Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Το συμπλήρωσα και εγώ αν και μου φάνηκε  ένα κατευθυνόμενο ερωτηματολόγιο να βγάλει ένα κατευθυνόμενο αποτέλεσμα όπως είναι και τα περισσότερα αυτού του είδους,ανάλογα με τον πελάτη που το ζήτησε. 

Θα μου πει κάποιος γιατί το λες.Όταν απαντάς δεν ψώνισα  τίποτε και στην άλλη ερώτηση σου λέει που έδωσες τα περισσότερα χρήματα λευκές συσκευές , ένδυση , κ.λ.π. χωρίς να σου έχει επιλογή πουθενά και πρέπει να απαντήσεις υποχρεωτικά για να κλείσει το ερωτηματολόγιο δεν το λες και ένα τίμιο ερωτηματολόγιο.

Εάν αφορά αυτούς μόνο που ψώνισαν ας σου το κλείνει τη στιγμή που απαντάς δεν ψώνισα.:P

Δεν έχεις άδικο σ' αυτό που γράφεις, απλά καλώς ή κακώς, η συγκεκριμένη έρευνα (εργασία μεταπτυχιακού είναι) έπρεπε να είναι ικανή να εξάγει κάποια μετρήσιμα/συγκρίσιμα  αποτελέσματα και ίσως γι αυτό οι καθηγητές μας αποδέχθηκαν αυτή τη μορφή του μια που θέλανε να πάρουμε απαντήσεις στις περισσότερες ερωτήσεις. Άλλωστε σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί "παρθενογέννηση " παρά μια επιλογή από διάφορες ερωτήσεις που έχουν τεθεί σε ανάλογα ερωτηματολόγια (με τις απαιτούμενες τροποποιήσεις για να ταιριάζουν όσο είναι δυνατόν στην ελληνική πραγματικότητα).

Σίγουρα πάντως, κάθε είδους feedback είναι ευπρόσδεκτο και σας ευχαριστούμε όλους τόσο για τη συμμετοχή όσο και για τη κριτική :)

Tέλος, σας υπόσχομαι να δημοσιεύσω τα αποτελέσματα εδώ (όταν με το καλό ξεμπερδέψουμε με την εργασία) προκειμένου να έχετε μια εικόνα για τη γνώμη των χρηστών του insomnia (κατά βάση, μια που οι περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να προέλθουν από εδώ και σας ξαναευχαριστώ όλους γι αυτό) για το θέμα. Σίγουρα το δείγμα δε το λες 100% αντιπροσωπευτικό μια που εκτός από τους φίλους μας, μόνο εδώ έχει δημοσιευθεί...

Επεξ/σία από Cartman
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Το συμπλήρωσα και εγώ αν και μου φάνηκε  ένα κατευθυνόμενο ερωτηματολόγιο να βγάλει ένα κατευθυνόμενο αποτέλεσμα όπως είναι και τα περισσότερα αυτού του είδους,ανάλογα με τον πελάτη που το ζήτησε. 

Θα μου πει κάποιος γιατί το λες.Όταν απαντάς δεν ψώνισα  τίποτε και στην άλλη ερώτηση σου λέει που έδωσες τα περισσότερα χρήματα λευκές συσκευές , ένδυση , κ.λ.π. χωρίς να σου έχει επιλογή πουθενά και πρέπει να απαντήσεις υποχρεωτικά για να κλείσει το ερωτηματολόγιο δεν το λες και ένα τίμιο ερωτηματολόγιο.

Εάν αφορά αυτούς μόνο που ψώνισαν ας σου το κλείνει τη στιγμή που απαντάς δεν ψώνισα.:P

Αυτό το πρόσεξα και εγώ και κατάλαβα ότι το ερωτηματολόγιο είναι εξαιτετικά πρόχειρο για να συνεχίσω να το κάνω.

Δε το αποδίδω βέβαια σε δόλο, απλά τα παιδιά δε ξέρουν να κάνουν σωστά ένα ερωτηματολόγιο (λογικό όντας απλά φοιτητές).

...

ΥΓ

Κάτω η Black Friday .... Venceremos !!!!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, DrLo είπε

Αυτό το πρόσεξα και εγώ και κατάλαβα ότι το ερωτηματολόγιο είναι εξαιτετικά πρόχειρο για να συνεχίσω να το κάνω.

Δε το αποδίδω βέβαια σε δόλο, απλά τα παιδιά δε ξέρουν να κάνουν σωστά ένα ερωτηματολόγιο (λογικό όντας απλά φοιτητές).

...

ΥΓ

Κάτω η Black Friday .... Venceremos !!!!

Και εγώ σκέφτηκα να μην το κάνω αλλά το έκανα θεωρώντας ότι βοηθώ κάποιους φοιτητές προκειμένου να παρουσιάσουν κάποιες απαντήσεις στην εργασία τους.

Απλά  σχολίασα "τον πρόχειρο τρόπο των ερωτήσεων"  θεωρώ τίμιο που ο TS βγήκε απάντησε και θεωρώ αληθινές τις απαντήσεις του.

Από την άλλη δεν μπορούμε να αλλάξουμε και πολλά πράγματα ότι κι αν πιστεύουμε η Black Friday έχει γίνει θεσμός για κάποιους και κάπου διάβαζα μία έρευνα ότι η Ελλάδα βάσει ποσοστών έρχεται 4η στον κόσμο,άρα υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι οι εκπτώσεις είναι αληθινές.Οπότε η πλειοψηφία μας κέρδισε.☺️

Επεξ/σία από papoys1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Οπότε η πλειοψηφία μας κέρδισε.☺️

εννοείται ότι το ΥΓ μου ήταν ειρωνικό για τα καραγκιοζιλίκια των επαναστατών κατά την black friday τύπου ανακοινωσης ΟΛΜΕ που κάπου μεταξύ ξυσίματος και κωλοβαρέματος βγήκαν να το παίξουν ηθικοπλάστες των παιδιών

/ontopic

Δεν ήταν αυτός ο μόνος λόγος για τον οποίο σταμάτησα να το κάνω. 

πχ απίστευτο no-no για μένα και σύμφωνα με τις οδηγίες περί δημιουργίας ερωτηματολογίων στο τελευταίο uni μου ήταν η υπάρξη - όχι απλά μίας αλλά όλων των απαντήσεων ως υποχρεωτικές. Πέρα από τα τεχνικά λάθη που μπορεί να δημιουργήσει, κουράζει και μπορεί να αποτρέπει την υποβολή αν για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλει κάποιος να απαντήσει έστω και σε 1 ερώτηση.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Δημοσ.

Μετά την ερώτηση που ξόδεψες περισσότερα χρήματα και εφόσον απαντήσεις 0 (όπως και απάντησα), στην επόμενη ερώτηση βάζεις "other" και γράφεις "σε καμία κατηγορία".
Στην επόμενη πάλι έχει επιλογή "δεν ψώνισα από κανένα".

Άρα βρε παιδιά μια χαρά καθιστάς σαφές οτι δεν ψώνισες. Εμένα γενικά μου φάνηκε μια χαρά (και είμαι απο τους δύσκολους σε ερωτηματολόγια. Κι μάλιστα αν με χαλάσει κάτι κατά την διάρκεια, το κλείνω απευθείας χωρίς να το ολοκληρώσω).

• Thanks 1
Δημοσ.

done συμπληρωθηκε (αν κ δεν πιστευω κ πολυ στο θεσμο του Bfriday τοσο σε θεμα προσφορων οσο και θεμα διαθεσιμοτητας)

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...