plotolp Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Αναρωτιόμουν αν έχει δοκιμάσει κανένας την καινούργια ruby chocolate. Για όσους δεν γνωρίζουν είναι ένα νέο είδος σοκολάτας που ανακαλύφθηκε μόλις πέρσι. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ruby_chocolate Προς το παρόν την βλέπω να υπάρχει μόνο σε μορφή KitKat αλλά ελπίζω να βγει και σε κλασικές μπάρες. Την έχετε δοκιμάσει; Σας άρεσε; Θα την αγοράσω και εγώ με την πρώτη ευκαιρία και θα γράψω εντυπώσεις! 1
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Θα ψηνόμουν να την δοκιμάσω, αλλά δεν έχω δει να την πουλάνε κάπου εδώ στην Ελλάδα. Γνωρίζεις κάποιο σημείο πώλησης;
Aggeluska Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 9 minutes ago, Th3Beh0ldeR said: Θα ψηνόμουν να την δοκιμάσω, αλλά δεν έχω δει να την πουλάνε κάπου εδώ στην Ελλάδα. Γνωρίζεις κάποιο σημείο πώλησης; Ναι στο σούπερ μάρκετ. Δείτε και αυτό για λεπτομέρειες 1
plotolp Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Th3Beh0ldeR είπε Θα ψηνόμουν να την δοκιμάσω, αλλά δεν έχω δει να την πουλάνε κάπου εδώ στην Ελλάδα. Γνωρίζεις κάποιο σημείο πώλησης; Νομίζω εδώ και 10 μέρες την πουλάνε κανονικά στα σούπερ μάρκετ. Σε περίπτερο ακόμα δεν την έχει πάρει το μάτι μου!
Stamer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Το άρθρο λέει: The chocolate's taste is described as "sweet yet sour", with "little to none" of the cocoa flavour traditionally associated with other varieties of chocolate Μόνο αν τυχαία βρισκόταν μπροστά μου και απο περιέργεια θα δοκίμαζα ένα κομμάτι 2
Getta Robo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Συμφωνα με τις πληροφοριες που εχω βρει και διαβασει, ειναι νεο υβριδιο που αναπτυχθηκε απο συγκεκριμενη εταιρεια. Με τις παρουσες νομοθεσιες και διαταξεις, τους ανοικει το υβριδιο και τα χαρακτηριστικα του. Μην περιμενεις κοινως να βγει η ΧΧΧ εταιρεια με τον ιδιο τυπο κακαο να βγαλει ανταγωνιστικα προιοντα. Οχι για καποια χρονια δηλαδη. Δεν εχω δει να πουλανε την συγκεκριμενη επισης στην Ελλαδα.
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, plotolp said: Αναρωτιόμουν αν έχει δοκιμάσει κανένας την καινούργια ruby chocolate. Για όσους δεν γνωρίζουν είναι ένα νέο είδος σοκολάτας που ανακαλύφθηκε μόλις πέρσι. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ruby_chocolate Προς το παρόν την βλέπω να υπάρχει μόνο σε μορφή KitKat αλλά ελπίζω να βγει και σε κλασικές μπάρες. Την έχετε δοκιμάσει; Σας άρεσε; Θα την αγοράσω και εγώ με την πρώτη ευκαιρία και θα γράψω εντυπώσεις! αν μιλαμε για την νεα Kit kat ναι τα σπαει. 3 2
xaratsi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επι της ευκαιριας δε βαζετε και καμια καλη απο τας κεντρικας Ευρωπας που να μπορουμε ομως να παραγγειλουμε διαδικτυακως για να συντροφευει τον αχνιστο καφε μας; Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από xaratsi
Stamer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, poulinos είπε αν μιλαμε για την νεα Kit kat ναι τα σπαει. Η γεύση της είναι δηλαδή σύμφωνα με την περιγραφή του άρθρου? Ή με άλλα λόγια, απέχει αρκετά από μία κλασσική σοκολάτα γάλακτος?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Έχει ενδιαφέρουσα γεύση και είναι σαν μια πιο γευστική λευκή σοκολάτα (χωρίς την έντονη γλύκα της λευκής)! Τη φέρνουν και σε διάφορες μορφές από ότι είδα και στα ζαχαροπλαστεία fresh.
Getta Robo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 6 minutes ago, billdanos said: Έχει ενδιαφέρουσα γεύση και είναι σαν μια πιο γευστική λευκή σοκολάτα! Τη φέρνουν και σε διάφορες μορφές από ότι είδα και στα ζαχαροπλαστεία fresh. https://www.bovary.gr/taste/15525/i-ruby-chocolate-rb1-irthe-stin-ellada-se-mia-entyposiaki-ekdilosi-sto-fresh Οντως, πολυ ενδιαφερον που καταφεραν να παρουν την αδεια για να την παραξουν. Θα περασω στη πρωτη ευκαιρια να δοκιμασω.
Stamer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, billdanos είπε είναι σαν μια πιο γευστική λευκή σοκολάτα Καμία σχέση τότε με την περιγραφή του άρθρου. Με έχετε κάνει περίεργο! Γενικά δεν εμπιστεύομαι σχεδόν κανένα κι από αυτούς που γνωρίζω όταν πρόκειται για περιγραφή γεύσεων αλλά θα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία και θα γράψω και εγώ εντυπώσεις εδώ. 24 λεπτά πριν, Getta Robo είπε https://www.bovary.gr/taste/15525/i-ruby-chocolate-rb1-irthe-stin-ellada-se-mia-entyposiaki-ekdilosi-sto-fresh Οντως, πολυ ενδιαφερον που καταφεραν να παρουν την αδεια για να την παραξουν. Θα περασω στη πρωτη ευκαιρια να δοκιμασω. Και σε αυτό το άρθρο για γλυκόξινη γεύση λέει... Με έχετε προβληματίσει. Θα παω στο fresh να παρω κανα σοκολατακι και βλέπουμε. Αν είναι όντως γλυκόξινη η γεύση, θα φάει άκυρο, θα γυρίσω σπίτι να μαγειρέψω κανα γλυκόξινο στηθάκι (ή τεριγιάκι) και μετά θα φαω καμια γάλακτος για να ξεχάσω
.:Cabal:. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Από προσωπική εμπειρία με τη συγκεκριμένη σοκολάτα να επιβεβαιώσω κι εγώ πως όντως έχει μια ελαφρώς ξινή επίγευση συνδυασμένη με τη γλυκύτητα της παραδοσιακής σοκολάτας. Κατ´εμέ δεν μου θυμίζει λευκή σοκολάτα (η οποία είναι και η αγαπημένη μου). Από την άλλη σε συνδυασμό με την υφή γκοφρέτας της Kit Kat νομίζω ότι χάνει αρκετά, από το πως θα μπορούσε να είναι σαν σκέτη σοκολάτα. Αν θα έπρεπε να τη βαθμολογήσω από το 1-10 overall θα της έβαζα 6.5. 1
lek88 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Th3Beh0ldeR είπε Θα ψηνόμουν να την δοκιμάσω, αλλά δεν έχω δει να την πουλάνε κάπου εδώ στην Ελλάδα. Γνωρίζεις κάποιο σημείο πώλησης; Στο youtube πετάει συχνά διαφημίσεις με την ροζ κιτκατ. Χθες είδα και στην TV. Οπότε σύντομα θα εμφανιστεί και στα super market Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από lek88
theoritikos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Getta Robo είπε Συμφωνα με τις πληροφοριες που εχω βρει και διαβασει, ειναι νεο υβριδιο που αναπτυχθηκε απο συγκεκριμενη εταιρεια. Με τις παρουσες νομοθεσιες και διαταξεις, τους ανοικει το υβριδιο και τα χαρακτηριστικα του. Μην περιμενεις κοινως να βγει η ΧΧΧ εταιρεια με τον ιδιο τυπο κακαο να βγαλει ανταγωνιστικα προιοντα. Οχι για καποια χρονια δηλαδη. Δεν εχω δει να πουλανε την συγκεκριμενη επισης στην Ελλαδα. Τι συνθήκες θέλει αυτό το υβρίδιο για να παράξει καρπούς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα