Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους. Αγόρασα ενα ρολοί απο το wish και απο'τι είδα έρχεται απο κίνα μεσω σιγκαπούρης. Πιστέυετε οτι έτσι θα έρθει πιο γρήγορα απο'τι να ερχόταν απο κίνα απευθείας? Επίσης το departured to overseas και departure from outward office of exchange σημάινει οτι είναι στον "δρόμο"? Και κάτι τελευταίο, αν εχει πάρει κάνεις με αυτήν την μέθοδο πόσο καιρό έκανε να ερθεί? Πρώτη φορά αγοράζω εκτός ευρώπης και γι'αυτό είμαι λίγο αγχωμένος. Ευχαριστώ πολύ. Στο tracking λέει το εξής: 

Nov 25, 2018
In Transit - From the airport to the destination country, CHN
Nov 25, 2018
In Transit - Issued from a logistics service provider, CHN
Nov 25, 2018
In Transit - Arriving at the logistics service provider, CHN
Nov 25, 2018
In Transit - From the beginning of the sorting center, Domestic Air Cargo Termina, Shenzhen, China, CHN
Nov 23, 2018
In Transit - Arrive at the heading sorting center, Ningbo, China, CHN
Nov 22, 2018
Tracking Info Received - Wishpost order has been generated

Destination : Greece - Cache time: 2018-11-29 13:48:18(GMT+02:00)
2018-11-29 00:37

SINGAPORE, DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE

Origin : Singapore - Cache time: 2018-11-29 13:48:07(GMT+02:00)
2018-11-29 00:00

Despatched to overseas (Country code: GR)

Δημοσ.

Γενικά απο Κίνα, έχοντας πληρώσει μεταφορικά από 0 έως λίγα ευρώ είναι 1,5 με 3 μήνες. Μου έχουν τύχει κάποιες ελάχιστες φορές στη ζωή μου που έκανε να έρθει 2-3 εβδομάδες.
Αυτή τη στιγμή, έχω παραγγείλει πριν 2 εβδομάδες κάποια πραγματάκια που δεν έβρισκα αλλού και προσωπικά τα έχω "ξεχάσει". Θα τα ξαναθυμηθώ κατά τον Φλεβάρη.

Ελπίζω να είσαι τυχερός, τι να πω.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι παλιά δεν έκανε πάνω από 1,5 μήνα. Τον τελευταίο χρόνο σφίξανε τα λουριά απ'οσο ξέρω στα τελωνεία και κάθονται εκεί μέσα πιο πολύ καιρό από όσο είναι να έρθουν. Προσωπικά δεν έχω πάρει τίποτα σε λιγότερο απο 2,5-3 μήνες. Άστα... λες και έρχεται απο άλλο πλανήτη.

Δημοσ.

Ναι εχω διαβάσει διάφορα πριν παραγγείλω. Ενας φίλος είχε πάρει κάτι απο wish και του ήρθε σε 4 η 5 εβδομάδες (δεν θυμάμαι ακριβώς) δηλαδή πολύ τυχερός. Άθλιο να περιμένεις κάτι τόσο καιρό λες και είνα απο άλλο πλανήτη όπως είπες και εσύ, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Τώρα απλά προσεύχομαι και περιμένω. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...