barimagas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Χαιρετω την παρεα, εχω μια οικιακη καφετιέρα (https://www.skroutz.gr/s/41776/Delonghi-Magnifica-ESAM-4000.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share) απο την οποια ειμαι πολυ ικανοποιημένος. Εβαζα αθηναϊκό νερακι της βρυσης μεχρι που ηρθε το Ολύμπιο νερο χαχα. Βαζω που λετε το φιλτραρισμενο νερο που ειναι απαλλαγμενο απο 'χλωριο και βαρεα μεταλλα" και καπως αλλαζει η γευση του καφε προς το πιο ανοστο. Ρωτησα φιλο μου τεχνικο επαγγελματικων μηχανων καφε, και μου λεει να βαζω απο την βρυση για καλύτερη γευση, λογω οτι τα συστατικα του νερου της βρυσης χρειαζονται για καλυτερο αποτελεσμα καφε. Ερωτηση: τι νερο βαζουμε τελικα; Εχει ασχοληθει καποιος;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Αν το νερό δεν έχει καθόλου χλώριο θα πρέπει να καθαρίζεις το δοχείο του νερού πολύ συχνά γιατί θα πιάσει γρήγορα διαφορα πράσινα σημάδια στις άκρες του. 1
barimagas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Τελικα το γυρισα σε νερο βρυσης, και μου φαινεται καλύτερος ο καφες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα