Προς το περιεχόμενο

Sounbar LG SJ4 + Subwoofer, Bluetooth, 300W 129 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε γ@@ μου μια μέρα πριν βάλουν το LG στα 130€ πήρα το jbl cinema 150 επίσης στα 130€ όμως μου φαίνεται ότι το LG είναι πολύ καλύτερο και σκέφτομαι να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω επιστροφή το jbl να πάρω το LG.

Επεξ/σία από gab76
Δημοσ.
8 ώρες πριν, gab76 είπε

ρε γ@@ μου μια μέρα πριν βάλουν το LG στα 130€ πήρα το jbl cinema 150 επίσης στα 130€ όμως μου φαίνεται ότι το LG είναι πολύ καλύτερο και σκέφτομαι να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω επιστροφή το jbl να πάρω το LG.

Πως προκύπτει αυτό;;

Ένα συστημα 5.1 με ενισχυτή είναι πολύ καλύτερο από μια ηχομπαρα.

Και τα JBL παρότι το χαμηλό κόστος στέκονται μια χαρα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panos7 είπε

Πως προκύπτει αυτό;;

Ένα συστημα 5.1 με ενισχυτή είναι πολύ καλύτερο από μια ηχομπαρα.

Και τα JBL παρότι το χαμηλό κόστος στέκονται μια χαρα

Μηπως ο φιλος εννοει αυτο ?

https://www.skroutz.gr/s/8569639/JBL-Cinema-SB150.html

Δημοσ.
4 ώρες πριν, wannaplay είπε

Μηπως ο φιλος εννοει αυτο ?

https://www.skroutz.gr/s/8569639/JBL-Cinema-SB150.html

ναι αυτό πήρα. λοιπόν στο σαλόνι έχω στήσει εδώ και αρκετά χρόνια ένα  home cinema κομμάτι με κομμάτι και με πήγε αρκετά και δεν έχω παράπονο γιατί ακόμα και σήμερα είναι πολύ καλό όμως στο σαλόνι βλέπω καμία ταινία να το πω της προκοπής και ήθελα και κάτι στο δωμάτιο για σίριαλ,ντοκιμαντέρ netflix κτλ χωρίς καμία απαίτηση κτλ όμως την Δευτέρα που πήρα την jbl δεν πρόσεξα την LG που είναι μακράν καλύτερο με hdmi dts κτλ στα ίδια χρήματα όμως...τελικά στο media markt μου το άλλαξαν τελικά και πήρα την LG. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα, κάποιος που έχει αγοράσει την LG μπορεί να μου πεί εαν ακούγεται στατικός θόρυβος όταν δεν αναπαράγεται ήχος? Σε απόσταση 0.5 μέτρα και κάτω είναι αντιληπτό. Ακόμα και αν παίζει ήχος ακούγεται στο background.

Δημοσ.

Την αγορασα το καλοκαιρι σε προσφορα απο την mediamarkt στα 99 ευρω τοτε.

Δεν εχω εμπειρια απο αλλες soundbar και γενικα δεν ασχολουμαι με ηχο και βελτιωσεις

Την εβαλα στην τηλεοραση μου μια του 2014 μοντελο Samsung 6400 50"

Την συνδεσσ με hdmi

Δεν ενθουσιαστικα με τον ηχο

Ειναι σιγουρα πιο δυνατος απο τα ηχεια της tv αλλα δεν ενθουσιαστηκα

Σιγουρα θα υπαρχουν καλυτερες επιλογες αλλα φανταζομαι ποσο κακες επιλογες υπαρχουν σε πιο φτηνες λυσεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgionats είπε

Καλημέρα, κάποιος που έχει αγοράσει την LG μπορεί να μου πεί εαν ακούγεται στατικός θόρυβος όταν δεν αναπαράγεται ήχος? Σε απόσταση 0.5 μέτρα και κάτω είναι αντιληπτό. Ακόμα και αν παίζει ήχος ακούγεται στο background.

το τσέκαρα και εγώ δεν υπάρχει θόρυβο ούτε σε απόσταση 10cm καν. μήπως να δεις τα καλώδια αν έχεις βάλει κανένα καλώδιο jack 3,5 γιατί αυτά βγάζουν παράσιτα αν δεν είναι καλα. αλλιώς θέλει γιατρό...😜

Δημοσ.

Δυστυχώς το κάνει και σε bluetooth συνδεση, χωρίς κανένα άλλο καλώδιο ήχου συνδεδεμένο. Και σε hdmi με τηλεόραση. Και στο pc με jack 3.5. Θα τη δοκιμάσω και σε άλλο σημείο του σπιτιού μήπως κάνει παρεμβολές από κάπου αλλού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, h3342 είπε

Την αγορασα το καλοκαιρι σε προσφορα απο την mediamarkt στα 99 ευρω τοτε.

Δεν εχω εμπειρια απο αλλες soundbar και γενικα δεν ασχολουμαι με ηχο και βελτιωσεις

Την εβαλα στην τηλεοραση μου μια του 2014 μοντελο Samsung 6400 50"

Την συνδεσσ με hdmi

Δεν ενθουσιαστικα με τον ηχο

Ειναι σιγουρα πιο δυνατος απο τα ηχεια της tv αλλα δεν ενθουσιαστηκα

Σιγουρα θα υπαρχουν καλυτερες επιλογες αλλα φανταζομαι ποσο κακες επιλογες υπαρχουν σε πιο φτηνες λυσεις.

κοίτα καταρχήν υπάρχει και το θέμα ότι πληρώνεις παίρνεις όμως θα σου πω κάτι που είχα διαφωνία με ένα γνωστό μου. ένα soundbar είναι στην ουσία 2 στέρεο ηχεία σε μια μπάρα άρα δεν μπορεί να περιμένεις κάτι άλλο γιατί δυστυχώς πολλοί τα βλέπουν και τα παίρνουν για home cinema. όμως δυστυχώς 2 στέρεο ηχεία και το sub δεν μπορούν να κάνουν ότι κάνει ένα σύστημα 5,1 το θέμα είναι ότι τα ίδια σχεδόν μου έλεγε και ο γνωστός μου μέχρι πω ήρθε σπίτι μου που στο σαλόνι έχω στήσει ένα αρκετά καλό σύστημα 5,1 και σε ένα δωμάτιο έβαλα το lg από την Τετάρτη και έτσι του έβαλα κάποια demo σε dts μια που το lg το υποστηρίζει και άκουσε το ίδιο κομμάτι και στο soundbar και στο home cinema και μετά αυτό έλεγε ότι δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που έχουν λάθος εντύπωση ότι τα soundbar μπορούν να πάρουν την θέση του home cinema όμως είναι μέρα με νύχτα πως ακούγεται το ίδιο κομμάτι σε δύο διαφορετικά συστήματα. και να κλείσω το θέμα είναι ότι ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι παίρνει για να μην περιμένει κάτι διαφορετικό μετά αλλά δυστυχώς τα soundbar αρκετοί τα έχουν καταλάβει λάθος 

Επεξ/σία από gab76
  • Like 1
Δημοσ.

οσοι εχετε ηχομπαρα Lg παρτε και τα ασυρματα πισω ηχεία που βγάζει.

https://www.bestbuy.com/site/lg-powered-wireless-rear-channel-speakers-pair-works-with-select-lg-soundbars-black/6201023.p?skuId=6201023

πραγματικά αλλάζει τον ήχο στο δωμάτιο. σκέτη η ηχόμπαρα δεν θα δειτε διαφορά τεράστια σε ταινίες η παιχνιδια.

https://www.youtube.com/watch?v=SHJjr4X7wg4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...