Iamthagod Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Η ειρωνία είναι πως λες να πάρεις τη γυναίκα και τα παιδιά να βγεις έξω να πάρεις λίγο καθαρό αέρα και στο τέλος βγάζεις τον καρκίνο, με μαλλί και ρούχα να μυρίζουν σα να μπήκες σε σόμπα. 2 1
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 5 hours ago, stelios18120 said: Οπότε άπλωμα μέσα στο σπίτι είναι η λύση. Δε νομίζω ότι είναι και τόσο καλή ιδέα. Το νερό από τα ρούχα θα εξατμίζεται μέσα στο σπίτι με αποτέλεσμα να ανεβάζεις την υγρασία του εσωτερικού χώρου πράγμα ιδιαίτερα επιβλαβές για τους τοίχους, τις ηλεκτρονικές συσκευές σου και -το κυριότερο- την υγεία σου.
Zerg13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια λυση ειναι το υγειονομικο. Θεωρητικα ερχονται και μετρανε καπως. Δεν μπορει ο καθενας να καιει οτι γουσταρει. Σας καταλαβαινω εχω το ιδιο προβλημα. Χειροτερες ακομα ειναι οι ξυλοσομπες με τα μπουρια που δεν φτανουν και ψηλα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Zerg13 1
MegalosVeziris Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Μια λυση ειναι το υγειονομικο. Θεωρητικα ερχονται και μετρανε καπως. Δεν μπορει ο καθενας να καιει οτι γουσταρει. Σας καταλαβαινω εχω το ιδιο προβλημα. Χειροτερες ακομα ειναι οι ξυλοσομπες με τα μπουρια που δεν φτανουν και ψηλα. λολ σιγα μην ασχοληθει κανεις. Πιο λογικο ειναι να καουν ολες οι εγκυκλοπαιδιες και τα βαμενα ξυλα και μετα να αρχισουν να περνουν ειδικα ξυλα Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από MegalosVeziris
stelios18120 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Malthador είπε Δε νομίζω ότι είναι και τόσο καλή ιδέα. Το νερό από τα ρούχα θα εξατμίζεται μέσα στο σπίτι με αποτέλεσμα να ανεβάζεις την υγρασία του εσωτερικού χώρου πράγμα ιδιαίτερα επιβλαβές για τους τοίχους, τις ηλεκτρονικές συσκευές σου και -το κυριότερο- την υγεία σου. Από την άποψη που λες συμφωνώ,αλλά το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει άλλη λύση ... Αν τα αφήνεις έξω βρωμάνε απίστευτα. Μέσα δεν χωράει στεγνωτηριο να μπει... Τι κάνεις τώρα; 🤔
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Στεγνωτηριο ή αν γίνεται εξω στο διάδρομο του κλιμακοστάσιου αν υπάρχει και αν δεν μένουν πολλοί στον ίδιο όροφο. Όσο για τον έλεγχο,εδώ αφήνουν να καπνίζουν ασυστολα μέσα σε ταβέρνες, εστιατόρια και καφέ. Έχω εναν γνωστό που και αυτός παραπονιέται για την καπνιλα από τα τζάκια και για παλιά αυτοκίνητα και χρησιμοποιει και αυτός εκφράσεις όπως μερικοί εδώ μέσα ότι αυτά σπέρνουν τον καρκίνο.Ο τύπος καπνίζει δύο πακέτα τσιγάρα την ημέρα, πηγαίνει με τα ανήλικα παιδιά του για φαγητό σε ταβέρνες τεκεδες.
dimos15 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, fylatos είπε Πάντως ένας ιονιστής της inventor που έχω στο σπίτι κάνει εξαιρετική δουλειά. Βέβαια έχει μεγάλης επιφάνειας φίλτρο HEPA και μετά άλλο ένα ενεργού άνθρακα. Δουλεύει 24ωρα και έχει ανιχνευτή ποτέ θέλει παραπάνω ποτέ λιγότερο. Πρακτικά είναι στο ρελαντί. Αυτον εχεις? https://www.skroutz.gr/s/14307400/Inventor-NAM-ION200.html ποσο εχουν τα φιλτρα?
SB_1957 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Από την άποψη που λες συμφωνώ,αλλά το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει άλλη λύση ... Αν τα αφήνεις έξω βρωμάνε απίστευτα. Μέσα δεν χωράει στεγνωτηριο να μπει... Τι κάνεις τώρα; 🤔 Ευτυχώς μένουμε σε μικρή πολυκατοικία με οροφοδιαμερίσματα, οπότε η απλώστρα πάει στον διάδρομο και κανένα πρόβλημα.
fylatos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dimos15 είπε Αυτον εχεις? https://www.skroutz.gr/s/14307400/Inventor-NAM-ION200.html ποσο εχουν τα φιλτρα? Το προηγούμενο μοντέλο που φοράει τα ίδια φίλτρα. Είναι σκουπίζουμενα και το άνθρακα αναγεννησιμο τα φίλτρα εγώ τα άλλαξα στα 2 χρόνια 35€ και τα δύο. 1
kage Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα θελε ο κ**** τους να ξερουν τι ψηφιζουν...αν ειναι βολεμενοι και ξεχρεωνουν υποχρεωσεις οκ. Γυρισαν τον κοσμο πισω εποχες κατοχης να κουβαλανε ανεξαρτητος ηλικιας ξυλα πελλετ βιομαζα ολη μερα γιατι αποφασισαν να βαλουν φορους στο πετρελαιο επειδη δεν μπορουν να το ελεγχουν για λαθρεμποριο 😛 Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από kage 1
fredd0 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kage είπε Τα θελε ο κ**** τους να ξερουν τι ψηφιζουν...αν ειναι βολεμενοι και ξεχρεωνουν υποχρεωσεις οκ. Γυρισαν τον κοσμο πισω εποχες κατοχης να κουβαλανε ανεξαρτητος ηλικιας ξυλα πελλετ βιομαζα ολη μερα γιατι αποφασισαν να βαλουν φορους στο πετρελαιο επειδη δεν μπορουν να το ελεγχουν για λαθρεμποριο 😛 φορους στο πετρελαιο βαλανε για σπρωξουν κοσμο προς φυσικο αεριο, η δομη του οποιου μπορει να μετοχοποιηθει/πουληθει και να αποφερει χρημα στο δημοσιο. Βεβαια τη νυφη την πληρωνουν οσοι δεν εχουν καν φυσικο αεριο για να συνδεδουν. Το λαθρεμποριο ειναι μπουρδα δικαιολογια, ελεγχεται μια χαρα, και οι φοροι στο πθ δε περιοριζουν καθολου το 'χοντρο' λαθρεμποριο (ντιζελ για πλοια που πουλιεται για θερμανση κλπ)
Diskimpex Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φυσικο αεριο εχει και ατομικα εξοδα να μπει .Σε πολλες περιοχες δεν βλεπεις πολλα σκουπιδια οταν κανει κρυο.Τα καινε γενικα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Diskimpex
Vasivouzoukos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, dimos15 είπε 🤢🤢🤮🤮... Δεν παλευεται αλλο.... Κανουν τιποτα οι ιονιστες ?? η θα παθουμε ολοι καρκινο?? Για καρκίνο δεν ξέρω αλλά είμαι σίγουρος πως είναι ιδιαίτερα επιβλαβής η αιθαλομίχλη στους πνεύμονες και για αυτό απαγορεύεται όσοι έχουν άσθμα να βγαίνουν έξω. Καίνε από πλαστικά μέχρι αδέσποτες γάτες, και αν τους πεις τίποτα σου λένε δεν έχουμε λεφτά για πετρέλαιο γιατί φταίει το κράτος/ο σόιμπλε/οι ελοχίμ και η νέα παγκόσμια τάξη. Όχι το ξερό τους το κεφάλι που δεν φρόντισαν να κάνουν τα κουμάντα τους και τώρα θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Δεν υπάρχει λύση δυστυχώς, κάθεσαι μέσα στο σπίτι και αν βγεις έξω θα φοράς μάσκα όπως οι Κινέζοι (και εκεί η ατμόσφαιρα γεμάτη ρύπους είναι). 37 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Σε πολλες περιοχες δεν βλεπεις πολλα σκουπιδια οταν κανει κρυο.Τα καινε γενικα. Δεν μας δίνεις κάποιο παράδειγμα;
rus Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, dimos15 είπε 🤢🤢🤮🤮... Δεν παλευεται αλλο.... Κανουν τιποτα οι ιονιστες ?? η θα παθουμε ολοι καρκινο?? Ανοιχτο αφηνεις το παραθυρο σου? 10 ώρες πριν, marmagia είπε Εγώ απλώνω ρούχα το πρωί/ μεσημέρι Σαββατοκύριακο που ακόμα δέν εχουν αρχίσει το πάρτυ εδώ και μετά τα μαζεύω απόγευμα Με την υγρασία που εχει τις τελευταιες μερες αποκλειεται να στεγνωνουν μεχρι το απογευμα. 8 ώρες πριν, jmmys είπε Ρόλο παιζει τι καινε στο τζάκι.Αλλά ακόμα και ξερά καυσόξυλα να καίνε, δρυς,οξιά,ελιά κλπ παλι θα έχει καπνιά στην ατμόσφαιρα αν καίνε πολλά τζάκια ή σόμπες.Ποσο μάλλον αν ρίχνουν μέσα χλωρά ξύλα,πλαστικά,βαμμενα,βερνικωμενα ξύλα και οτι άλλο μπορεί να καεί. Βασικα αυτά ριχνουν γιατι τα καυσοξυλα κοστιζουν. Κι ετσι μολυνεται η ατμοσφαιρα. 1 ώρα πριν, Vasivouzoukos είπε Καίνε από πλαστικά μέχρι αδέσποτες γάτες Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από rus 1
orck Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Ρε την παλευετε εδω μεσα; Ολο γκρινια. Ανεπνευει ο απο πανω, γκρινια. Αναβει τζακι ο διπλα, γκρινια. Παιζει το παιδι του γειτονα, γκρινια. Ξυριζεται καποιος 5 στενα πιο κατω και χτυπαει το ξυραφακι στον νιπτηρα, γκρινια. Τι πραγμα ειναι αυτο εδω; Μαζευονται ολοι οι γκρινιαριδες της Ελλαδος και λενε τον πονο τους; Δεν ξερω που μενετε αλλα βαλτε λιγο περισσοτερο μαλακτικο η αλλαξτε το απορυπαντικο σας. 3 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις