Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, txcellas είπε

Τι σημασία έχουν οι αντιδράσεις σε ένα ανώνυμο τεχνολογικό φόρουμ; Σε περίπτωση πώλησης κάποιου προϊόντος να φανεί η αξιοπιστία του ατόμου η υπάρχει άλλος λόγος;

Ανώνυμο τεχνολογικό φόρουμ??? Μέλος 5 χρόνια και να λες τέτοια κουβέντα ντροπής πράμα, καλά εν λές  τα μας,  

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

Ανώνυμο τεχνολογικό φόρουμ??? Μέλος 5 χρόνια και να λες τέτοια κουβέντα ντροπής πράμα, καλά εν λές  τα μας,  

7 χρόνια αλλά παραμένουμε ανώνυμοι όλοι εδώ μέσα!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nightwalker1990 είπε

Μέλος 5 χρόνια και να λες τέτοια κουβέντα ντροπής πράμα

Nα τον εμπανάρω; αυτό προτείνεις Γιάνγκο? :unsure:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nightwalker1990 είπε

Τοσα χρονια μονο ενα προφιλ εχει χτιστει επώνυμα. Τζορτζ Ντελαντορ. Αρα ναι, κατα 99.99997% μιλαμε για ανωνυμία.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, christopher0016 είπε

τόσα χρονιά ενεργό μέλος  και τι μέλος!!!   λίγα σου έδωσαν :P 

Θα μας μετρήσουν και τα δεδουλευμένα ποστ του μπλα μπλα και θα βγούμε νωρίτερα στη σύνταξη! :lol:

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, zio10 είπε

Τώρα που το είπατε πρόσεξα ότι ανέβηκαν και οι δικές μου! Δίνει και αναδρομικά το insomnia! :lol:

Έχεις σπάσει όλα τα ρεκόρ.Είσαι ο πρώτος.Είσαι ο αρχηγός μας.☺️

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Έχεις σπάσει όλα τα ρεκόρ.Είσαι ο πρώτος.Είσαι ο αρχηγός μας.☺️

Μπα δε νομίζω, πρέπει να έχει άλλους με πολύ παραπάνω!

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα να δεις που το σύνδρομο του like χτυπά καλά κι εδώ μέσα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που νοιάζονται περισσότερο για τις αντιδράσεις από άλλους παρά από την αξία του περιεχομένου στα νήματα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, AtiX είπε

@guido and @TriLoBiTe

Εγώ κοιτούσα τη Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου… που κοιτούσε την Πετροβασίλη...

Εγώ διαβάζω σχόλιο ατύχιου που κοιτούσε την γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την πετροπούλου που κοιτούσε την πετροβασίλη ενόσω ο γουίδο έκαμε λαικ σε ρεπόρτ του τριλοβίτη ο οποίος το έπραξε  απάνω σε αρχικό ρεπόρτ του γουίδο για τα φέικ ρεαξιόνς ώστε να μην προσμετρώνται.

Αυτό. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Froskeas είπε

Εγώ διαβάζω σχόλιο ατύχιου που κοιτούσε την γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την πετροπούλου που κοιτούσε την πετροβασίλη ενόσω ο γουίδο έκαμε λαικ σε ρεπόρτ του τριλοβίτη ο οποίος το έπραξε  απάνω σε αρχικό ρεπόρτ του γουίδο για τα φέικ ρεαξιόνς ώστε να μην προσμετρώνται.

Αυτό. 

tim-and-eric-mind-blown.gif

Δημοσ.

καποια αναβαθμιση θα ειναι κ αλλαξε η αριθμηση ή οντως γινονται αλλαγες στις κλιμακες μετρησης :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...