαντεψτε... μυριζει. Ω, ναι, μυριζει το απλο αγνο καυσοξυλο. Δεν χρειαζεται να καις πυρηνικα αποβλητα στο τζακι σου για να μυριζει καπνια το ρουχο. Ειμαι νοτια προαστια και δεν εχουμε κανενα προβλημα (η εστω κοιταζω την ζωη μου και δεν προσπαθω να βρω αφορμη απο το παραμικρο για να γκρινιαξω για το τι χαζομαρα θα κανει καποιος διπλα). Οι Αμερικανοι λενε GET A LIFE πρωτα απ ολα, λες δε προσπαθεις να βρεις αφορμη να γκρινιαξεις αλλα μπηκες και γκρινιαζεις.. για τα υπολοιπα ελεγα να απαντησω σοβαρα, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι αξιζει. αισθανεσαι ανωτεροτητα επειδη (νομιζεις οτι) εισαι ο μονος που χει μυρισει τζακι.. τι να πω σε τετοιον ανθρωπο?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κλασσικα πάντα υπερβολή, έχω βρεθεί Αθήνα δεκάδες φορες τα τελευταία χρόνια, δεν ένοιωσα ποτε αποπνικτικα λόγω καπνιάς. Εντάξει μυρίζει σε καποιες περιοχές λίγο,για λίγη ωρα,όχι κάτι υπερβολικο. Η μποχα του τσιγάρου είναι πολύ χειρότερη. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από jmmys
dimos15 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε ναι τωρα που η συγκεντρωση των σωματιδιων ειναι 50 φορες πανω απο το φυσιολογικο ειπαμε να γκρινιαξουμε και εμεις λιγο... Ανοιξα αυτο το θεμα γιατι ξύπνησα στο νεο ψυχικο αττικης το 2018!!! και δεν μπορουσα να μιλησω και να φαω...πραγματικα τι καινε ρε που@#η μου??? Οσοι λετε οτι υπερβαλουμε διαβαστε πως πεθαναν 12000 ανθρωποι στο Λονδινο... https://www.iefimerida.gr/news/371390/1952-otan-fotohimiko-nefos-toy-londinoy-skotose-12000-atoma-eikones Και την ερευνα του ΕΜΠ και τα συμπερασματα... http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=oyip%2biqvsMA%3d&tabid=894&language=el-GR Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από dimos15 3
papoys1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως εμείς εδώ προς τα Μεσόγεια δεν έχουμε πρόβλημα από την κάπνα. Η μυρωδιά της κάπνας ανακατεύεται συνήθως με τη μυρωδιά από τα τα βοθρόνερα που τρέχουν στους δρόμους ( τα Μεσόγεια δεν έχουν αποχέτευση) γιατί κάποιοι δεν έχουν να αδειάσουν τους βόθρους,η μυρωδιά των βοθρόνερων φυσικά είναι πιο έντονη νικάει τη μυρωδιά της κάπνας η οποία είναι σαν μην υπάρχει. Μπορώ να πω ότι τώρα το χειμώνα αναζητάμε τη μυρωδιά της κάπνας να καλύπτει λίγο την άλλη βρώμα ειδικά της βροχερές μέρες που κάποιοι ξύπνιοι βάζουν μοτεράκια και βγάζουν τα βοθρόνερα στο δρόμο. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από papoys1 3 2
LongTom Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Πάντως εμείς εδώ προς τα Μεσόγεια δεν έχουμε πρόβλημα από την κάπνα. Η μυρωδιά της κάπνας ανακατεύεται συνήθως με τη μυρωδιά από τα τα βοθρόνερα που τρέχουν στους δρόμους ( τα Μεσόγεια δεν έχουν αποχέτευση) γιατί κάποιοι δεν έχουν να αδειάσουν τους βόθρους,η μυρωδιά των βοθρόνερων φυσικά είναι πιο έντονη νικάει τη μυρωδιά της κάπνας η οποία είναι σαν μην υπάρχει. Μπορώ να πω ότι τώρα το χειμώνα αναζητάμε τη μυρωδιά της κάπνας να καλύπτει λίγο την άλλη βρώμα ειδικά της βροχερές μέρες που κάποιοι ξύπνιοι βάζουν μοτεράκια και βγάζουν τα βοθρόνερα στο δρόμο. Δεν ξέρω εάν είναι όντως έτσι ή απλά υπερβολές για τα γούστα ( με φαίνεται πολύ ότι να-ναι, ακόμη και για Ελλάδα) , αλλά πρωϊνιάτικα μια αναγουλίαση με ήρθε... 1
papoys1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, LongTom είπε Δεν ξέρω εάν είναι όντως έτσι ή απλά υπερβολές για τα γούστα ( με φαίνεται πολύ ότι να-ναι, ακόμη και για Ελλάδα) , αλλά πρωϊνιάτικα μια αναγουλίαση με ήρθε... Οκ τρολάρω και λιγάκι αλλά η πραγματικότητα δεν ξεφεύγει και πολύ από αυτά που γράφω. Τώρα το χειμώνα κάπως υποφέρεται γιατί έχουμε κλειστά παράθυρα.Άντε να σε έχω το καλοκαίρι να ξυπνάς το πρωί να φτιάχνεις καφέ ,να ανοίγεις παράθυρα και εκεί που πας να πιεις την πρώτη γουλιά να σε πιάνει η βρώμα από το βοθρατζίδικο που αδειάζει το δίπλα βόθρο.Μιλάμε για πολυκατοικίες και κάθε πρωί κάποια θα αδειάζει.Και μιλάμε για απορριμματοφόρα που ποτέ δεν αλλάζουν φίλτρα και η βρώμα βγαίνει ελεύθερη στην ατμόσφαιρα. Τον παρατάς φύγεις και παίρνεις από το δρόμο.Δυστυχώς τα συμφέροντα πρέπει να είναι μεγάλα και δεν θέλουν να φτιάξουν αποχέτευση. Για τα λεγόμενά μου σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι από τα Μεσόγεια μπορούν να τα επιβεβαιώσουν ή να τα διαψεύσουν.Το δεύτερο δεν το νομίζω. 1
De@th L0rd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 https://rutube.ru/video/c1d431bc9dcab525862def9bb276fd26/?pl_type=user&pl_id=1793013
dollyyy19 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 ειναι γεγονος,οτι τον φταιχτη που προκαλει την τζακιλα,ακομη δεν τον πιασατε στα γραφομενα σας.για ποιον λογο δεν ζητατε απο την κυβερνηση σας να μειωσει τους τρελους φορους στο θερμανσης ωστε να μην κουβαλαω ξυλα και τρωω και την βρωμια μεσα στο σπιτι?εκει μοκο,να παρουμε κανα επιδομα και δεν βαριεσαι....ε,αφου εσυ δεν βαριεσαι,δεν βαριεμαι και εγω,και αν συνεχισει ετσι,οχι μονο θα καιω ξυλα και πλαστικα,αλλα θα κοβω και κανα δεντρακι αχαραγα μην μας παρει κανα ματι.εσεις,ψαχτε τον φταιχτη οπουδηποτε αλλου εκτος απο εκει που βρισκεται.......εκτος και αν περιμενετε να παγωσω για να μην ξυνισει η μυτη σας...... 1 3 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις