Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπερα αν καποιος γνωριζει ας με βοηθησει γιατί έχω πανικοβληθεί. Παρακολουθησα μια ταινια πορνό και παρατηρήσα ότι μετά μου εκαναν απανωτα αιτήματα φιλίας στο fb διάφορα άτομα με κάποια από τα οποία έχω κοινούς φίλους ενώ με αλλά όχι. Επίσης μου έκαναν αιτήματα ακολουθησης στο ινστα προφίλ σεξουαλικού περιεχομένου. Και τέλος βρήκα στο email μου στα ανεπιθύμητα, μηνύματα για άγγελιες σεξ. Να πω ότι εκανα ιδιωτική περιήγηση από I phone και μετά διεγραψα το ιστορικό και τα cookies. Τι μπορεί να συμβαίνει; έχει συμβεί σε κάποιον άλλον κάτι αντιστοιχο; υπάρχει κάποια περίπτωση να φαίνεται κάπου ότι είδα τέτοιου είδους βίντεο στα άτομα που μου έκαναν αιτήματα στο fb γιατί είμαι κοπέλα και ολα τα αιτήματα ήταν από άντρες και πολύ φοβάμαι ότι έχω γίνει ρεζίλι. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Nick Bax Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Απλα σταματα να βαζεις το e-mail σου σε καθε ακυρο site που υπαρχει στο ιντερνετ..
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μαλλον το μηλοφωνο φταίει, πάρε μια κινεζια και ολα οκ.
adi32 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βάλε addblock block this κλπ Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από adi32
kormos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, ΚαρΣάν είπε Παιδιά καλησπερα αν καποιος γνωριζει ας με βοηθησει γιατί έχω πανικοβληθεί. Κάποιες φορές όταν μπαίνω σε σάιτ πορνό και παρακολουθώ κάποιο βίντεο έχω παρατηρήσει ότι μετά μου κάνουν απανωτα αιτήματα φιλίας στο fb διάφορα άτομα με κάποια από τα οποία έχω κοινούς φίλους ενώ με αλλά όχι. Επίσης μια άλλη φορα μου έκαναν αιτήματα ακολουθησης στο ινστα προφίλ σεξουαλικού περιεχομένου. Και τέλος βρήκα στο email μου στα ανεπιθύμητα μηνύματα για άγγελιες σεξ. Να πω ότι κάνω ιδιωτική περιήγηση από I phone και μετά διαγράφω το ιστορικό και τα cookies. Τι μπορεί να συμβαίνει; έχει συμβεί σε κάποιον άλλον κάτι αντιστοιχο; Νοίκιασε ταινίες ή βρες κοπέλα και σταμάτησε να μπαίνεις σε τέτοιες σελίδες...
NikosKallithea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μάλλον σε βλέπουν απο την κάμερα και σε κάνουν κέφι
Salvation81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, kormos είπε Νοίκιασε ταινίες ή βρες κοπέλα και σταμάτησε να μπαίνεις σε τέτοιες σελίδες... Λεει πως και καλα ειναι κοπελα ομως....
kormos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε Λεει πως και καλα ειναι κοπελα ομως.... "Σικάγο γίναμε" ας βρει και άντρα, το ίδιο ειναι.... Σορυ αλλά κάθε άλλο παρά από σπαμ μου μυρίζει.... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Κατι μου λέει ότι κόλλησες ιό παρατηρήθηκε και στο ινσομνια γκέι π#ρνό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις