Gkortzias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα στο group. μπενοντας σημερα στο συγκεκριμενο site της manpower ανακαλυψα οτι εχει διαφορες αγγελιες για ευρεση προσωπικου σε διαφορα ποστα κυριως πωλητες ομως. Ανοιγοντας την αγγελια ειδα οτι ελεγε για λογαριασμο πελατη και ετσι μου δημιουργηθηκε η απορια μηπως αυτη η εταιρια ειναι μεσολαβιτης για ευρεση εργασιας. Εχω προσεξει τα γραφεια τους στην θεσσαλονικη που εχουν αλλα ποτε δεν ηξερα σε τι εξιδικευεται αυτη η εταιρια. Οποιος εχει στειλει βιογραφικο η εχει βρει εργασιας μεσω της συγκεκριμενης αγγελιας η γενικοτερα οποιος εχει γνωση πανω στο θεμα μπορει να με ενημρωση πριν στειλω και γω το βιογραφικο μου ?
theofanis20 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Γραφείο ευρέσεως εργασίας είναι. Τώρα το αν αξίζει να στείλεις βιογραφικό, εσυ θα το κρίνεις.. 1
Gkortzias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, theofanis20 είπε Γραφείο ευρέσεως εργασίας είναι. Τώρα το αν αξίζει να στείλεις βιογραφικό, εσυ θα το κρίνεις.. μαλιστα. Αν αξιζει εννοεις οτι αν το βιογραφικο μου ειναι καλο η αν προσφερουν καταλληλες θεσεις εργασιας για το βιογραφικο που καταθετω ?
theofanis20 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δεν είναι σίγουρο ότι θα σου βρουν δουλειά, και αν σου βρουν θα αμοιφθουν για την εργασία τους
ktf Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, theofanis20 είπε Δεν είναι σίγουρο ότι θα σου βρουν δουλειά, και αν σου βρουν θα αμοιφθουν για την εργασία τους Τα περισσότερα γραφεία ευρέσεως εργασίας δεν χρεώνουν τίποτα τον εργαζόμενο, μόνο τον εργοδότη. 4
Gkortzias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, ktf είπε Τα περισσότερα γραφεία ευρέσεως εργασίας δεν χρεώνουν τίποτα τον εργαζόμενο, μόνο τον εργοδότη. Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο ακριβώς τι κάνει το γραφείο ευρέσεως εργασίας γαιτι Δεν το έχω πολύ καθαρό στο μυαλό Μου.(πχ σε παίρνει τηλέφωνο αυτός η ο εργοδότης που θα ε προσλάβει)
logokrimenos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, Gkortzias είπε Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο ακριβώς τι κάνει το γραφείο ευρέσεως εργασίας γαιτι Δεν το έχω πολύ καθαρό στο μυαλό Μου.(πχ σε παίρνει τηλέφωνο αυτός η ο εργοδότης που θα ε προσλάβει) Μια εταιρεία λέει στην manpower θέλω έναν για την θέση πχ του προϊστάμενου βάρδιας με αυτά τα χαρακτηριστικά. Η manpower αναλαμβάνει να βάλει αγγελία και να κλανει τις πρώτες συνεντεύξεις. Στο τέλος θα δώσει μια λίστα με 5 10 άτομα που θα έχουν 100% τα χαρακτηριστικά που θέλει ο εργοδότης. Και πληρώνονται για αυτό. 1
De@th L0rd Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Manpower... Μάλιστα. Να θυμήσω ότι η συγκεκριμένη εταιρία είναι συνυπεύθυνη για τις απάτες που είχαν γίνει πριν ένα χρόνο περίπου με εργαζόμενους στη Τσεχία... Αν θες μπες και δες αξιολογήσεις στη google και γνώμες.
Gkortzias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε Manpower... Μάλιστα. Να θυμήσω ότι η συγκεκριμένη εταιρία είναι συνυπεύθυνη για τις απάτες που είχαν γίνει πριν ένα χρόνο περίπου με εργαζόμενους στη Τσεχία... Αν θες μπες και δες αξιολογήσεις στη google και γνώμες. Αλήθεια δεν το ήξερα αυτό ! Σοβαρα ; Αυτό είναι πολύ ύποπτο
tsioulak Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Στις 30/11/2018 στις 5:21 ΜΜ, Gkortzias είπε Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο ακριβώς τι κάνει το γραφείο ευρέσεως εργασίας γαιτι Δεν το έχω πολύ καθαρό στο μυαλό Μου.(πχ σε παίρνει τηλέφωνο αυτός η ο εργοδότης που θα ε προσλάβει) Εργολαβοι εργαζομενων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα