Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 minutes ago, haris013 said:

Παιδιά συγγνώμη που μπαίνω σφινα στο θέμα, είναι Αθήνα και πετάω αύριο 13.00 , πως θα πάω από Λυκόβρυση αεροδρόμιο;

Δεν είναι από εδώ όπως καταλάβατε και δεν μου έχει ξανατυχει κάτι αντίστοιχο.

Είτε πηγαίνεις σημερα αργα το βραδυ στο holiday inn και σε πανε αυτοί αεροδρόμιο αύριο (νομίζω έχουν τέτοια υπηρεσία με πουλμανάκι) ή σε παει καποιος γνωστος σου ή ραδιοταξί (απλο ταξι δεν ξερω αν θα πετύχεις ευκολα αυριο)

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Έχω την εντύπωση ότι αν κόπτονταν για το περιβάλλον, θα ειχαν απαγορέψει εντελως τη κυκλοφορία αυτοκινητων στο δακτύλιο και θα άφηναν μονο δικυκλα, οχήματα τροφοδοσίας συγκεκριμένες ώρες και μόνιμους κάτοικους.

εάν τους ένοιαζε για το περιβάλλον , θα έδιναν  επιδοτήσεις σε ιδιοκτήτες παλιών επαγγελματικών  οχημάτων   λεωφορεία  ταξί κτλπ   ώστε να υπάρχουν euro6 στους δρόμους.

επίσης εαν τους ένοιαζε για το περιβάλλον  θα κόβανε  πρόστιμα  σε αυτούς που καίνε με της σόμπες τους  οτι βρούν.. 

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι ..Ισχυει αυριο ο δακτυλιος ?

Τα ΜΜΜ εχουν απεργια εκτος τα αστικα λεωφορεια που δουλευουν από 09:00-21:00

Οποιος δουλευει πρωι είναι υποχρεωμένος να παρει ταξι ?Να δωσει 20-30 ή και παραπανω ευρω για αντιστοιχο μεροκαματο ?

Και να εχει, η τροχαία θα ασχολείται με τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, παπι είπε

Και να εχει, η τροχαία θα ασχολείται με τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. 

Εκτος και παρουν εντολη για ευκολες και υψηλες εισπραξεις .Νομιζω είναι χοντρο το προστιμο για δακτυλιο .

Διορθωση:

Ειδα ότι μειωθηκε στο 100 ευρο το προστιμο .Ισχυουν εισοδηματικα κριτηρια ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
5 ώρες πριν, pontez2 είπε

Στα χιόνια πάντως, ειχα βγει έξω με τζιπ και μάζευα "αποκλεισμένους" συναδέλφους :P :P 

Μία από τα ίδια, με είχε βάλει ο προϊστάμενος και τότε είχα Matiz 😐

3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Η Τροχαια μου ειπε ότι δεν εχουν κατι διαφορετικο για την ωρα αφου τα λεωφορεια κινουνται από 09:00-21:00

Δεν ξερουν αν αλλαξει μεσα στην ημερα

Προσωπικα δεν εχω πρόβλημα αφου δουλευω κοντα και μονο ΙΧ με εξυπηρετει (δεν υπαρχει ΜΜΜ) αλλα στην οικογενεια δουλευουν και αλλα ατομα για 30 ευρω

Οσο για ...ασθενεια ας το σκεφτουν καλα αυτοι που θα δηλωσουν ειδικα στον ιδιωτικο τομεα.

Υπερβάλετε νομίζω, στις σοβαρές εταιρείες δεν το κάνουν θέμα, τουλάχιστον αν δεν γίνεται κατ' εξακολούθηση.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/11/2018 στις 12:38 ΜΜ, pontez2 είπε

Έχω την εντύπωση ότι αν κόπτονταν για το περιβάλλον, θα ειχαν απαγορέψει εντελως τη κυκλοφορία αυτοκινητων στο δακτύλιο και θα άφηναν μονο δικυκλα, οχήματα τροφοδοσίας συγκεκριμένες ώρες και μόνιμους κάτοικους.

Βέβαια αυτό θα προϋπόθετε καλύτερη συγκοινωνία. Οπότε υποθέτω πως από το να δώσουν λεφτά για να αναβαθμίσουν τη συγκοινωνία, κρατάνε τον δακτύλιο ως έχει για να πέφτει κάνα πρόστιμο. Έχουν σκεφτεί και τα διόδια :P

Και θα εκοβαν την πολη στη μεση :P 

Το προβλημα της κινησης στην Αθηνα προερχεται σε μεγαλο βαθμο απο ταξι και λεωφορεια/τρόλει. Και δυστυχως μεχρι να γινει η γραμμη 4, δεν υπαρχει καμια ελπιδα να βελτιωθει η κατασταση. 

Αυτη τη στιγμη ο δακτυλιος δεν εχει νοημα. Ειναι ενα παρωχημενο μετρο για μια εποχη που τα αυτοκινητα μολυναν πολυ παραπανω και δεν υπηρχε μετρο στην Αθηνα. Κι οτι δεν προσφερει τιποτα φαινεται απο την κινηση τελη σεπτεμβριου πχ, που ολοι εχουν γυρισει και παλι η κινηση ειναι νορμαλ, αυτος που εξυπηρετειται απο ΜΜΜ θα τα παρει, αυτος που δεν εχει εναλλακτικη θα παρει αυτοκινητο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...