Προς το περιεχόμενο

Άθλια ποιότητα Netflix


cd2matheos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα 

ειμαι κατοχος συνδρομης netflix στο πληρες πακετο το οποιο θεωρητικα εχει ποιοτητα εικονας ακομη και ultra hd

δυστυχως η τηλεοραση lg 43 ιντσων που διαθετω αν και ειναι full hd ειναι μοντελο 2002 και δεν υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους

σκεφτηκα λοιπον να την συνδεσω με laptop 10ετιας το οποιο εχω φορμαρει χωρις να περασω κανενα αλλο προγραμμα https://www.cnet.com/products/lenovo-g550-2958-15-6-p-t4200-vista-home-premium-64-bit-4-gb-ram-320-gb-hdd-series/specs/

μεσω καλωδιου hdmi καλης ποιοτητας προκειμενου να βλεπω στην τι βι απο τον chrome η τον firefox μεσω λαπτοπ.

η δε γραμμη μου adsl κλειδωνει περιπου στα 14mb και οι μετρησεις που περνω απο το fast.com και speedtest.net σταθερα ολες τις ωρες της μερας dowload 12mb upload 0.8

κατα την θεαση ομως αρκετων σειρων παρατηρω οτι η ποιοτητα εικονας δεν πεζει να ειναι πανω απο 480p μοιαζει με αυτη καποιων ταινιων torrent που κατεβαζα χρονια πριν.

Στις ρυθμισεις προφιλ του λογαριασμου netflix εχω δοκιμασει και στο auto αλλα και στο hd αλλα αυτο δεν αλλαζει το αποτελεσμα.

παρακολουθω το ozark αυτη την στιγμη και η ποιοτητα ειναι κατω του μετριου.Αποδιδω το προβλημα στο λαπτοπ που ισως δεν εχει δυνατοτητα με βαση την καρτα του να αναπαραγει σε hd τι λετε και εσεις????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάτα Ctrl+Alt+Shift+D μετά από λίγη ώρα και δες σε τι ανάλυση παίζει. Πάντως, μέσω browser παίζει μέχρι 720p max , εκτός από Internet Explorer / Microsoft Edge σε Windows 8+ που φτάνει μέχρι 1080p.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο οζαρκ περιμενεις ποιοτητα? Ειναι καλλιτεχνικη αμέλεια να βλεπεις σκοταδια...αν τρεχει και χαμηλη αναλυση απορω τι βλεπεις:p

Βαλε ethernet ή δοκιμασε σε κινητο ή αλλο pc/tablet

Επιλογή ρυθμισεις του λαπτοπ να δειχνει εικονα μονο στο hdmi και οχι ταυτοχρονα και στην οθονη laptop  

 

Επεξ/σία από kage
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγώ είχα αυτό το πρόβλημα.

Με control+alt+shift+S μπορείς να ορίσεις το εύρος του bitrate. Βάλτο να παίζει μόνο στα ψηλότερα και πάτα override (ίσως χρειαστεί να πατήσεις κάπου στην μπάρα έτσι ώστε να φορτώσει ξανά με τη νέα ποιότητα). Η ρύθμιση αυτή δεν μένει (τουλάχιστον εγώ δεν έχω βρει τρόπο) και πρέπει να το κάνεις σε κάθε επεισόδιο/ταινία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατέβασε το πρόσθετο Netflix 1080p φαίνεται τον Chrome ή τον Firefox και θα παίζει κανονικά 1080p στα 4-7 mbps ανάλογα τη σειρά/ταινία. Αλλιώς αν έχεις windows 10 δοκίμασε Microsoft edge ή την εφαρμογή του Netflix από store.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...