Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι ..Ισχυει αυριο ο δακτυλιος ?

Τα ΜΜΜ εχουν απεργια εκτος τα αστικα λεωφορεια που δουλευουν από 09:00-21:00

Οποιος δουλευει πρωι είναι υποχρεωμένος να παρει ταξι ?Να δωσει 20-30 ή και παραπανω ευρω για αντιστοιχο μεροκαματο ?

Δημοσ.

Δεν ισχύει ο δακτύλιος σε περίπτωση απεργίας όλων των μέσων. Τώρα που δεν έχουν τα μπλε δεν ξέρω......

Η Αθήνα είναι αφόρητη κυκλοφοριακά με τα μέσα σε λειτουργία, πόσο δε μάλλον χωρίς.

Να δώσεις 30 ευρώ από Λυκόβρυση να κατέβεις downtown μέσα στην ταλαιπωρία για μισό και αν μεροκάματο δεν αξίζει. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι από τις μέρες που, όλως τυχαίως, σε πιάνει μία ίωση από αυτές που κυκλοφορούν και πρέπει να μείνεις στο κρεββάτι. Ξέρεις, για να μην πάθουν τίποτα και οι συνάδελφοι :cool:

Επεξ/σία από Narayan
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Narayan είπε

Είναι από τις μέρες που, όλως τυχαίως, σε πιάνει μία ίωση από αυτές που κυκλοφορούν και πρέπει να μείνεις στο κρεββάτι. Ξέρεις, για να μην πάθουν τίποτα και οι συνάδελφοι :cool:

Στα χιόνια πάντως, ειχα βγει έξω με τζιπ και μάζευα "αποκλεισμένους" συναδέλφους :P :P 

• Like 2
Δημοσ.

Ωραία είναι όταν έχουν οι ταξιτζήδες απεργία.

53 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Στα χιόνια πάντως, ειχα βγει έξω με τζιπ και μάζευα "αποκλεισμένους" συναδέλφους :P :P 

Και φαντάζομαι τους εναπόθετες στην πλησιέστερη καφετέρια :P

Δημοσ.

Η Τροχαια μου ειπε ότι δεν εχουν κατι διαφορετικο για την ωρα αφου τα λεωφορεια κινουνται από 09:00-21:00

Δεν ξερουν αν αλλαξει μεσα στην ημερα

Προσωπικα δεν εχω πρόβλημα αφου δουλευω κοντα και μονο ΙΧ με εξυπηρετει (δεν υπαρχει ΜΜΜ) αλλα στην οικογενεια δουλευουν και αλλα ατομα για 30 ευρω

Οσο για ...ασθενεια ας το σκεφτουν καλα αυτοι που θα δηλωσουν ειδικα στον ιδιωτικο τομεα.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Stamer είπε

Ωραία είναι όταν έχουν οι ταξιτζήδες απεργία.

Και φαντάζομαι τους εναπόθετες στην πλησιέστερη καφετέρια :P

Οχι...πήγαμε στη δουλειά και παίζαμε παιχνίδια :P :P  Ούτως η αλλιώς οι μεγαλομανατζαρέοι και οι executive ήταν τόσο αποκλεισμένοι που τα καγιέν τους δε μπορουσαν να κινηθούν από τη Γλυφάδα :P

Δημοσ.

Παιδιά συγγνώμη που μπαίνω σφινα στο θέμα, είναι Αθήνα και πετάω αύριο 13.00 , πως θα πάω από Λυκόβρυση αεροδρόμιο;

Δεν είναι από εδώ όπως καταλάβατε και δεν μου έχει ξανατυχει κάτι αντίστοιχο.

Δημοσ.

Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι τις ημέρες που έχει μονά, ένα 40% των πινακίδων που βλέπεις είναι ζυγές, και το αντίστροφο. Όχι σε κάποιο δρομάκι που μπορεί να είναι στα όρια, στις πιο κεντρικές λεωφόρους. Δεν μπορεί όλοι αυτοί να έχουν άδεια εισόδου στον δακτύλιο.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι τις ημέρες που έχει μονά, ένα 40% των πινακίδων που βλέπεις είναι ζυγές, και το αντίστροφο. Όχι σε κάποιο δρομάκι που μπορεί να είναι στα όρια, στις πιο κεντρικές λεωφόρους. Δεν μπορεί όλοι αυτοί να έχουν άδεια εισόδου στον δακτύλιο.

Δεν υπάρχει αστυνόμευση, καθείς κάνει ότι του γουστάρει παντού πόσο μάλλον στο δρόμο.

Έχω και μονό και ζυγό αριθμό διαθέσιμο, μόνο όταν κρίνεται απολύτως απαραίτητο θα κατέβω κέντρο με όχημα και όχι με ΜΜΜ και παρατηρώ το ίδιο χάλι. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, G.TH. είπε

To πιθανοτερο ειναι να μην έχουν!

Πάντως, ο Δακτύλιος ειναι ένα μέτρο του 1980!!! Για τη κίνηση που υπήρχε τότε. Δε ξέρω σε τι εξυπηρετει αυτη τη στιγμη!

• Like 1
Δημοσ.

Εξάλλου με τα αμάξια πλέον να μπορούν να μπουν δακτύλιο βάσει εκπομπών, πιάσε το αυγό και κούρευτο τι γίνεται...

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, haris013 είπε

Παιδιά συγγνώμη που μπαίνω σφινα στο θέμα, είναι Αθήνα και πετάω αύριο 13.00 , πως θα πάω από Λυκόβρυση αεροδρόμιο;

Δεν είναι από εδώ όπως καταλάβατε και δεν μου έχει ξανατυχει κάτι αντίστοιχο.

Καλή τύχη.

Το οικονομικότερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στη στάση ΚΗΦΙΣΙΑΣ της γραμμής Χ93 πάνω στην Αττική Οδό με ταξί. Και από εκεί, να ευχηθείς να μπεις σε ένα λεωφορείο που μάλλον θα είναι ακραία φίσκα. Συνολικό κόστος θα σου πάει στο 15-20άρικο πιστεύω. (6 λεωφορείο και 10-15 ταξί)

Στη θέση σου θα έπαιρνα ταξί να με πάει απευθείας. Θέλει 35 ή 40 ευρώ, καλύτερα όμως από το να χάσεις την πτήση σου.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι αν κόπτονταν για το περιβάλλον, θα ειχαν απαγορέψει εντελως τη κυκλοφορία αυτοκινητων στο δακτύλιο και θα άφηναν μονο δικυκλα, οχήματα τροφοδοσίας συγκεκριμένες ώρες και μόνιμους κάτοικους.

Βέβαια αυτό θα προϋπόθετε καλύτερη συγκοινωνία. Οπότε υποθέτω πως από το να δώσουν λεφτά για να αναβαθμίσουν τη συγκοινωνία, κρατάνε τον δακτύλιο ως έχει για να πέφτει κάνα πρόστιμο. Έχουν σκεφτεί και τα διόδια :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...