Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, pier88 είπε

Τι λες βρε φιλε.. εγω κουραστηκα μονο που το ειδα, όχι να το κανω κι ολας.. ασε που θα χαθει κι εγγυηση αν παθει κατι και δει το service της hp ολες αυτές τις μαμουνιες.. σορυ αλλα προτιμω ν αγοραζω μελανια….

• Like 1
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Τι λες βρε φιλε.. εγω κουραστηκα μονο που το ειδα, όχι να το κανω κι ολας.. ασε που θα χαθει κι εγγυηση αν παθει κατι και δει το service της hp ολες αυτές τις μαμουνιες.. σορυ αλλα προτιμω ν αγοραζω μελανια….

Δε χρειάζεται να το κάνεις όλο αυτό,υπάρχει έτοιμο κιτ,ο τύπος στο video το κάνει από το μηδέν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pier88 είπε

Δε χρειάζεται να το κάνεις όλο αυτό,υπάρχει έτοιμο κιτ,ο τύπος στο video το κάνει από το μηδέν.

εχεις καποιο λινκ για το ετοιμο κιτ?

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει παρομοιο κιτ στο παρελθον σε πιο παλιο πολυμηχανημα... Αν δεν εισαι μερακλης μακρυα... Θα σιχτιριζεις! Αν το έχει δοκιμασει καποιος επιβεβαιωμενα καλως. Αλλιως μελανακια με 18 ευρουλακια xl.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης: τι διαρκεια ζωης εχουν? Δλδ οκ εκτύπωσα κατι που χρειαζομουν.. Αν τον ξαναχρειαστω σε 1 με 2 μηνες παλι θα εχουν ξεραθει?

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ απλα χυμα μελανακι και συριγγα και τελος.

Ουτε πατεντες και εξισου οικονομικο.

Αυτο το ciss αξιζει θεωρω εαν εκτυπωνεις αρκετα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως παρήγγειλα από Κίνα χτες με 21€,συμβατά 304 xl customised με χωρητικότητα 18ml αν θυμάμαι καλά.

Screenshot_2018-12-02-18-22-24~2.png

Screenshot_2018-12-02-18-20-08~3.png

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vicr108 είπε

Η ερωτηση μου ειναι η εξης: τι διαρκεια ζωης εχουν? Δλδ οκ εκτύπωσα κατι που χρειαζομουν.. Αν τον ξαναχρειαστω σε 1 με 2 μηνες παλι θα εχουν ξεραθει?

Στους 2 μηνες ειναι αρκετα πιθανο αναλογως συνθηκων που βρισκεται ο εκτυπωτης. 

Μπορεις να προσπαθησεις να τα καθαρισεις βεβαια. Αλλες φορες πετυχαινει και αλλες οχι.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, vicr108 είπε

Καλωδιο έχει κανονικα για συνδεση υπολογιστη με το πολυμηχανημα αλλα εγω δε το χρησιμοποιησα καθολου κατευθειαν απο υπολογιστή η κινητο ασυρματα. Το καλωδιο νομιζω ειναι περισσοτερο βοηθητικο σε περιπτωση που θες ενσυρματη εκτυπωση για scan και τετοια.

Τι στο καλό αυτό του Κωτσόβολου στην αντίστοιχη προσοφρά με 25Ευρά δεν είχε καλώδιο usb μέσα ή θα ήταν τρύπιο του κουτί και είχε πέσει στη μεταφορα!!!!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, agnostos99 είπε

Τι στο καλό αυτό του Κωτσόβολου στην αντίστοιχη προσοφρά με 25Ευρά δεν είχε καλώδιο usb μέσα ή θα ήταν τρύπιο του κουτί και είχε πέσει στη μεταφορα!!!!

Εγώ ξέρω ότι γενικά οι εκτυπωτές δεν έχουν μαζί καλώδιο usb και ότι το αγοράζεις ξεχωριστά. Μάλιστα 3-4 canon & hp των 200€ που έχω αλλάξει δεν είχαν καλώδιο usb στην συσκευασία τους.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα τον ανοιξα η συσκευασία αψογη ολος ο εκτυπωτής καλυμμένος με νάυλον περα απο το κουτί του.Με τα καλωδια ολα μεσα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...