Προς το περιεχόμενο

Lenovo IdeaPad 330s-15*Platinum FullHD i3 6GB/1TB + SSD128 DualDisk W10 (Slim Chassis) 499ευρω CYBER MONDAY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.e-lenovo.gr/index.php?_route_=lenovo-ideapad-330s-15-platinum-i3-6gb-1tb-ssd128-dualdisk-w10.html

Διορθωστε με αν υπαρχει κατι καλυτερο ...

Επεξεργαστής
Διαγώνιος 15,6"
Ανάλυση 1920 x 1080
Τύπος πάνελ FHD IPS display
Μοντέλο Intel® Core™ i3-8130U
Χαρακτηριστικά DualCore έως 3,4 Ghz
Μνήμη
Μέγεθος RAM 6GB
Τύπος DDR4
Δίσκος
Χωρητικότητα 1TB
Τύπος HDD
2ος Δίσκος
Χωρητικότητα 128GB
Τύπος SSD
Γραφικά
Μοντέλο Intel® UHD Graphics 620
Μνήμη γραφικών Shared
Συνδεσιμότητα
Θύρες 1 x USB Type-C 3.1, 2 x USB 3.0 (one charging), HDMI, 4-in-1 card reader, Audio jack
Ασύρματες 1 x 1 AC WiFi + Bluetooth 4.1
Λογισμικό
Λειτουργικό Σύστημα Microsoft Windows 10
Βάρος & Αυτονομία
Βάρος 1.87 kgr
Χρόνος Λειτουργίας έως 6 ώρες

Επεξ/σία από giannis22k
Δημοσ.

Εγω σκεφτηκα πολυ απλα στα 500 ευρω πχ θα εχω ips,fhd,8ης γενιας ιντελ (οκ και ryzen δε θα με χαλουσε),ssd+ hdd καιwindows μαζι.

@DEVIL MAY CRY εχεις δικιο αλλα στις ποιο χαμηλες τιμες εχεις αλλα χαρακτηριστικα οχι καλυτερα παντως.Στα 500 νομιζω ειναι μια ολοκληρωμενη προταση οπως ανεφερα.Σιγουρα του eshop θα μου κινουσε το ενδιαφερον λογω i5 +mx150 αλλα το κυριοτερα για εμενα δεν θα πηγαινα σε απλη tft σε αυτα τα λεφτα.(καλοδεχουμενες οι προτασεις και μιλαω παντα προσωπικα εγω τι θα προτιμουσα )😁

Δημοσ.

Για την οθονη αυτο που εβαλα στον τιτλο εχει ips.Σιγουρα οχι απο τις καλυτερες ips που κυκλοφορουν αλλα καλυτερη απο τις αλλες που εχουν αναφερθει.Αν δε σε νοιαζει τοσο η οθονη https://kinito365.gr/product/laptop-acer-aspire-3-a315-41g-r1n2-15-6-fhd-2200u-8gb-1000gb240gb-wd-ssd-linux/ και αυτο πολυ καλη τιμη με απλη fhd +ssd+hdd αλλα χωρις windows

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...