Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα γνωριζει κανενας πως μπορω να εντοπισω ποια ειναι η γραμμη που αντιστοιχει στο διαμερισμα μου , στο κουτι του κεντρικου κατανεμητη της πολυκατοικιας? τον βρηκα τον ανοιξα αλλα δεν... Το παραπανω το ρωταω καθως η φορθνετ μου ειπε οτι βλεπει βραχψυκυκλωμα και εαν στειλει τεχνικο και δεν ειναι στον δικο τους τομεα αναγκαστικα θα ερθουν να ελεγξουν και το σπιτι .... οποτε θα πληρωσω κανονικα τους τεχνικους........Η επομενη λυση ειναι να πληρωσω δικο μου ηλεκτρολογο αλλα προσπαθω να γλυτωσω τα Ευρω γιατι δεν ειμαστε να τα μοιραζουμε ετσι

Δημοσ.
5 minutes ago, juancho said:

Καλησπερα γνωριζει κανενας πως μπορω να εντοπισω ποια ειναι η γραμμη που αντιστοιχει στο διαμερισμα μου , στο κουτι του κεντρικου κατανεμητη της πολυκατοικιας? τον βρηκα τον ανοιξα αλλα δεν... Το παραπανω το ρωταω καθως η φορθνετ μου ειπε οτι βλεπει βραχψυκυκλωμα και εαν στειλει τεχνικο και δεν ειναι στον δικο τους τομεα αναγκαστικα θα ερθουν να ελεγξουν και το σπιτι .... οποτε θα πληρωσω κανονικα τους τεχνικους........Η επομενη λυση ειναι να πληρωσω δικο μου ηλεκτρολογο αλλα προσπαθω να γλυτωσω τα Ευρω γιατι δεν ειμαστε να τα μοιραζουμε ετσι

Θες γεννητρια ηχητικου και ακουστικου σηματος.στην χειροτερη ενα πολυμετρο.

β.επισης το αναφερω οτι πρεπει να πιανουν λιγο τα χερια σου για να μην χαλασεις τπτ καταλαθος.

Δημοσ.

σε λιγοτερο απο ενα στα 100 σπιτια βρισκω να αναγραφουν οροφο .κακο για αυτον που μεικτονομει διοτι σε βοηθαει καλο γιατι δεν ξερει ενας τυχαιος που αντιστοιχει η γραμμη:P

45 minutes ago, jkoukos said:

Συνήθως στους κατανεμητές έχει σημείωση ή πίνακα με τα διαμερίσματα σε κάθε οριολωρίδα. Αν όχι, τότε θα κάνεις δουλειά με μια γεννήτρια τόνων.

• Like 1
Δημοσ.

Γι' αυτό ο κανονισμός προβλέπει να είναι ασφαλισμένος ο κατανεμητής και το κλειδί να το έχει ο διαχειριστής, αλλά σχεδόν ποτέ δεν ισχύει. Να 'ταν βέβαια το πρώτο και μοναδικό σε αυτή την χώρα.

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, jkoukos said:

Γι' αυτό ο κανονισμός προβλέπει να είναι ασφαλισμένος ο κατανεμητής και το κλειδί να το έχει ο διαχειριστής, αλλά σχεδόν ποτέ δεν ισχύει. Να 'ταν βέβαια το πρώτο και μοναδικό σε αυτή την χώρα.

Και αυτο βεβαια εχει το κακο του.να πηγαινεις για μεικτονομηση και να ψαχνεις να βρεις διαχειριστη να σου δωσει το κλειδι και να λειπει οπουδηποτε.σε μια αλλη περιπτωση υποτιθεται 3 ατομα ειχαν το κλειδι και στο τελος μονο ο ενας βρεθηκε. το μονο καλο με το voip ειναι αρκετα πιο δυσκολο να κανεις κατι. βεβαια για τους κλεφτες απλα θα πανε και θα κοψουν ολο το καλωδιο as usual.

η και περιπτωση που ο πελατης ειπε σπασε την πορτα του κατανεμητη και οτι θελει ο διαχειριστης θα μιλησει μαζι μου.εψαχνε τον διαχειριστη για πολλες ημερες:P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, juancho είπε

εν τελει για ηλεκτρολογο με βλεπω γιατι θα τα κανω @@ ολα στο τελος!χαχαχαχαχαχ

Γνώμη μου είναι ότι και ηλεκτρολόγο να φωνάξεις αν δεν έχει κάποια γνώση δεν θα βγάλει άκρη .

Τι πρόβλημα ακριβώς έχεις ?

Αφού έχεις εισαγωγή η φορθνετ ξέρει σε ποιο όριο είσαι μπορεί να στο πει . 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aGka8l είπε

Γνώμη μου είναι ότι και ηλεκτρολόγο να φωνάξεις αν δεν έχει κάποια γνώση δεν θα βγάλει άκρη .

Τι πρόβλημα ακριβώς έχεις ?

Αφού έχεις εισαγωγή η φορθνετ ξέρει σε ποιο όριο είσαι μπορεί να στο πει . 

Ναι εδω δεν σου λενε αλλα που ειναι και υποχρεωμένοι, θα σου πουν το όριο

Φαντάζομαι την συζήτηση με το helpdesk και γελάω μόνος μου, σαν ανέκδοτο μου ακούγεται

Δημοσ.

TO προβλημα ειναι οτι μου ειπαν οτι βλεπουν βραχυκυκλωμα και εαν ειναι σε δικο τους σημειο στελνουν τεχνικο, ομως εαν δεν ειναι στο δικο τους σημειο και το εντοπισει απο τον κατανεμητη της πολυκατοικιας και μεσα τοτε πρεπει να τον πληρωσω 30 ευρω για την εργασια!!!

Δημοσ.
On 30/11/2018 at 04:01, juancho said:

TO προβλημα ειναι οτι μου ειπαν οτι βλεπουν βραχυκυκλωμα και εαν ειναι σε δικο τους σημειο στελνουν τεχνικο, ομως εαν δεν ειναι στο δικο τους σημειο και το εντοπισει απο τον κατανεμητη της πολυκατοικιας και μεσα τοτε πρεπει να τον πληρωσω 30 ευρω για την εργασια!!!

το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να ανοιξεις το κεντρικο πριζακι και να αποσυνδεσεις τα καλωδια που πανε στα υπολοιπα πριζακια.τουλαχιστον ετσι αφηνεις εκτος την οριζοντια καλωδιωση οποτε λιγοτερες πιθανοτητες να ειναι σε σενα.μετα παιζεις 50 50

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...