Enipeas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Ρε παιδιά αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα είμαι υπόχρεος. Παίζω Pokerstars και συνήθως βάζω χρήματα στο λογαριασμό μου με paysafe (με κάρτες δεν γίνεται πλέον λόγω capital control). Αναπάντεχα εδώ και 20 μέρες η paysafe μου ζητάει ταυτοποίηση. Το κακό είναι ότι θέλει ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα (και μια φωτό) αλλά μόνο με λατινικούς χαρακτήρες τα οποία δεν διαθέτω. Η ταυτότητα και το δίπλωμά μου είναι παλιά χωρίς λατινικούς χαρακτήρες και διαβατήριο δεν έχω. Ανέβασα αυτά που είχα αλλά δεν γίνονται αποδεκτά. Έχω στείλει δεκάδες mail στην εταιρία που μου απαντάνε με αυτοποιημένα μηνύματα να κάνω ταυτοποίηση για αναβάθμιση status. Καμμία ιδέα πως να προσπεράσω το πρόβλημα?
user2163 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ονοματεπώνυμο εμφανίζεται και με λατινικούς χαρακτήρες από το 2000.Επίσης η Ελληνική ταυτότητα έχει ισχύ 15 έτη.Άρα δεν την έχεις ανανεώσει μέχρι και σήμερα; Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από user2163
thleorasakias Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Στις 1/12/2018 στις 1:49 ΜΜ, Enipeas είπε Ρε παιδιά αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα είμαι υπόχρεος. Παίζω Pokerstars και συνήθως βάζω χρήματα στο λογαριασμό μου με paysafe (με κάρτες δεν γίνεται πλέον λόγω capital control). Αναπάντεχα εδώ και 20 μέρες η paysafe μου ζητάει ταυτοποίηση. Το κακό είναι ότι θέλει ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα (και μια φωτό) αλλά μόνο με λατινικούς χαρακτήρες τα οποία δεν διαθέτω. Η ταυτότητα και το δίπλωμά μου είναι παλιά χωρίς λατινικούς χαρακτήρες και διαβατήριο δεν έχω. Ανέβασα αυτά που είχα αλλά δεν γίνονται αποδεκτά. Έχω στείλει δεκάδες mail στην εταιρία που μου απαντάνε με αυτοποιημένα μηνύματα να κάνω ταυτοποίηση για αναβάθμιση status. Καμμία ιδέα πως να προσπεράσω το πρόβλημα? και εμενα η παλια ηταν και ειχα το ιδιο προβλημα...πηρα τηλεφωνο ελληνοφωνο προσωπικο, μετα απο μια σειρα προτεραιοτητας που με βαλανε τους εστειλα το εκκαθαριστικο εφοριας-παλια ταυτοτητα-ενα λογαριασμο σταθερης τηλεφωνιας που εγραφε την διευθυνση του σπιτιου-προσφατη φωτογραφια εστειλα μια σελφιε απο ενα ταξιδι στο εξωτερικο που ειχα παει....ολα κομπλε μετα unlimited to status.
Salvation81 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε 3 ωρες εβγαλα ταυτοτητα οταν εχασα την δικια μου στα τελη του 2017.....2-3 φωτογραφιες χρειαζεσαι και 2-3 ευρω αν θυμαμαι καλα και στην φτιαχνουν η εκεινη την στιγμη στο τοπικο σου Αστυνομικο Τμημα η στο ΚΕΠ η αν εχουν πολλη δουλεια την επομενη (εμενα μου ειπαν να περιμενω 3 ωρες αλλα πηγα την επομενη)....Γιατι δεν βγαζεις νεα ταυτοτητα; Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από Salvation81
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα