Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιές υπηρεσίες cloud χρησιμοποιείτε για αντίγραφα ασφαλείας;  Τα αρχεία αποθηκεύονται κρυπτογραφημένα, ή είναι σε κοινή θέα;  

Προσωπικά θέλω ενα χώρο cloud για αντίγραφα ασφαλείας για τις φωτογραφίες και τα video αλλά με δυνατότητα κρυπτογράφησης είτε με κάποιο αξιόπιστο δωρεάν προγραμματάκι τοπικά πριν ανέβουν είτε να κρυπτογραφούνται αυτόματα απο το συγκεκριμένο cloud. Tι προτείνετε; 

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι κρυπτογράφηση εννοείς, παλιά σε αρχεία φωτογραφιών και βίντεο τα έκανα πρώτα zip και τα ανέβαζα (με κωδικό αν θες). Στην πορεία είδα ότι είναι ασύμφορο και από πλευράς upload και download. 

Μετά από αυτό απλά τα ανεβάζω ως έχουν μεμονωμένα. Βάζεις και την ασφάλεια 2- step. Πλέον είμαι βέβαιος ότι οι ίδιοι που έχουν τις υπηρεσίες cloud τρέχουν και αλγόριθμους όποτε συμβιβάστηκα ότι ανα πάσα ώρα ξέρουν και τις τοποθεσίες των φωτογραφιών και τα πρόσωπα και όλα.

Μην ξεχνάμε ότι οι αλγόριθμοι της google για την εφαρμογή κάμερας στα Android κινητά, πάρθηκαν από το cloud που πειραματίζονταν με τα εκατομμύρια των δωρεάν φωτογραφιών που παρείχε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...