Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτος εδω οδηγει μαζι μας στις Εθνικες και περιφερειακες οδους...και αρκετοι ακομα τοσο ψυχανωμαλοι οσο αυτος. Αφαιρεση διπλωματος και γρηγορα...για κλαματα ειναι η κατασταση οχι για γελια

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη βιάζεσαι του είπε ο θεούλης του τραματζή; και λίγα του είπε! Ξεχνάτε μερικοί πως ένας τέτοιος κάποτε πάτησε τον πάπια 

d015.gif

https://www.insomnia.gr/forums/topic/590269-από-το-κακό-στο-χειρότερο/

Πάπια ζεις εσύ μας οδηγείς

Επεξ/σία από TriLoBiTe
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Γιαούρτι said:

Υπάρχει κάτι κοινό σε αυτά τα περιστατικά, είναι η συμπεριφορά του μ@λακα  που αντί να εξαφανιστεί με σκυμμένο κεφάλι προσπαθεί να βγει από πάνω.

0:45

Επεξ/σία από defacer
Δημοσ.
9 ώρες πριν, talibanakos είπε

Το κακο δεν ειναι ο μαλακας που το κανει,το κακο ειναι οι υπολοιποι μαλακες που δε λενε κουβεντα,ακριβως επειδη τα κανουν και οι ιδιοι.

Στην Καλαματα βλεπω μονιμως αμαξι με αλαρμ σε δρομο διπλης,του οποιου ο οδηγος εχει κατεβει για τσιγαρα/ψωμι/καφε.

Αποτελεσμα αυτου,το ενα ρευμα να περιμενει πισω απο το παρκαρισμενο μεχρι να αδειασει το αλλο ρευμα,για να συνεχισουν την πορεια τους,χωρις κανεις τους να πατησει μια κορνα η να δυσανασχετησει. Εγω παω διπλα με το γκολφ ( το οποιο εχει πολυ δυνατη κορνα ) και την κολλαω παιρνοντας σιγα σιγα.

Πολλες φορες ο μαλακας οδηγος ειναι μεσα,απλα περιμενει καποιο μαλακα επιβατη. Εχει πλακα η αντιδραση τους,οσο μπορει να εχει πλακα δλδ ενα τετοιο σκηνικο..Συνηθως τσαντιζονται κιολας!

Εσυ ησουν που κορναριζες? Μου πηρες τα αυτια μανα μου

• Like 1
Δημοσ.

25 χρονια διπλωμα και αυτο το χαλι στην Ελλαδα με την ελληνικη παιδεια δεν υπαρχει και προσθετω και τον εαυτο μου μεσα.Ζωντας 3 μηνες στην Κροατια την παλε ποτε σοβιετικου μπλοκ βλεπω την οδηγικη παιδεια του και δυσκολευωμαι να προσαρμοστω.

Σαν πεζος εχεις παντα την προτεραιοτητα διασχιζωντας της διαβασεις ,οι οδηγοι οχηματων αμεσως κοκαλωνουν τα οχηματα και την παραχωρουν παντα με ευγενεια.Στην  Ελλαδα ο απο πισω οδηγος οχηματος θα ακουγε τα εξ αμαξης γιατι σταματησε και αφησε τον πεζο να περασει.

Εχει τυχει πολλες φορες σαν πεζος να κοντοσταθω σε διαβαση χαζευωντας και δεν το ειχα παρει παρει μεχρι να το καταλαβω οτι τα αυτοκινητα σταματουσαν για να περασω.Ουτε κορνες ουτε βρισιδια στον πεζο γιατι δεν περναει,στην Ελλαδα καταλαβαινετε τι θα γινοταν σε αντιστοιχη περιπτωση.

Και αλλα πολλα αλλα να μην γινω περισσοτερο φλυαρος απο οτι τωρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...