duende Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Στις 28/11/2018 στις 6:55 ΠΜ, vasioula1 είπε Προσωπικα καταλαβαινω τη χρεωση των 5 ευρω σε φθορα/απώλεια. Δε με ενοχλει καθως ειναι δικη μου ευθυνη δεν ισχυει αυτο, ολες πλεον θα χρεωνουν το ταληρακι και για την αντικατασταση λογη ληξης της καρτας. πχ σημερινο, απο eurobank 1
paulks Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, duende είπε δεν ισχυει αυτο, ολες πλεον θα χρεωνουν το ταληρακι και για την αντικατασταση λογη ληξης της καρτας. πχ σημερινο, απο eurobank και εμενα στην εθνικη 5 ευρω με χρεωσαν.
GREGORYMO Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά, λογικό είναι αφού έμειναν 4 τράπεζες! Και τι άλλο θα δούμε!
duende Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 το να σε χρεωνουν για φθαρμενη/χαμενη καρτα οκ να το καταλαβω, το να σε χρεωνουν για αντικατασταση ληγμενης ειναι εντελως καταχρηστικο και γυφτια. δηλαδη τι εναλλακτικη εχεις αν σου ληξει η χρεωστικη για να βγαλεις χρηματα? τα βιβλιαρια εχουν καταργηθει απο περισυ
gpolic Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Με τη συγκεκριμενη τραπεζα εκοψα τα παρε δωσε πριν απο 18 χρονια... ιστοριες για αγριους. Δυστηχως σε αυτο το επιπεδο οδευουν και αλλες τα τελευταια χρονια.
GREGORYMO Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Φίλε duende, το θέμα είναι η ανάληψη ? Συναλλαγές πως θα κάνεις χωρίς κάρτα ?
duende Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Φίλε duende, το θέμα είναι η ανάληψη ? Συναλλαγές πως θα κάνεις χωρίς κάρτα ? πες οτι τις κανεις μεσω e-banking οσες μπορεις (πληρωμες λογαριασμων κλπ) αλλα για αγορες η μετρητα, γιοκ Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από duende
DrLo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Στις 27/11/2018 στις 9:10 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Σε Eurobank και Πειραιως γινεται αμεσα . Ηταν δωρεαν αλλα νομιζω τωρα ολες οι τράπεζες χρεωνουν 5-6 ευρω ακομα και για επανεκδοση pin. Η Εθνικη ακομα κολημενη .. Ίσως να εξαρτάται τον λόγο της αντικατάτασης. Για απώλεια πάντως στην Πειραιώς δεν πλήρωσα κάτι (μερικούς μήνες πριν), έβγαινε στο κατάστημα (αν είχες ενημερώσει με τα στοιχεία σου το λογαριασμό) και ίσχυε το παλιό PIN, το οποίο το άλλαζες εσύ ο ίδιος στην 1η χρήση σε ΑΤΜ. 19 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Εγώ έφαγα ολόκληρη μέρα, γιατί ήθελαν να φέρω πιστοποιητικό από τον πάροχο κινητής ότι το νούμερο ανήκει σε εμένα Ναι και σε μένα το ζήτησαν αυτό. Βέβαια δε καταλαβαίνω γιατί, το είχα ξανακάνει στο παρελθόν αλλά το ζητάνε και αυτό κάθε 2 χρόνια (ή τουλάχιστον αυτό μου είπανε).
jakegate7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο 01/10 χρεωνονται ολες οι επανεκδόσεις στην Πειραιως. Πηγα επιτηδες και αλλαξα την καρτα μου μερικες μερες πριν την προθεσμια Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από jakegate7
Προτεινόμενες αναρτήσεις