akinj Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα το pc μου κανει αδικαιολογητα drops σε ολα τα παιχνιδια χωρις να γνωριζω την αιτια πχ απο εκει που εχω 300 πεφτει στα 72 για λιγα δευτερα και μετα ξαναφτιαχνει. * Με ανοιχτο cs go ο cpu ειναι στους 60 βαθμους PC Ryzen 1600x GEFORCE 1060 6GB ASUS ROG STRIX EVGA GQ 650 ASUS ROG STRIX B-350F WD 1TB + SAMSUNG EVO 256 G SKILL TRIDENT RGB 16GB 3200 CAS 16
MTX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 εδώ και 3-4 μέρες υπάρχει θέμα με το steam γενικά , και εγώ που παίζω DOTA 2 πολλές φορες τρώω freeze για 2-3 sec και επανέρχομαι , δεν δικαιολογείται για το pc μου , ακόμα και για το δικό σου με τα παιχνίδια που παίζουμε , κάτι γίνετε με τους servers μάλλον η με το internet γενικά λόγο κακοκαιρίας
akinj Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, MTX είπε εδώ και 3-4 μέρες υπάρχει θέμα με το steam γενικά , και εγώ που παίζω DOTA 2 πολλές φορες τρώω freeze για 2-3 sec και επανέρχομαι , δεν δικαιολογείται για το pc μου , ακόμα και για το δικό σου με τα παιχνίδια που παίζουμε , κάτι γίνετε με τους servers μάλλον η με το internet γενικά λόγο κακοκαιρίας Μακαρι να ηταν αυτο αλλα γινεται εδω και κατι μηνες και οσο και αν εχω προσπαθησει δεν βρισκω κατι που να φταιει για αυτο το προβλημα
MTX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 τότε αλλάζει το θέμα , φταίει απλά το γεγονός ότι έχεις RYZEN φιλε μου , βάλε limit στα fps για να μην νιώσεις έντονα το fps drop , βάλε γύρο στα 140 fps μέγιστο αν έχεις 144hz οθόνη αλλιώς ακόμα χαμηλότερα , το ίδιο πρόβλημα έχει φίλος μου που αγόρασε τον 2700x και όταν παίζουμε pubg αυτός στα fights πάει από 150 fps στα μισά ειδικά μπρός το τέλος που μικραίνει ο κύκλος και στα mass fights , αυτά εμενα μου θυμίζουνε εποχές που είχα FX8370 και σιχάθηκα την AMD και ορκίστηκα να μην ξανά πάρω ποτε δικό τους CPU όσο καλός και να είναι μονο για την ταλαιπωρία που έφαγα
akinj Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Υπαρχει περιπτωση αυτα τα drop να προερχονται απο τις υψηλες θερμοκρασιες του cpu? ξεχασα να προσθεσω πως εχω και ψυξτρα και συγκεκριμενα την cryorig h7. Δεν νομιζω να φταινε οι ρυζεν καθως στην παρεα μου εχουν ολοι ρυζεν και κανενας δεν αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα.
MTX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μια χαρά είναι η θερμοκρασία του , μέχρι και 75c είναι νορμάλ για αυτόν τον επεξεργαστή , μήπως η μητρική δεν έχει καλά ρεύματα , αν έχεις πειράξει κάτι να τα γυρίσεις όλα σε αρχικά setings , αν μπορείς αποσυναρμολόγησε και ξανά συναρμολόγησε το pc, κάτι ίσως δεν έχει κουμπώσει καλα και βάλε το τελευταίο βίος και κενουργια πάστα στον cpu
alkis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Bios update (αν εισαι μεσα σε εγγυηση) και δωσε καρφωτα ρευματα στις ram.
akinj Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, alkis13 είπε Bios update (αν εισαι μεσα σε εγγυηση) και δωσε καρφωτα ρευματα στις ram. Τι εννοεις καρφωτα ρευματα? bios update κανω με στικακι την εκδοση που θελω ετσι? 2 ώρες πριν, MTX είπε Μια χαρά είναι η θερμοκρασία του , μέχρι και 75c είναι νορμάλ για αυτόν τον επεξεργαστή , μήπως η μητρική δεν έχει καλά ρεύματα , αν έχεις πειράξει κάτι να τα γυρίσεις όλα σε αρχικά setings , αν μπορείς αποσυναρμολόγησε και ξανά συναρμολόγησε το pc, κάτι ίσως δεν έχει κουμπώσει καλα και βάλε το τελευταίο βίος και κενουργια πάστα στον cpu με τα settings το εχω προσπαθησει παστα δεν εχω αλλαξει ειναι η αληθεια εχω ακομα αυτη που ειχε μεσα η ψυξτρα της cryorig
MTX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 δεν έβαζες αλλα 30-40 ευρώ να πάρεις μια X370 μητρική , τόσα λεφτά έδωσες εκεί τσιγκουνεύτηκες
akinj Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, MTX είπε δεν έβαζες αλλα 30-40 ευρώ να πάρεις μια X370 μητρική , τόσα λεφτά έδωσες εκεί τσιγκουνεύτηκες δεν ηξερα..
alkis13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Στις 1/12/2018 στις 6:30 ΜΜ, akinj είπε Τι εννοεις καρφωτα ρευματα? bios update κανω με στικακι την εκδοση που θελω ετσι? Bios update κανεις οπως λεει ο κατασκευαστης στις οδηγειες. Συνηθως υπαρχουν στο site του. Καρφωτα εννοώ, ότι αν θελει η ραμ να τρεξει στα 3000mhz 1.35V απο τον κατασκευαστη εσυ θα βαλεις εκει που λεει auto 1.36V. Να μην ειναι στο auto δηλαδη. Ειχα παρομοιο προβλημα με μνημες που ηθελαν 1,35 και ειχε αυτοματα 1,344, με το 1,36 λυθηκε. Ολοι οι αριθμοι ειναι παρασειγμα και πρεπει να βρεις αυτους που λεει ο κατασκευαστης της ram σου. Δηλαδη Mhz και Volt. Προτεινα κατευθειαν ραμ γιατι τα AMD platforms ειναι απαραδεκτα σε οτι εχει να κανει με τις μνημες (τουλαχιστον με της 1ης γενιας chipsets). Μετα κοιτας για windows εκδοση, μπορει να περασεις μια καθαρη εκδοση, format δηλαδη. Μετα τον σκληρο αν μπουκαλιαζει στα games και παει μακρια οι βαλίτσα.
sistah Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 On 01/12/2018 at 05:01, MTX said: τότε αλλάζει το θέμα , φταίει απλά το γεγονός ότι έχεις RYZEN φιλε μου , βάλε limit στα fps για να μην νιώσεις έντονα το fps drop , βάλε γύρο στα 140 fps μέγιστο αν έχεις 144hz οθόνη αλλιώς ακόμα χαμηλότερα , το ίδιο πρόβλημα έχει φίλος μου που αγόρασε τον 2700x και όταν παίζουμε pubg αυτός στα fights πάει από 150 fps στα μισά ειδικά μπρός το τέλος που μικραίνει ο κύκλος και στα mass fights , αυτά εμενα μου θυμίζουνε εποχές που είχα FX8370 και σιχάθηκα την AMD και ορκίστηκα να μην ξανά πάρω ποτε δικό τους CPU όσο καλός και να είναι μονο για την ταλαιπωρία που έφαγα Λιγη προσοχη σε αυτα που λεμε γιατι γινεται παραπληροφορηση ανευ λογου και αιτιας. @akinj Oι αιτιες μπορει να ειναι παρα πολλες.. Ξεκινα απο τα βασικα οπως: -Windows updates -Aπενεργοποιηση του game mode στα windows -Απενεργοποιηση του focus assist στα windows -Bios update -Chipset drivers -Αλλαγη του Power Plan σε High Performance -Update τους drivers της καρτας γραφικων (με χρηση DDU) -Δοκιμη σε fullscreen/borderless -Tσεκαρε τις θερμοκρασιες των cpu/gpu και τo ποσοστο χρησης κατα την διαρκεια του gaming Μετα κοιτας για τα ρευματα των ram και cpu (αν τον εχεις κανει OC).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα