Ktarak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Γεια σας, Ξέρετε αν το εμβολιο κατά του τραχηλου της μητρας μπορει να γίνει χωρίς κανένα πρόβλημα ενω εχεις κανει σεξ? Πλζ μην ξεφτιλισεται και αυτο το τοπικ! Αν δεν ξέρετε με σιγουριά θα σας παρακαλούσαν μα μην απαντησετε ή να επισημανετε πως δεν είσαστε σίγουροι! ❤
Thulogur Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τρολαρισμα σε 3....2....1... Edit: στην περίπτωση που εχεις ανοίξει σοβαρό θεμα παρασκευή βραδυ, δωσε καλύτερη περιγραφή του τι ζητάς. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από Thulogur
Whargoul Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Ktarak είπε Ξέρετε αν το εμβολιο κατά του τραχηλου της μητρας μπορει να γίνει χωρίς κανένα πρόβλημα ενω εχεις κανει σεξ? Εάν ήταν απαραίτητο αυτό που λες, η εταιρεία που το έβγαλε θα χρεοκοπούσε αμέσως λόγω έλλειψης ενδιαφερομένων. Δεν είναι τυχαία που οι Σατανιστές πλέων θυσιάζουν κατσίκες! Για οποιαδήποτε απορία, μπορείς να βρεις έγκυρες απαντήσεις σε σοβαρά site νοσοκομείων, κλινικών, υπουργείων κλπ.. πχ στην σελίδα του Αρεταίειου Νοσοκομείου http://www.aretaieio-obgyn.com/el/hpv.html?start=3 Αναφορά σε κείμενο Πρέπει να εμβολιασθώ πριν ξεκινήσω τις επαφές Ο εμβολιασμός γίνεται ανεξάρτητα από τη έναρξη ή όχι των επαφών και απευθύνεται σε όλα τα κορίτσια και τις νεαρές γυναίκες από 12 έως 26 ετών. Σαφέστατα είναι πλέον αποτελεσματικός ο εμβολιασμός προ της ενάρξεως των σεξουαλικών επαφών.
Comic maniak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Thulogur είπε παρασκευή βραδυ Υποπτο. 1
cumulus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Ήμαρτον Περιμένεις σοβαρή πρόταση σε γυναικολογικά θέματα από ένα τεχνολογικό φόρουμ ; Τράβα ρώτα κανένα γυναικολόγο άνθρωπε μου αν πραγματικά ρωτάς και δεν κανεις πλακα
Ktarak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Thulogur είπε Τρολαρισμα σε 3....2....1... Edit: στην περίπτωση που εχεις ανοίξει σοβαρό θεμα παρασκευή βραδυ, δωσε καλύτερη περιγραφή του τι ζητάς. Και εγω στην θέση σου φιλε μου θα τρολαρα πλ άγρια.... Αλλα τωρα που ειμαι στην αλλη πλευρα κτλβ... Οσον αφορα το τι ζητάω νμζ εχω απαντήσει
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 μελος μιας ωρας και ανοιγει τετοιο θεμα παρασκευη απογευμα.. https://tenor.com/uEez.gif
apostolispd Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δλδ, αν κατάλαβα καλά: Η TS έκανε θεκθ, και με το που τελείωσε η πράξη, έρχεται η αναλαμπή "Όχι ρε γαμώτι, έπρεπε να έχω κάνει το εμβόλιο πιο πριν!!!!"... Και τώρα ρωτάει στο ινσόμνια (99,98% άντρες...), ενώ ο επιβήτωρ περιφέρεται απορημένος στο background...
Ktarak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, apostolispd είπε Δλδ, αν κατάλαβα καλά: Η TS έκανε θεκθ, και με το που τελείωσε η πράξη, έρχεται η αναλαμπή "Όχι ρε γαμώτι, έπρεπε να έχω κάνει το εμβόλιο πιο πριν!!!!"... Και τώρα ρωτάει στο ινσόμνια (99,98% άντρες...), ενώ ο επιβήτωρ περιφέρεται απορημένος στο background... Τι να πω πραγματικα έλεος.. Αφου πιστευτε πως ειναι τρολ αγνοησετε! Και οχι.. Δεν εκανα "θεκθ" και μετα σκέφτηκα για το εμβολιο.. 13 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε μελος μιας ωρας και ανοιγει τετοιο θεμα παρασκευη απογευμα.. https://tenor.com/uEez.gif Εφτιαξα τωρα το ακκ καλέ μου για να ανρβασω αυτο το τοπικ
Thulogur Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδή δεν σου πέρασε απο το μυαλό να πας σε γυναικολόγο... λέω γω τώρα.. οοοοοοοχι.. τι ξέρει αυτός ; τζαμπα το πηρε το πτυχίο, τζάμπα διάβαζε, τζάμπα άνοιξε και το ιατρείο. Θα ρωτήσεις στο ινσομνια λες, σε ενα τεχνολογικό φόρουμ που απαρτίζεται απο 22000 άντρες και 4 γυναίκες Η παραπάνω ειναι μια σοβαρή απάντηση προς μια 16χρονη (πιθανότατα κοπέλα) Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από Thulogur
Προτεινόμενες αναρτήσεις