panossar95 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα στο φόρουμ. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αλλά ρωτάω, αν όχι, ας διαγραφεί. Υπάρχει δυνατότητα εντοπισμού ακριβής τοποθεσίας με ip? Ρωτάω γιατί, την δική μου για παράδειγμα μου την βγάζει από Κυκλάδες σε κάποιο σάιτ που μπήκε τυχαία στο google, και προσπαθώ να καταλάβω γιατί δείχνει τέτοια τοποθεσία.
kormos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, panossar95 είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αλλά ρωτάω, αν όχι, ας διαγραφεί. Υπάρχει δυνατότητα εντοπισμού ακριβής τοποθεσίας με ip? Ρωτάω γιατί, την δική μου για παράδειγμα μου την βγάζει από Κυκλάδες σε κάποιο σάιτ που μπήκε τυχαία στο google, και προσπαθώ να καταλάβω γιατί δείχνει τέτοια τοποθεσία. Τι προσπαθείς να κάνεις και σε ενοχλεί το στίγμα; Σε ποιά περιοχή μένεις;
panossar95 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, kormos είπε Τι προσπαθείς να κάνεις και σε ενοχλεί το στίγμα; Σε ποιά περιοχή μένεις; Τίποτα το σημαντικό, απλά έχω κάποιες ip και θέλω να δω αν αντιστοιχούν στην περιοχή που δείχνει. Απλά από περιέργεια, δε θέλω κάτι άλλο. Και ξεκίνησα βλέποντας τη δικιά μου που ενώ μένα Αθήνα, μου την έβγαζε Κυκλάδες και μου έκανε εντύπωση.
kormos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, panossar95 είπε Τίποτα το σημαντικό, απλά έχω κάποιες ip και θέλω να δω αν αντιστοιχούν στην περιοχή που δείχνει. Απλά από περιέργεια, δε θέλω κάτι άλλο. Και ξεκίνησα βλέποντας τη δικιά μου που ενώ μένα Αθήνα, μου την έβγαζε Κυκλάδες και μου έκανε εντύπωση. Κανεις χρήση vpn?
panossar95 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kormos είπε Κανεις χρήση vpn? Όχι, τίποτα.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Τα στοιχεία τοποθεσίας αφορούν το σημείο στον οποίο είναι ο κόμβος του παρόχου από εκεί δηλαδή που παίρνεις το ip.
kormos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Τα στοιχεία τοποθεσίας αφορούν το σημείο στον οποίο είναι ο κόμβος του παρόχου από εκεί δηλαδή που παίρνεις το ip. Απέχει όμως.... Αττική με Κυκλάδες; Μπορεί να συμβαίνει;
jkoukos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Ναι μπορεί. Άλλο το DSLAM του αστικού κέντρου που ανήκεις, άλλο το BRAS και άλλο ο Core Router.
panossar95 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Ποιόν πάροχο έχεις Κοσμοτε
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δεν υπάρχει τρόπος να αντιστοιχηθεί μια IP με φυσική διεύθυνση. Όλες οι online υπηρεσίες αυτού του τύπου λειτουργούν προσεγγιστικά και γι αυτό 9/10 φορές βγάζουν λάθος αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα