WesterlyCarrot9 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Ξέρεις κανείς τι σημαίνει για ένα δέμα όταν λέει "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ"? Πρόκειται για ένα δέμα που έστειλα σε έναν φίλο που είμαστε στην ίδια πόλη και τους είπα να επικοινωνήσουν μαζί του για να περάσει να το παραλάβει από το κατάστημα.
giorgoskav Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 μηπως οτι το παρελαβε ο παραληπτης... γιατι δεν ρωτας τον γνωστο σου αν το παρελαβε?
WesterlyCarrot9 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, giorgoskav είπε μηπως οτι το παρελαβε ο παραληπτης... γιατι δεν ρωτας τον γνωστο σου αν το παρελαβε? Δεν μπορώ να τον βρω αυτή τη στιγμή Το αμέσως προηγούμενο βήμα λέει "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΘΥΡΙΔΑ" οπότε παίζει να επικοινώνησαν μαζί του και να το κράτησαν εκεί όπως τους είπα από την αρχή.
WesterlyCarrot9 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kormos είπε Ωραίος γνωστός... Χαχα το ξέρω! Καμιά ιδεά για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό που πόσταρα? Γενικά στα δέματα ρε παιδί μου.
fredd0 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 σημαινει οτι ο παραληπτης ζητησε να περασει να το παρει απο το καταστημα ελτα courrier της περιοχης του αντι να του το φερουν σπιτι
WesterlyCarrot9 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, fredd0 είπε σημαινει οτι ο παραληπτης ζητησε να περασει να το παρει απο το καταστημα ελτα courrier της περιοχης του αντι να του το φερουν σπιτι Κατάλαβα. Ναι από την αρχή που το έστειλα τους είπα να επικοινωνήσουν μαζί του έτσι ώστε να περάσει να το πάρει από το κατάστημα λόγω ωραρίου στη δουλειά.
kormos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, WesterlyCarrot9 said: Χαχα το ξέρω! Καμιά ιδεά για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό που πόσταρα? Γενικά στα δέματα ρε παιδί μου. Το αυτονόητο βρε, επικοινωνία με τον παραλήπτη. Εφόσον ήσασταν στην ίδια περιοχή γιατί δεν κάνατε συνάντηση; η απάντηση στο ερώτημά σου είναι παρακάτω Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από billdanos
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, WesterlyCarrot9 είπε Ξέρεις κανείς τι σημαίνει για ένα δέμα όταν λέει "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ"? Πρόκειται για ένα δέμα που έστειλα σε έναν φίλο που είμαστε στην ίδια πόλη και τους είπα να επικοινωνήσουν μαζί του για να περάσει να το παραλάβει από το κατάστημα. Σημαίνει πως απλά έφτασε στο ΕΛΤΑ courier και θα παραμείνει εκεί μέχρι να παραλάβει ο παραλήπτης, αφού δήλωσες εξ αρχής να εξυπηρετηθεί με αυτόν τον τρόπο.
MikeJ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Περιμένω παραγγελία από Γερμανό και βλέπω το παρακάτω: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 203-12-2019 07:53 ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 2 ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ05-12-2019 08:29 ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 2 ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ05-12-2019 10:01 ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 2 ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΕΚΤΟΣ - ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ 05-12-201910:01ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 2 Τι θέλει να πει ο ποιητής με το τελευταίο; Εγώ είμαι σπίτι όλη μέρα, ξύπνιος από το πρωί και δεν χτύπησε κανένας. Ούτε ειδοποίηση υπάρχει. Στο τηλέφωνο δεν απαντάνε και στο Live chat μου είπαν ότι είναι στο πρακτορείο και να πάρω τηλέφωνο (που δεν απαντάνε). Επίσης αφού υπάρχει πρακτορείο στην Καλλιθέα (που μένω) για ποιο λόγο είναι υπεύθυνο το πρακτορείο στο Νέο Κόσμο;
v-tidus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Άστο φίλε, δεν παίζονται τα ΕΛΤΑ κουριερ. Στις τελευταίες 3 παραγγελίες μου έχουν στείλει μήνυμα να επικοινωνήσω μαζί τους για την αποστολή γιατί δεν με βρήκαν. Και τις 3 φορές ήμουν σπίτι σα μ@@@@ς και περίμενα. 1
basilis_k6 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, v-tidus είπε Άστο φίλε, δεν παίζονται τα ΕΛΤΑ κουριερ. Στις τελευταίες 3 παραγγελίες μου έχουν στείλει μήνυμα να επικοινωνήσω μαζί τους για την αποστολή γιατί δεν με βρήκαν. Και τις 3 φορές ήμουν σπίτι σα μ@@@@ς και περίμενα. χρονια τωρα το κανουν αυτο. δεν περνανε η περνανε χωρις το δεμα και αφηνουν σημειωμα. συμβαινει πανω απο 5ετια. οπου βλεπω ελτα κουριερ απλα δεν παραγγελνω. μαλιστα σε 2 καταστηματα τους το ειπα τηλεφωνικα το προβλημα και μου ειπαν "δεν εχουμε ακουσει κατι". προφανως και εχουν ακουσει απλα ειναι φθηνα και συμφαιρει. τους εριξα ακυρο στην παραγγελία και ελπιζω να επιλεγουν καλυτερες εταιριες στο μελλον. το τηλεφωνο δεν το συζητω, αν βγαλεις γραμμη παιξε κανα τζοκερ. 1
The_Judas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ περιμένω δέμα που μου το έστειλαν από ένα eshop την Τετάρτη από από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη. Θα το έχουν λέει την Δευτέρα στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης!!! μόνο στα χαρτιά θεωρείται εταιρεία courier... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από The_Judas
Baator Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Guys, όταν παραγγέλνετε τέτοιες μέρες, θα πρέπει να δείχνετε και μια σχετική κατανόηση. Γίνεται ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ. Μιλάμε για 100άδες χιλιάδες παραγγελίες και δέματα. Οι υπάλληλοι στα καταστήματα και στις αποθήκες δουλεύουν σαν παλαβοί, έχοντας να διαχειριστούν ένα βουνό παραγγελίες ενώ ο κάθε πελάτης παίρνει τηλέφωνο για το μακρύ και το κοντό του και θέλει να πιάσει την πάρλα στο τηλέφωνο. "Σε κόκκινο υπάρχει; Εσείς ποιο από τα Α και Β θα λέγατε είναι καλύτερο; Ωραία, ακυρώστε την 1η παραγγελία και την ξαναβάζω με τα νέα προιόντα". "Ναι, έβαλα αντικαταβολή αλλά τελικά θέλω να πληρώσω με Paypal. Τι εννοείτε έφυγε το δέμα; Ακυρώστε το και ξαναστείλτε το". Και άλλες άπειρες συζητήσεις, συν όλους τους παλαβούς που βάζουν παραγγελία 3 το πρωί και περιμένουν την επόμενη μέρα γύρω στο μεσημέρι να το έχουν στην πόρτα τους. Στις δε μεταφορικές, γίνεται ο κακός χαμός και ναι, ΔΕΝ έχουν χρόνο να ασχοληθούν με τον καθένα που παίρνει τηλέφωνο να δει γιατί "καθυστέρησε" η παραγγελία του. Γιατί αν παίρναν όλοι για 30", θα θέλαν ένα τηλεφωνικό κέντρο με 50 υπαλλήλους να κάνει αυτή την δουλειά μόνο. Όλη η Ελλάδα παρήγγειλε κάτι μέσα σε μια μέρα. Ναι, θα καθυστερήσει λίγο αυτό που παρήγγειλες, τι να κάνουμε; Black Friday/Cyber Monday/Γιορτές Χριστουγέννων, κτλ. είναι μια ΤΡΕΛΑ. Σε κάνει να μισείς τους ανθρώπους αν δουλεύεις σε κατάστημα λιανικής ή σε μεταφορική. Και αν συνειδητοποιείς πάρα πολύ καθαρά ένα πράγμα, είναι ότι οι ενήλικες είναι κατα ΠΟΛΥ χειρότεροι από τα μωρά, να βλέπεις 60 χρονών γυναίκες να κλαίνε από τα νεύρα τους επειδή το ξύλινο κουτάλι για την σαλάτα που παρήγγειλαν την Τετάρτη τελικά θα το παραλάβουν την Παρασκευή και όχι την "επόμενη μέρα όπως λέει το σάιτ". Επίσης συνειδητοποιήστε επιτέλους ότι από την στιγμή που η παραγγελία σας έφυγε από το κατάστημα, ο υπάλληλος λιανικής έκανε την δουλειά του και δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Δεν μπορεί να κάνει το δέμα να έρθει πιο γρήγορα. Α, να μην συνεργαζόμαστε με τα ΕΛΤΑ που δεν σας αρέσουν κυρία μου; Ποια εταιρία σας αρέσει; ACS; Speedex; Γενική Ταχυδρομική; Μπείτε στο Google και διαβάστε κριτικές και βαθμολογίες σε ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τις μεταφορικές, όλες 1.5/5 και από κάτω κράξιμο του κερατά. Γιατί; Γιατί αν σου έρθει το δέμα σου στην ώρα του θα το θεωρήσεις αυτονόητο και δεν θα αφήσεις καλή κριτική αλλά αν αργήσει έστω και 1 λεπτό θα μπεις να κράξεις και να βάλεις 1 αστέρι. Και γιατί γενικά δεν υπάρχουν καλές και κακές μεταφορικές. Υπάρχουν καταστήματα μεταφορικών που μπορεί το ένα να μην έχει τόση κίνηση και να προλαβαίνει να παραδίδει κανονικά ενώ στο άλλο σε άλλη περιοχή να γίνεται πόλεμος ή να είναι τα πάντα σε απομακρυσμένα χωριά. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 με οσες εταιριες κουριερ συνεργαστηκα υπηρξα τυχερος και το εφεραν κανονικα. μετραει ο μεταφορεας και (ισως) ο υπευθυνος του και οχι οι εταιριες καθ αυτες καθως τις συμφερει να εχουν καλο ονομα. προφανως να μετακομισει καποιος για να παει σε τομεα με καλο μεταφορεα ειναι κουλο, μπορειτε ομως να ενημερωσετε το υπευθυνο γραφειο για το προβλημα σας, και αν δειτε δεν λυνεται το προβλημα τοτε ενημερωστε τα κεντρικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα