Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω, σε τι μαγαζιά, μπορώ να βρω σύρμα αλουμινίου 3 χιλιοστών για κατασκευές. Στην πόλη μου δεν έχουμε πολλά μαγαζάκια για χειροποίητες κατασκευές και δεν ξέρω που να ψάξω. Ευχαριστώ 😊

Δημοσ.

Γιατί θες να είναι αλουμινένιο? Φαντάζομαι σε κάποιο εξειδικευμένο μέρος γιατί σε μαγαζιά με εργαλεία που πάω δεν έχω δει ποτέ

27 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εγώ ψάχνω ασημένιο σύρμα αν ξέρει κάποιος που θα μπορούσα να βρω. Σε εργαστήρια-κοσμηματοπωλεία;

Σε μαγαζί που πουλάει υλικά και εργαλεία για αργυροχρυσοχοΐα. Στην αθήνα κέντρο έχει πολλά. Εκεί που είσαι δύσκολα. Κοίτα για ιντερνετικά μαγαζιά αργυροχρυσοχοΐας

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Γιατί θες να είναι αλουμινένιο? Φαντάζομαι σε κάποιο εξειδικευμένο μέρος γιατί σε μαγαζιά με εργαλεία που πάω δεν έχω δει ποτέ

Κυρίως για να μην σκουριάσει γιατί θέλω να φτιάξω σκουλαρίκια. Βέβαια οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική συρματος που δεν σκουριάζει δεν θα με πείραζε. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Σε μαγαζί που πουλάει υλικά και εργαλεία για αργυροχρυσοχοΐα. Στην αθήνα κέντρο έχει πολλά. Εκεί που είσαι δύσκολα. Κοίτα για ιντερνετικά μαγαζιά αργυροχρυσοχοΐας

Thanks! Θα ρωτήσω και σε κανένα εργαστήριο, έχουμε πολλά! 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εγώ ψάχνω ασημένιο σύρμα αν ξέρει κάποιος που θα μπορούσα να βρω. Σε εργαστήρια-κοσμηματοπωλεία;

Είχα πάρει πριν χρόνια από ebay για να κάνω κολλοειδή αργυρο.

Με το κιλό πάει όπως ο χρυσός.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, opera είπε

Είχα πάρει πριν χρόνια από ebay για να κάνω κολλοειδή αργυρο.

Με το κιλό πάει όπως ο χρυσός.

Αν σου πω ότι θέλω να κάνω το ίδιο!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Σκουλαρίκια από αλουμίνιο λίγο δύσκολο μου φαίνεται.

Και συ ασήμι θέλεις

Κάτι τέτοιο χρειαζομαι

Screenshot_2018-12-01-20-50-53.png

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, zio10 είπε

Αν σου πω ότι θέλω να κάνω το ίδιο!

Να προσέξεις τη ποιότητα, πρέπει να είναι κατάλληλο για αυτή τη χρήση.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, opera είπε

Να προσέξεις τη ποιότητα, πρέπει να είναι κατάλληλο για αυτή τη χρήση.

Θα το ψάξω, αν έχεις και κάποιο λινκ με κάτι δοκιμασμένο θα βοηθούσε!

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, zio10 είπε

Θα το ψάξω, αν έχεις και κάποιο λινκ με κάτι δοκιμασμένο θα βοηθούσε!

Ψάξε για 99,99 αργυρο, χρειάζεσαι water for injection απο φαρμακείο,tds meter,και ένα τροφοδοτικό πχ από παλιό εκτυπωτή 12 volt και πάνω για γρήγορη παραγωγή.

Μόνο με πλαστικό κουταλάκι και το αποθηκεύεις σε σκουρόχρωμο γιαλινο μπουκάλι.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickyKrkl είπε

Θα ήθελα να σας ρωτήσω, σε τι μαγαζιά, μπορώ να βρω σύρμα αλουμινίου 3 χιλιοστών για κατασκευές. Στην πόλη μου δεν έχουμε πολλά μαγαζάκια για χειροποίητες κατασκευές και δεν ξέρω που να ψάξω. Ευχαριστώ 😊

Μάλλον κάτι τέτοιο λες αλλά είναι 30 μέτρα και μάλλον δεν θα πουλάνε λιγότερο.

Δημοσ.

Βασικά να ξαναρωτήσω, έχεις δει σκουλαρίκια από αλουμίνιο και θες να φτιάξεις και εσύ ή είναι εξ αρχής δική σου ιδέα?

2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Μάλλον BestPrice iconκάτι τέτοιο λες αλλά είναι 30 μέτρα και μάλλον δεν θα πουλάνε λιγότερο.

Θα φτιάξει τα σκουλαρίκια δηλαδή από σύρμα 3mm ? Και θα μπει αυτό το πράγμα μέσα στο αυτί ?

Δημοσ.

Μίλα με το pacoart .Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες. Ειναι Αθήνα βέβαια αλλά γενικότερα διοργανώνουν σεμινάρια, παρουσιάσεις κλπ κλπ. Οπότε δεν ειναι ενα ακομα μαγαζι που μόνο πουλάει...

https://www.pacoartcenter.gr/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...