kostaks3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όσον αφορά τις τελευταίες ερωτήσεις σου, Κάλλιστα μπορείς να φας 2 βραστά αυγά με 1 φέτα ψωμί ολικής ή 2 φρυγανιές (Αν έχεις θέμα με την χοληστερίνη πρόσεξε τους κρόκους) Το φιλέτο κοτόπουλο και τα μπιφτέκια μπορείς να τα κάνεις είτε σε κάποιο αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι είτε ψήσιμο στο φούρνο με αντικολλητικό χαρτί. Μία άλλη πρόταση για πρωινό είναι η πίτα quaker όπως σου είπε και ο φίλος πιο πάνω και η βρώμη με γάλα και λίγο μέλι, ή ταχίνι ή οτιδήποτε άλλο θες (υπάρχουν πολλές προτάσεις όσον αφορά τη βρώμη αν ψάξεις στο google). Επίσης όπως το βιτάμ έτσι και το βούτυρο έχουν αρκετά λιπαρά και θερμίδες αντίστοιχα, οπότε καλό είναι να τα αποφύγεις. Πάντως σε γενικές γραμμές αν κόψεις-περιορίσεις το fast food (πίτσες, γύρους κλπ), αναψυκτικά, γλυκά, τηγανιτά θα δεις μεγάλη διαφορά, όχι μόνο στο σώμα σου αλλά και στην ψυχολογία και την ενέργεια που θα έχεις. Δεν είναι απαραίτητο πάντως να τα αποβάλλεις όλα αυτά απ'τη ζωή σου, θα μπορούσες πχ μία φορά την εβδομάδα σαν επιβράβευση στον εαυτό σου να φας ένα γλυκό, ή μια pizza κλπ. Καλή δύναμη να έχεις! Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από kostaks3
Brashida Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για ολα παιδια κατι επιπλεον ακομα για πρωι η βραδυ να τρωω εννοω μια μερα να φαω ενα γευμα την αλλη μερα κατι διαφορετικο δεν ξερω το να τρως συνεχεια το ιδιο γευμα ειτε για πρωινο ειτε βραδυ αν ειναι αποτελεσματικο.και οσο για το τρεξιμο ποσα χιλιομετρα περιπου για μενα θα ηταν το επιθυμητο?Οσο για το fast-foud πατατακια γλυκα τηγανιτα εχω σκοπο να τα κοψω ισως μια φορα οπως λες να κανω την επιβραβευση στον ευατο μ...αυτα Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Brashida
crom251 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βιταμ και βουτυρο??? Σοβαρα τωρα, ρωτας αν το βουτυρο κανει για σωστη διατροφη? Τα βασικα ειναι αυτα που σου ειπαν ολοι. Οχι τηγανητα. Οχι αναψυκτικα (και χυμους λεω εγω γιατι και αυτοι ειναι φουλ στα σακχαρα) Οχι junk food Κοψε ποσοτητες Κοψε ψωμι Μειωσε το λαδι. Για φαγητο τα κυρια γευματα σε μια διαιτα ειναι οσπρια, κοτοπουλο, μοσχαρι, ψαρι, λαχανικα. Οχι τηγανητα εννοειται, το ειπαμε 20 φορες ως τωρα (γιατι ρωτησες πως θα το φτιαξεις το μπιφτεκι) 1 ώρα πριν, Brashida είπε Και αυτο που ειπες επισης τα πρωτα 10-15 τα χανεις ευκολα μην νομιζεις αναλογα το dna και ψυχολογια σ παιζουν ρολο πιστευω τεσπα οκ Αν δεν εχεις καποιο προβλημα υγιειας (π.χ. λογω θυρεοειδή) τα κιλα αυτα τα χανεις πανευκολα αν εισαι πολλα κιλα πανω απο το φυσιολογικο. Ψυχολογιες κλπ ειναι παπαρια μεντολες... Αν τρως σωστα, αθλείσαι και λιγο και δεν τρως ....βουτυρα φυσικα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από crom251 1
Brashida Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Εγινε παιδια ευχαριστω πολυ τα λεμε σε λιγο καιρο οταν θα σας εχω νεα για οτιδηποτε απορια θα ξαναρωτησω ξανα να στε καλα..
Whargoul Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, Brashida είπε Οσο για το fast-foud πατατακια γλυκα τηγανιτα εχω σκοπο να τα κοψω ισως μια φορα οπως λες να κανω την επιβραβευση στον ευατο μ...αυτα Δλδ ακόμα δεν έκοψες τα πατατάκια, τα γλυκά, τα fast-food, και ρωτάς για την υπόλοιπη διατροφή και πόσα χιλιόμετρα πρέπει να κάνεις? Κόψε πρώτα αυτά, χυμούς, αναψυκτικά και ζάχαρη τελείως, και όταν γίνει recalibrate το σώμα και ο μεταβολισμός σου βλέπεις για την τέλεια διατροφή και άσκηση. Να περάσεις από τα γλυκά στα "μπρόκολα" έτσι αμέσως δεν θα το καταφέρεις ούτε στον αιώνα τον άπαντα! 1
Alexandros7474 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Brashida είπε Καλησπερα,λοιπον οπως λεω και στον τιτλο ψαχνω μια διατροφη για χασιμο κιλων 25-30 περιπου και καψιμο λοιπος φυσικα.Δεν ξερω τι να ακολουθησω ακριβως διαβαζω χιλιαδες διατροφες στο ιντερνετ ψαχνω να βρω μια σωστη που να μπορεσω να την βγαλω εις περας εχω ενα θεμα με τα λαχανικα οχι με ολα αλλα παλι δεν μπορω να βρω την καταλληλη.Σκεφτομαι απλα να τρωω υγιεινα ομως τι?αυτο ειναι το θεμα.Επισης θελω ολο αυτο να το συνδυασο με μερικες ασκησεις γυμναστικης ωστε να με βοηθησουν για ποιο γρηγορα αποτελεσματα προτεινετε μ κατι και γιαυτο ειμαι αρχαριος σε ολα τα παραπανω δεν εχω μεγαλη ιδεα για ολα αυτα και δεν ειμαι ειδικος για να μπορεσω να βγαλω ενα προγραμμα σε ολα αυτα.Εχω ενα θεματακι με το συκωτι μ λογω λιπους ενα μικρο ποσοστο μονο και θελω να μπορεσω να κανω κατι επιτελους για αυτο. Ο καλύτερος τρόπος είναι να ερωτευτείς
ELTASSOS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βρασιδα εγω μενω στα πρωτα σου ποσταρισματα και σου προτεινω αφου δεν εχεις λεφτα για να πας γυμναστηριο, καθημερινα να πηγαινεις μεχρι το γυμναστηριο ψιλο τεμπο αργα σταθερα δηλαδη 6 -8 χλμ/ωρα...αν κανεις 25 χλμ τη μερα και φτανεις παλμους στους 140 περιπου για 1 ωρα...παει το λιπος περιπατο. Αν εχει ψιλοανηφορα ακομη καλυτερα. Να ροσεχεις το δρομο για λακουβες τα αυτοκινητα και τα τσομπανοσκυλα. Καλυτερα με φως ημερας , ειναι ασφαλεστερο και σε ανεβαζει ψυχολογικα. Φυσικα και τη διατροφη που σου ειπαν. Για το τρεξιματακι ρωτα πρωτα τον γιατρο σου για καρδιολογικα και ορθοπαιδικα, μετα παρε αθλητικα ρουχα και μην τσιγκουνευτεις τα παπουτσια. Παρτα απο μαγαζι να σε συμβουλεψει ο υπαλληλος αφου του πεις τι στυλ χρηση κανεις. Καλα χλμ... 6 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε 6 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε 6 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε 6 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, είχε ανοιχτεί ένα αντίστοιχο θέμα πριν κάποιες εβδομάδες που είχαν ακουστεί πολλές γνώμες και είχε ποσταριστεί και ένας οδηγός διατροφής (σύγγραμα) άμα το διαβάσεις θα σου λυθούν πολλές απορίες Αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μας δωσεις το λινκ?... Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από ELTASSOS Πολαπλη παραθεση του ιδιου...
opera Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αλλά οι καύσεις-παραγωγή ενέργειας γίνονται στους μύες (πιό συγκεκριμένα στα μιτοχόνδρια των κυττάρων). Μέχρι ένα σημείο η διατροφή θα βοηθήσει αλλά επειδή ο ανθρώπινος οργανισμός προσαρμόζεται σε όλες τις καταστάσεις θα ρίξει το μεταβολισμό και θα σταματήσει η απώλεια κιλών (λίπους και μυικής μάζας). Καλό είναι από την αρχή της προσπάθειας να βάλουμε αεροβική άσκηση και άσκηση με βάρη
ikaruga24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Παν μέτρον άριστον. Πιο πολύ το θέμα της διατροφής θα σε επηρεάσει παρά η προπόνηση αλλά όχι και να απαξιώνεται η δράση της προπόνησης όπως διαβάζω από ορισμένους. Είναι σίγουρο ότι καμιά προπόνηση δεν θα αντιστρέψει μια κακή διατροφή αλλά δεν χρειάζεται αυτή η υπερβολή που βλέπεις σε άλλους. Το "κόψιμο" είναι πολύ κακή τακτική, το καλύτερο είναι να ορίσεις ένα πρόγραμμα σε βάθος χρόνου και να αποφασίσεις τι θέλεις. Αν απλά θες να χάσεις κιλά τότε ο στόχος σου είναι αν αυξήσεις μυϊκή μάζα που σημαίνει βάρη ή ιμάντες και αν δεν θες τίποτα από αυτά τότε καλισθενική. Βάζεις μέσα στο πρόγραμμα καλό ποσοστό λίπους, υδατανθράκων και πρωτεΐνης από τις τροφές σου και περιορίζεις τα trans όσο μπορείς και "καθαρίζεις" από τις πολλές αηδίες όπως π.χ. ένα πιτόγυρο μην το φουσκώνεις με τα πάντα όλα μέσα, φάε ένα με αλάδωτη πίτα και το κρέας με λίγη μουστάρδα και ντομάτα, κρεμμύδι και τέτοια και απέφυγε πατάτες και διάφορες σως. Γενικά έχει πολλά hacks για να συνεχίζεις να τρως κάτι που γουστάρεις και να το κάνεις και ταυτόχρονα όσο πιο θρεπτικό και καθαρό γίνεται. Τέλος...το ποτό...αν πίνεις πρέπει να κοπεί ή να περιοριστεί σε ελάχιστο γιατί αν πίνεις πίστεψε με ότι και να κάνεις δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.
Brashida Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φυσικά έχω κόψει το fast-food και γενικά ότι ανθυγιεινές υπάρχει εδώ και 1μιση βδομάδα και κάνω ότι μπορώ να το παλέψω διότι αλλάζει όλη σου η "συνήθεια" πάνω στο φαγητο.Οσο για το φαγητό θα δοκιμάσω αυτά τα κουακεροπιτα που είπε το παιδί η αυγά βραστά 2 και ότι έχει σχέση με βρωμη η κάτι τέτοιο τώρα όσα για την γυμναστική το μόνο που θα κάνω είναι τρέξιμο σε ένα γήπεδο που έχουμε εδώ στο χωριό μ κάθε μέρα από μισή η 1 ώρα αναλογα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω περπάτημα και τρέξιμο και ότι γίνει για προβλήματα έκανα πρόσφατα εξετάσεις όπως είπα στην αρχή καρδιογράφημα υπερυχο και εξετάσεις αίματος όλα καλά υγεία πανω από ολα μαγκες.. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Brashida
bilya Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) για αρχή κατέβασε το my fitness pal κ μέτρα πόσες θερμίδες τρως την ημέρα. Στην συνέχεια υπολογυησε ποιες ειναι οι θερμίδες συντήρησης του σώματος σου. Εφόσον τρως λιγότερο απο οσο χρειάζεται το σώμα σου είναι απίθανο να μην χάσεις κιλά. Επισης ΜΗΝ κάνεις τρέξιμο κ ειδικά σε δρόμο. Λογω κιλών, αδύναμων μυών στα πόδια θα καταστρέψεις τις αρθρώσεις σου (γόνατα κυρίως). ήπια αερόβια κ βάρη έτσι ωστε να δυναμώσουν οι μύες σου. Ρομπότ στα ωράρια του φαγητού κ βρες ασχολίες τις βραδινές ώρες. Οι παλιές κακες συνήθειες δεν αποβάλλονται εύκολα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από bilya
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 https://www.scribd.com/document/394112297/ΟΔΗΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Brashida Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Τρέξιμο οκ δεν κάνω περπάτημα όμως ναι πιστεύω μια ώρα είναι αρκετή μπορώ και 1 μισή αλλά ας ξεκινήσουμε από 1 ώρα και βλέπουμε όχι στο δρόμο σε γήπεδο ερασιτεχνικό στο χωριό μην φανταστείς κάτι τεράστιο δεν είναι και 5χ5 ένα κανονικό περίπου γήπεδο κατάλληλο για περπάτημα.Οσο για το φαγητό δυσκολεύομαι λίγο βλέπω πολλές γνώμες σωστές όλες θα τις εφαρμόσω τις περισσότερες μπορεί και όλες έχω ένα πρόβλημα με τα λαχανικά δεν τρώω τα πάντα από αυτά το μεσημέρι προσπαθώ να αποφύγω κρέατα κοτόπουλα κυρίως όσπρια ψάρια ζυμαρικά αποφεύγω μια φορά την εβδομαδα και κρέας για 1-2 εβδομάδες από σήμερα δεν θέλω να φάω καν μετά βλεπουμε.
logistoulis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Brashida είπε Φυσικά έχω κόψει το fast-food και γενικά ότι ανθυγιεινές υπάρχει εδώ και 1μιση βδομάδα και κάνω ότι μπορώ να το παλέψω διότι αλλάζει όλη σου η "συνήθεια" πάνω στο φαγητο.Οσο για το φαγητό θα δοκιμάσω αυτά τα κουακεροπιτα που είπε το παιδί η αυγά βραστά 2 και ότι έχει σχέση με βρωμη η κάτι τέτοιο τώρα όσα για την γυμναστική το μόνο που θα κάνω είναι τρέξιμο σε ένα γήπεδο που έχουμε εδώ στο χωριό μ κάθε μέρα από μισή η 1 ώρα αναλογα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω περπάτημα και τρέξιμο και ότι γίνει για προβλήματα έκανα πρόσφατα εξετάσεις όπως είπα στην αρχή καρδιογράφημα υπερυχο και εξετάσεις αίματος όλα καλά υγεία πανω από ολα μαγκες.. καλά παίζει ρόλο και τι αρέσει στον καθένα και τι παίζει με τον οργανισμό του καθένα τα πίτουρα γενικά είναι μια καλή φάση να υπάρχουν στο φαγητό, αλλά αυγά για παράδειγμα εγώ δεν μπορώ να τρώω πολλά δεν μου αρέσουν, εγώ παίζω φουλ με γιαούρτι γιατί ανέκαθεν ήμουν των γαλακτοκομικών και κάτι έπρεπε να κάνω και με το κόψιμο του τυριού που έπρεπε να συμβεί (έτρωγα απίστευτες ποσότητες, πλέον ούτε το 1/10 ) κάποιους άλλους όμως τους ενοχλούν τα γαλακτοκομικά (και το γιαούρτι ειδικά τους αηδιάζει), εγώ πχ πετάω τη βρώμη στο γιαούρτι και αυτό το παίζω πολλές φορές είτε πρωί είτε βράδυ επίσης τα όσπρια πολλοί τα αποφεύγουν γιατί ζορίζουν το στομάχι τους, εγώ να πω την αλήθεια τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα θα φάω πλέον και το στομάχι μου μιας και δουλεύει καλύτερα από ποτέ δεν καταλαβαίνω κάτι φρούτα καλό είναι να παίζεις και χυμούς αν είναι φυσικοί δεν το βρίσκω τόσο δράμα (συσκευασμένους ούτε καν), εγώ θα ήθελα να τρώω περισσότερα αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν τα γλυκά πράγματα, οπότε ψιλοτρώω με το ζόρι (και γλυκά γενικά ευτυχώς δεν έτρωγα ποτέ πολλά) ξηροκάρπια όπως σου είπαν με μέτρο, για το μέτρο βέβαια ακούω πολλές απόψεις, απλά μην φας πολλά, αλλά είναι καλό να τρως και από αυτά κρέας μην τρως γενικά πολύ, βάλε και ψάρι στη διατροφή σου (εγώ τα παίζω τουλάχιστον 50-50 αυτά τα δύο) και επίσης λαχανικά δώσε πόνο, λαχανικά και σαλάτες φάε μέχρι θανάτου , όσες και να φας δεν παχαίνεις και αν αρχίζεις και παίζεις με πιο υγιεινούς τρόπους μαγειρέματος είσαι άρχοντας.. τον τελευταίο καιρό (αν και πλέον δεν είμαι δε mode μείωσης βάρους, απλά διατηρώ) άρχισα να παίζω και ατμομάγειρα και λαχανικά, ρύζια, ψάρια μου αρέσουν πολύ περισσότερο στον ατμό. προσπαθώ να αποφεύγω μαγειρεμένο λάδι, ωμό ελαιόλαδο δεν το πολυλυπάμαι αν είναι να ρίξω κάπου (τρώω δικό μας κιόλας που είναι όσο πιο καλό γίνεται) , αλλά μαγειρεμένα προσπαθώ να τρώω λιγότερα και τηγανιτά προσπαθώ καθόλου μια φορά την εβδομάδα θα φάω και κάτι από έξω, αλλά σε λογικά πλαίσια και όχι τελείως σκουπίδι αν είναι δυνατόν, αν και πλέον αυτή η ανάγκη μου αραιώνει και φυσικά από έξω το πρωι στη δουλειά απέφευγε φούρνους, ή αν αναγκαστείς να πας σε φούρνο το πολύ κάνα κουλουράκι (και όχι συστηματικά) βασικά αν μειώσεις ψωμιά, τυριά, λάδια (τηγανιτά τέλος, μια φορά το 3μηνο σε καμιά γιορτή) , junk, φούρνους και ζάχαρες (στον καφέ κόφτην , μετά από ένα μήνα δεν θα σου αρέσει πλέον με ζάχαρη δοκιμασμένο από πολλούς) και τίποτα άλλο να μην κάνεις θα γίνεις άλλος άνθρωπος 11 λεπτά πριν, Brashida είπε Τρέξιμο οκ δεν κάνω περπάτημα όμως ναι πιστεύω μια ώρα είναι αρκετή μπορώ και 1 μισή αλλά ας ξεκινήσουμε από 1 ώρα και βλέπουμε όχι στο δρόμο σε γήπεδο ερασιτεχνικό στο χωριό μην φανταστείς κάτι τεράστιο δεν είναι και 5χ5 ένα κανονικό περίπου γήπεδο κατάλληλο για περπάτημα.Οσο για το φαγητό δυσκολεύομαι λίγο βλέπω πολλές γνώμες σωστές όλες θα τις εφαρμόσω τις περισσότερες μπορεί και όλες έχω ένα πρόβλημα με τα λαχανικά δεν τρώω τα πάντα από αυτά το μεσημέρι προσπαθώ να αποφύγω κρέατα κοτόπουλα κυρίως όσπρια ψάρια ζυμαρικά αποφεύγω μια φορά την εβδομαδα και κρέας για 1-2 εβδομάδες από σήμερα δεν θέλω να φάω καν μετά βλεπουμε. το περπάτημα είναι το καλύτερο πράγμα το τρέξιμο αν δεν είσαι κάποιου είδους αθλητής είναι ηλιθιότητα γενικά (ισχύει βέβαια ότι είναι από τις γυμναστικές που έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στο θέμα αδυνατίσματος, αυτό όμως δεν αναιρεί τις υπόλοιπες ζημιές που κάνει) , με 100 κιλά απλά θα ζορίζεις χωρίς νόημα τις αρθρώσεις σου α και κάτι άλλο, μόλις χάσεις θα δεις τι ζόρι τρώνε αυτή τη στιγμή οι αρθρώσεις σου , εγώ κάτι πονάκια σε μέσες και γόνατα τα ξέχασα πλέον Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis
Brashida Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Οκ και κάτι άλλο κοτόπουλο από ότι είδα κάνει να φάω κάνει όμως καθημερινά το βράδυ ποιο πολύ είτε φούρνο είτε τηγάνι χωρίς λάδι καθόλου όμως σήμερα έφαγα το μεσημέρι κοτόσουπα το βράδυ μισό ψωμάκι από αυτά που φτιάχνεις σάντουιτς με γιαούρτι στραγγυστο μεβγαλ το μόνο που με δυσκολεύει είναι τα λαχανικά παρόλο που κάνουν θαύματα γαλακτομικα δεν ξέρω αν πρέπει να φάω βρώμη με γάλα θα μπορώ να φάω όμως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα