Sheogorath Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, είχα διαβάσει παλιότερα ότι η μήνυση/καταγγελία (δεν θυμάμαι καλά) για απάτη μέσω διαδικτύου είναι δωρεάν. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μιλάμε για ποσό που δεν αξίζει (χρηματικά) να φύγει το 100άρικο για παράβολο, αλλά αν γίνεται φθηνότερα φυσικά θα το κυνηγήσουμε. Έχουμε κάποια πρόταση;
MegalosVeziris Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, είχα διαβάσει παλιότερα ότι η μήνυση/καταγγελία (δεν θυμάμαι καλά) για απάτη μέσω διαδικτύου είναι δωρεάν. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μιλάμε για ποσό που δεν αξίζει (χρηματικά) να φύγει το 100άρικο για παράβολο, αλλά αν γίνεται φθηνότερα φυσικά θα το κυνηγήσουμε. Έχουμε κάποια πρόταση; Πες μας πως την έπαθες πρωτα 1
Sheogorath Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, MegalosVeziris είπε Πες μας πως την έπαθες πρωτα Όχι εγώ, φιλος. Αντικείμενο δεν ήρθε ποτέ, μετά απο κατάθεση σε ιδιώτη.
fredd0 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και οτι μπελαδες μπορει να τον βαλει για το δωρεαν. Αλλα μη περιμενεις να παρεις τα λεφτα πισω. μηνυση κοστιζει. Μπορει βεβαια να αποζημιωθεις σε καποια φαση, το αν θα αποζημιωθεις εσυ η τα εγγονια σου παιζεται. 3
Ihavetheanswers Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, είχα διαβάσει παλιότερα ότι η μήνυση/καταγγελία (δεν θυμάμαι καλά) για απάτη μέσω διαδικτύου είναι δωρεάν. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μιλάμε για ποσό που δεν αξίζει (χρηματικά) να φύγει το 100άρικο για παράβολο, αλλά αν γίνεται φθηνότερα φυσικά θα το κυνηγήσουμε. Έχουμε κάποια πρόταση; Η ποινική δίωξη της απάτης κινείται αυτεπάγγελτα, εκτός αν πρόκειται για απάτη ευτελούς αξίας οπότε για να κινηθεί η ποινική δίωξη θα πρέπει να υποβληθεί έγκληση εντός 3 μηνών από τότε που ο δικαιούχος έλαβε γνώση για την πράξη και για το πρόσωπο του υπαιτίου ή ενός εκ των συμμετόχων. Επίσης η μήνυση είναι πλέον 70 ευρώ, όχι 100, με νόμο του 2016. 3
The_Judas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγώ σε παρόμοια περίπτωση δεν έβγαλα άκρη και γενικά δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να το κυνηγήσεις νομικά, θα χάσεις πολύ χρόνο και χρήμα για να βγάλεις διαταγή πληρωμής. Νομίζω ότι έστειλα καταγγελία στην ΓΓ του καταναλωτή και στο συνήγορο του καταναλωτή μετά. Και οι δύο του έστειλαν απλά επιστολές και τον κάλεσαν να απαντήσει. Αυτός φυσικά δεν απάντησε ποτέ, οπότε δεν έγινε τίποτα ! Σε εμένα ήταν μικρό το ποσό ευτυχώς, μόλις 6 ευρώ. Το πάθημα έγινε μάθημα μετά. Τώρα αγορές μόνο με κάρτες ή paypal και μετά από ψάξιμο για την αξιοπιστία της σελίδας. Αν η συναλλαγή ήταν με κάρτα ή paypal θα μπορούσα να είχα κάνει αμφισβήτηση συναλλαγής. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από The_Judas 1
opcorsa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, είχα διαβάσει παλιότερα ότι η μήνυση/καταγγελία (δεν θυμάμαι καλά) για απάτη μέσω διαδικτύου είναι δωρεάν. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μιλάμε για ποσό που δεν αξίζει (χρηματικά) να φύγει το 100άρικο για παράβολο, αλλά αν γίνεται φθηνότερα φυσικά θα το κυνηγήσουμε. Έχουμε κάποια πρόταση; 300ρικο τυπε
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, είχα διαβάσει παλιότερα ότι η μήνυση/καταγγελία (δεν θυμάμαι καλά) για απάτη μέσω διαδικτύου είναι δωρεάν. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μιλάμε για ποσό που δεν αξίζει (χρηματικά) να φύγει το 100άρικο για παράβολο, αλλά αν γίνεται φθηνότερα φυσικά θα το κυνηγήσουμε. Έχουμε κάποια πρόταση; καταγγελια μπορεις δωρεαν, αλλα νομιζω δεν παιρνεις λεφτα πισω ετσι.. απ οσο ξερω χρησιμευει αμα ο "μαγκας" φαει μπολικες να τον μαζεψουν, μονο αυτο
kleo1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 κοιτάξτε ρε θράσος που έχουν μερικοί. Διότι όλοι αυτοί που εφαρμόζουν αυτό το σύστημα (κατάθεση και δε σου στέλνω ποτέ) δίνουν τα πραγματικά τους στοιχεία, αλλά και γνωστού/συγγενή να δίνουν μπορούν να βρεθούν μέσα σε λίγα λεπτά. Παρόλο αυτά συνεχίζουν Γεια σου με λένε Γιώργο Κλεφτόπουλο, να η ταυτότητα μου, ήρθα να σε κλέψω και δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Η ατιμωρησία που επικρατεί οδηγεί σε αυτά τα αποτελέσματα. 3
christopher0016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Ανδρέα , άπλα αποδέξου ότι έχασες το πόσο αυτό. και προσοχή την επόμενη φορά.
Sheogorath Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Ανδρέα , άπλα αποδέξου ότι έχασες το πόσο αυτό. και προσοχή την επόμενη φορά. Δεν ήμουν εγώ, ευτυχώς. Για φιλαράκι ρωτάω, και πρακτικά τρόπο να "την πατήσει" ο απατεώνας.
christopher0016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Δεν ήμουν εγώ, ευτυχώς. Για φιλαράκι ρωτάω, και πρακτικά τρόπο να "την πατήσει" ο απατεώνας. δώσε περισσότερες πληροφορίες για το πως έγινε. απο πιο site αγόρασε τι αγόρασε κτλπ . μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε
Sheogorath Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε δώσε περισσότερες πληροφορίες για το πως έγινε. απο πιο site αγόρασε τι αγόρασε κτλπ . μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε Απο εδώ, με κατάθεση. Εδώ και τρεις βδομάδες περιμένει αποστολή, και άρχισε τις ππριες. Σήμερα είδα τα μηνύματα, πρόκειται ξεκάθαρα για παιδί, και ρίχνει το φταίξιμο στα ελτά, ότι χάσανε το δέμα, ότι δεν του δώσανε tracking number όταν το έστειλε σαν δέμα (αδύνατον). Φανερά δεν εχει προχωρήσει σε αποστολή.
fredd0 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Απο εδώ, με κατάθεση. Εδώ και τρεις βδομάδες περιμένει αποστολή, και άρχισε τις ππριες. Σήμερα είδα τα μηνύματα, πρόκειται ξεκάθαρα για παιδί, και ρίχνει το φταίξιμο στα ελτά, ότι χάσανε το δέμα, ότι δεν του δώσανε tracking number όταν το έστειλε σαν δέμα (αδύνατον). Φανερά δεν εχει προχωρήσει σε αποστολή. το ειπαμε, https://goo.gl/vOHdVb και κανε καταγγελια. Τζαμπα ειναι. Αμα το αφηνεις θα κανει το ιδιο και στον επομενο 3
christopher0016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Απο εδώ, με κατάθεση. Εδώ και τρεις βδομάδες περιμένει αποστολή, και άρχισε τις ππριες. Σήμερα είδα τα μηνύματα, πρόκειται ξεκάθαρα για παιδί, και ρίχνει το φταίξιμο στα ελτά, ότι χάσανε το δέμα, ότι δεν του δώσανε tracking number όταν το έστειλε σαν δέμα (αδύνατον). Φανερά δεν εχει προχωρήσει σε αποστολή. γμστα θυμάσαι και εγώ που πήγα να την πατήσω όταν ήθελα να φτιάξω σύστημα με μια απατεώνισα που μου έδειχνε ddr3 μνήμες για ddr4 🤣 πάντως όπως είπε ο φρεντο δεν έχεις να χάσεις κάτι να στείλεις ένα e-mail η να πάρετε τηλ στην δίωξη αμα το κάνετε ενημέρωσε το τόπικ για το τι σας απάντησαν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα