giantzeron Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Προσπαθω απο προχτες να κανω την εν λογω αιτηση για τον ηλικιωμενο πατερα μου, μιας που εδω κ χρονια με τοσες μειωσεις του εχουν φαει δωρα κ γενικα αρχκετα χρηματα. Λαμβανει αγροτικη συνταξη λογω γηρατος. Πρα ταυτα στην επιλογη περιφερειακης υπηρεσιας στην κατηγορια ΟΓΑ δεν βρισκω κατι αντιστοιχο. Προπσαθω να επικοινωνησω κ με τον ΟΓΑ αλλα δε το σηκωνει κανεις. Εχετε μηπως υποψη σας ποια ειναι η σωστη επιλογη ?? Επισης online ειδα να αναφερεται οτι οσοι ειναι απο τον ΟΓΑ θα πρεπει να επιλεξουν την κατηγορια των ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ αλλα στην αιτηση του ΕΦΚΑ αυτο αντιστοιχει σε πρων ΤΕΒΕ....κατατοπιστικοτατοι οπως παντα! Μπορειτε να βοηθησετε?
cabdik Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) επειδη κι εγω εφτιαξα στα πεθερικα μου, επισης ΟΓΑ, και οπως κι εσυ, δεν καταλαβα / δεν βρηκα τμημα μη μισθωτων που πρεπει να αποτανθει η αιτηση αγροτων, εβαλα το περιφερειακο τμημα αγροτων που ανηκουν. διχαστηκα αν επρεπε να το στειλω εκει ή στη διευθυνση συνταξεων....!!! προσεξε να συμπληρωσεις και το Πεδιο Β, που ειναι για την προηγουμενη 5ετια. δεν ξερω ειλικρινα αν θα γινει κατι με ολη αυτη την ιστορια, αλλα καλου-κακου καν'την...! better safe, than sorry...!! ΑΝ τυχον γινει κατι, θα εχεις κατοχυρωσει το δικαιωμα να ζητησεις και τα αναδρομικα της 5ετιας, να μην παραγραφουν...!! τι να πω κατα τα αλλα..? ενα απεραντο μπαχαλο..!! που καλα εμεις που σκαμπαζουμε και κανουμε τζαμπα τις αιτησεις online. ξερεις ποσα παιρνουν τα λογιστικα για αυτες.....? 10-15€....!!! https://www.agronews.gr/thesmika/forologika/171805/me-duo-epiloges-on-line-aitisi-anadromikon-sudaxiouhon-agroton/ Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από cabdik
eliasjuve Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Νομίζω πρέπει να επιλέξεις το περιφερειακό τμήμα όπου ανήκει πατέρας σου. Προσωπικά δεν πιστεύω πως θα γίνει κάτι με αυτές τις αιτήσεις. Θα τις γράψουν εκεί που γράφουν τα πάντα. Αλλά ας λέμε ότι προσπαθήσαμε.
fastnq2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 http://www.ipaideia.gr/eidiseis/anadromika-sintakseon-ti-tha-ginei-me-osous-den-ekanan-aitisi-ston-efka Όπως τόνισε όλα είναι θέμα δημοσιονομικής ευχέρειας. Σαν να σου λεει δεν υπαρχει σαλιο.10 δις βγαινουν τα αναδρομικα,απλα δεν υπαρχει αυτο το ποσο.Σιγουρα κανεις την αιτηση να εισαι σιγουρος αλλα δεν βλεπω να βγαινει κατι απο αυτη την ιστορια.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα