Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε

χαχα ρε συ πριν λίγες μέρες δεν την φουλαρες  ξανά πάλι?  να είναι πάντα γεμάτη ε χαχα. εγώ είμαι φανατικός γενικότερα του value for money  (όπως και ευ από ότι έχω καταλάβει ) , και η σόμπα υγραερίου είναι vfm κάλως η κακώς είτε την γεμίσεις από βενζινάδικο είτε την πάρεις έτοιμη.   άσε τους άλλους να λένε και να φοβούνται ..    και σιγά δεν μυρίζει και τόσο πολύ  λίγο στο άναμμα γιατί  μέχρι να πάρει μπρος  βγάζει άκαυτο υγραέριο  μετά είσαι μια χαρά.   

Όχι ρε συ απλά την έχω στο 3 τώρα.Αυτό εννοούσα την έχω φουλάρει.:lol: Στις 18 Νοεμβρίου έβαλα γεμάτη έχω βάλει και χαρτάκι πάνω να δω μέχρι που θα με πάει.Εμένα πριν το 15νθήμερο δεν αδειάζει εκτός και έχει χιόνι έξω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gia_nnis είπε

Και γιατι με 12ευρω στην αναγομωση ειναι πιο βαρια απο την ετοιμη και την πληρωνεις απο 15-20ευρω?!!!?

τι ειναι αναγομωση?   διαβασε λιγο καλυτερα τι γραφω και  πιστευω θα καταλαβεις τι γραφω. δεν ειπα οτι συμφερει καλυτερα η ετοιμη φιαλη απο το να την γεμισεις, ειπα οτι ειτε ετοιμη ειτε την φουλαρεις και παλι ειναι οικονομικη. εσυ λες μονο εαν βρει  καπου να την φουλαρει αξιζει 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, christopher0016 είπε

τι ειναι αναγομωση?   διαβασε λιγο καλυτερα τι γραφω και  πιστευω θα καταλαβεις τι γραφω. δεν ειπα οτι συμφερει καλυτερα η ετοιμη φιαλη απο το να την γεμισεις, ειπα οτι ειτε ετοιμη ειτε την φουλαρεις και παλι ειναι οικονομικη. εσυ λες μονο εαν βρει  καπου να την φουλαρει αξιζει 

Λοιπόν το μυστικό του ανάματος.Πριν το άνοιγμα της φιάλης γυρνάς πάντα το ρυθμιστή στην πρώτη σκάλα.Ανοίγεις φιάλη πατάς το ρυθμιστή και αρχίζεις να πατάς τον αναπτήρα συνεχόμενα να πάρει φωτιά αμέσως μόλις βγάλει υγραέριο και να μην ξεφύγει άκαυτο.Κράτημα πατημένο το ρυθμιστή 15-20 δευτερόλεπτα να μη σβήσει και είσαι έτοιμος.Εγώ έτσι ανάβω και ποτέ δεν μου μυρίζει.

Αν θέλεις να ανεβάσεις σκάλες γυρνάς στο 3 και κουνάς το χέρι μπροστά να βοηθήσεις με τον αέρα να πάρουν τα άλλα δύο μάτια αμέσως.:P

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Λοιπόν το μυστικό του ανάματος.Πριν το άνοιγμα της φιάλης γυρνάς πάντα το ρυθμιστή στην πρώτη σκάλα.Ανοίγεις φιάλη πατάς το ρυθμιστή και αρχίζεις να πατάς τον αναπτήρα συνεχόμενα να πάρει φωτιά αμέσως μόλις βγάλει υγραέριο και να μην ξεφύγει άκαυτο.Κράτημα πατημένο το ρυθμιστή 15-20 δευτερόλεπτα να μη σβήσει και είσαι έτοιμος.Εγώ έτσι ανάβω και ποτέ δεν μου μυρίζει.

Αν θέλεις να ανεβάσεις σκάλες γυρνάς στο 3 και κουνάς το χέρι μπροστά να βοηθήσεις με τον αέρα να πάρουν τα άλλα δύο μάτια αμέσως.:P

χαχαχαχα  λες και με βλέπω να το κάνω  όπως ακριβως το κάνεις έτσι κάνω και εγώ (και το χέρι  κουνάω να πάρουν οι άλλες σκάλες γιατί αργούν χωρίς βοήθεια )   

με θερμοκρασία χώρου 20,5 

IMG_20181129_173117_HDR.jpg.b8b367413cad2b7035fea863f271c126.jpg

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Σου γεμιζουν την ιδια με αντλια..

Απο γνωστους μου εχουν πει οτι οι ετοιμες τελειωνουν πολυ πιο γρηγορα με διαφορα..

Εγω παλια που πηγαινα και γεμιζα ειχε μεγαλη διαφορα στο βαρος σε σχεση με την ετοιμη.. Δηλαδη με λιγοτερα χρηματα επαιρνες περισσοτερη ποσοτητα..!!!

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Σου γεμιζουν την ιδια με αντλια..

Απο γνωστους μου εχουν πει οτι οι ετοιμες τελειωνουν πολυ πιο γρηγορα με διαφορα..

Εγω παλια που πηγαινα και γεμιζα ειχε μεγαλη διαφορα στο βαρος σε σχεση με την ετοιμη.. Δηλαδη με λιγοτερα χρηματα επαιρνες περισσοτερη ποσοτητα..!!!

αυτο ειναι λιγο επικινδυνο ... περισσοτερο βαρος = περισσοτερα λιτρα αεριου = μεγαλυτερη πιεση εντος της φιαλης

κοιτα μη το πας για οικονομια και βρεθεις αεροθουμενος καμια μερα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fredd0 είπε

αυτο ειναι λιγο επικινδυνο ... περισσοτερο βαρος = περισσοτερα λιτρα αεριου = μεγαλυτερη πιεση εντος της φιαλης

κοιτα μη το πας για οικονομια και βρεθεις αεροθουμενος καμια μερα.

Δεν ηταν λιγες φορες.. να ανοιγω την εστια και να φτυνει υγραεριο!!!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mike0402 είπε

ψαχνω για να αγορασω μια σομπα carbon η χαλαζια μεχρι 70-80 ευρω!θα την ηθελα για ενα χωρο περιπου 50-60 τετραγωνικων!καθε προταση δεκτει οπως επισης αν υπαρχει καποια καλυτερη λυση!

50-60m2 δεν ζεσταίνονται με τίποτα με οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή τέτοιου τύπου και budget 70-80ευρώ, ειδικά εάν το δωμάτιο δεν είναι και καλά μονωμένο ή μπάζει. Σε ηλεκτρικό μόνο κανα 24αρι AC μπορεί να σε καλύψει με αξιοπρέπεια, και αυτό εξαρτάται από την μόνωση και το που βρίσκεσαι! Εκτός εάν την θέλεις απλά να σου "φέγγει" προσωπικά και όχι να ζεσταίνει τον χώρο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...