Ανέστη Σέλα Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα! Είμαι φοιτητής και gamer, επρόκειτο να καίγομαι τα βράδια όπως καταλαβαίνεται. Θα πάρω φοιτητικό πακέτο που παρέχουν οι εταιρίες, ποιο δίκτυο προτείνετε;
d4mage Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εννοείται ΟΤΕ μακράν καλύτερο support, πληρώνω adsl έως 24mbps 44,50€/μήνα επειδή μέχρι χθες δεν υπήρχε Forthnet στην περιοχή μου και σήμερα ενώ υπάρχει δυνατότητα φορητότητας στην Forthnet με 19,90€/μήνα με απεριόριστα κινητά δεν το κάνω, είναι για τα πανηγύρια. Όταν τους είπα μερικές σημαντικές κουβέντες στο κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης, μετά δεν επικοινώνησε ποτέ ξανά κανείς... γιατί άραγε;;;;😇 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από d4mage 1
Comic maniak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Cosmote απλα, εγω δινω καπου 40+ ευρω για εκατοσταρα γραμμη VDSL (πηρα εκπτωση γιατι εφυγα απο την καταραμμενη την Vodafone). Αψογη υποστηριξη και αν γινει διακοπη (πολυ σπανιο) μου φορτωνουν 10gb στο κινητο. Απο ταχυτητες δεν πιανεται. Εχω επισης απεριοριστα σταθερα αστικα/υπεραστικα και καπου 3 ωρες σε κινητα. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Comic maniak 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα