Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες! Λοιπον...ειμαι Forthnet εδω και μερικα χρονια πιστευω 3-4 καπου εκει.Αλλα εδω και εναν χρονο αντιμετωπιζω καποια προβληματακια. Πρωτα αντιμετωπιζα πολυ lag 100-1000 ping και packet loss 10%.αλλα τωρα πολλες αποσυνδεσεις, ξερετε σβηνει το dsl κλεινει και το ιντερνετ και μετα αρχιζει και αναβοσβηνει το  dsl μιλαμε για 5-6 την ημερα.Το ιντερνετ μπαινει μετα απο καμια ωρα ή 40 λεπτα. Δεν καταλαβαινω τον λογο ομως μπορειτε να με βοηθησετε;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nikos.Sel είπε

Καλησπερα παιδες! Λοιπον...ειμαι Forthnet εδω και μερικα χρονια πιστευω 3-4 καπου εκει.Αλλα εδω και εναν χρονο αντιμετωπιζω καποια προβληματακια. Πρωτα αντιμετωπιζα πολυ lag 100-1000 ping και packet loss 10%.αλλα τωρα πολλες αποσυνδεσεις, ξερετε σβηνει το dsl κλεινει και το ιντερνετ και μετα αρχιζει και αναβοσβηνει το  dsl μιλαμε για 5-6 την ημερα.Το ιντερνετ μπαινει μετα απο καμια ωρα ή 40 λεπτα. Δεν καταλαβαινω τον λογο ομως μπορειτε να με βοηθησετε;

Επικοινώνησε με τη Forthnet, ανέφερε τους τα προβλήματα και δήλωσε το βλάβη.

Αν δεν υπάρχει στη γραμμή σου κάποιο πρόβλημα ή στη συσκευή σου μπορεί και να είναι εσωτερικό του σπιτιού...

Δημοσ.

Ναι εχω 3 μερες που το εχω δηλωσει ως βλαβη και μου εφεραν τεχνικο. Εκεινος μου ειπε οτι τα καλωδια της κεντρικης πριζας πρεπει να τα χωρισει τηλεφωνου - δικτυου γιατι μεχρι τωρα ειναι ενωμενα. Δεν ξερω πραγματικα. Μαζευω 1000δες  crc errors μεσα σε μερικα λεπτα αλλα τωρα εχει να μου μαζεψει 1 μερα . Μπορειτε να μου πειτε μηπως μπορω να κανω κατι στο εσωτερικο του σπιτιου ή κατι που μπορει να προκαλει το προβλημα αυτο χωρις να χρεωθω απο τεχνικο;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nikos.Sel είπε

Ναι εχω 3 μερες που το εχω δηλωσει ως βλαβη και μου εφεραν τεχνικο. Εκεινος μου ειπε οτι τα καλωδια της κεντρικης πριζας πρεπει να τα χωρισει τηλεφωνου - δικτυου γιατι μεχρι τωρα ειναι ενωμενα. Δεν ξερω πραγματικα. Μαζευω 1000δες  crc errors μεσα σε μερικα λεπτα αλλα τωρα εχει να μου μαζεψει 1 μερα . Μπορειτε να μου πειτε μηπως μπορω να κανω κατι στο εσωτερικο του σπιτιου ή κατι που μπορει να προκαλει το προβλημα αυτο χωρις να χρεωθω απο τεχνικο;

Σε οποία περίπτωση εφόσον εντοπίζει τη βλάβη οφείλεις ή να πληρώσεις τον δικό τους τεχνικό ή να πληρώσεις έναν ηλεκτρολόγο να σου διορθώσει το πρόβλημα που εντοπίζεται στο δικό σου χώρο...

Δημοσ.

για να κανεις ελεγχο καλωδιωσης πρεπει να πιανουν τα χερια σου.το πιο απλο ειναι στο κεντρικο πριζακι να αφαιρεσεις τα παντα και να αφησεις μονο του το ρουτερ.αλλα αυτο προυποθετει να ανοιξεις το κεντρικο πριζακι και να αφησεις μονο το ζευγος που ερχεται απο τον κατανεμητη/χωνευτη.

επισης τι router εχεις?αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε το και αυτο μηπως ειναι θεμα εξοπλισμου.

18 hours ago, Nikos.Sel said:

Δημοσ.

Για το ρουτερ ειμαι απολυτος γιατι εχω 2 μηνες που το αλλαξα οι αποσυνδεσεις δεν καταλαβαινω απο που προερχονται και τα χιλιαδες crc errors την ωρα

Απο ρουτερ εχω ενα zte zxhn h108n κλασσικα οχι και το καλυτερο αλλα αυτο δεν δικαιολογει σιγουρα αυτα τα προβληματα

Επισης το ρουτερ δεν το εχω στην κεντρικη το εχω σε μια αλλη πριζα. 

Δημοσ.

Νικο ο poulinos σου ειπε τι μπορεις να κάνεις. Πρακτικα αν δεν σπάσεις αυγά, ομελετα δε γινεται. Μπορει να ειναι η γραμμη του παροχου, μπορει να ειναι η γραμμή σου, μπορει να ειναι το router, μπορει ακομα και οι πριζες σου. Το οτι κάτι επαιζε παλια, δε σημαινει οτι θα παιζει για πάντα. Ολα χαλάνε. Είτε θα κάνεις μετρήσεις (εσυ αν ξέρεις ή κάποιος δικός σου ή κάποιος ηλεκτρολογος) επάνω στον κατανεμητη και στην κεντρική σου πριζα ή θα ζητήσεις απο τον παροχο σου να ερθει να το δει και αν η βλάβη ειναι μεσα απο τον κατανεμητη, απλά θα χρεωθείς την επισκεψη τεχνικου

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 30/11/2018 at 14:43, Nikos.Sel said:

Για το ρουτερ ειμαι απολυτος γιατι εχω 2 μηνες που το αλλαξα οι αποσυνδεσεις δεν καταλαβαινω απο που προερχονται και τα χιλιαδες crc errors την ωρα

Απο ρουτερ εχω ενα zte zxhn h108n κλασσικα οχι και το καλυτερο αλλα αυτο δεν δικαιολογει σιγουρα αυτα τα προβληματα

Επισης το ρουτερ δεν το εχω στην κεντρικη το εχω σε μια αλλη πριζα. 

Οτι το εχεις 2 μηνες δεν λεει τιποτα.επισης οτι ειναι zte 108 λεει πολλα.απο εκει και περα θελει δοκιμες ενα προς ενα για να δεις τι μπορει να ειναι και τι δεν μπορει να ειναι.

οι δοκιμες ειναι παντα.

α.αλλος εξοπλισμος.

β.δοκιμη σε κατανεμητη/χωνευτη ή στην χειροτερη στην κεντρικη πριζα αποσυνδεοντας ολα τα αλλα.

γ.δοκιμη με αναπληρωματικο ζευγαρι καθετης αν βρεθει οτι εχει προβλημα η καθετη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...