Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουν με το καιρο μαζευτει δεκαδες μετρα καλωδιων καθε ειδους (φορτιστων,usb) κινητα που ρεαλιστικα δεν θα χρησιμοποιηθουν ποτε (Νοκια δεκαετιας).Που θα μπορουσα να τα παω?Δεχονται στο e-shop,public?Δεν με νοιαζει να τα πουλησω ουτε με νοιαζει αν βγαλουν αλλοι λεφτα, απλα δεν θα θελα να καταληξουν στα σκουπιδια.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω, το γνωριζω απλα επειδη ειμαι επαρχια και μιλαμε για πραγματα που δυσκολα να θελει καποιος δεν θελω να μπω στην διαδικασια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, 4saken είπε

Σε ευχαριστω, το γνωριζω απλα επειδη ειμαι επαρχια και μιλαμε για πραγματα που δυσκολα να θελει καποιος δεν θελω να μπω στην διαδικασια.

Μπορείς να τα δώσεις σε κάποιο οργανισμό για φτωχά παιδιά ή σε σχολείο κοντά σε σένα!

Εγώ κάτι manga που είχα πήγα σε ένα κοντινό λύκειο και τα έδωσα σε κάτι τυπαδες αφού τους ρώτησα αν γουστάρουν κομιξ

Επεξ/σία από MegalosVeziris
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στην ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών ίσως; Δεν θα τα χρησιμοποιήσει κάποιος αλλά δεν θα πάνε και στα σκουπίδια.

• Like 4
Δημοσ.

Εχω θα σου έλεγα να κρατήσεις τα καλώδια. Είναι εκνευριστικό να βλέπεις  πόσο ακριβά  πουλάνε τα μαγαζιά (ειδικά στην επαρχία) ένα απλό usb 2.0 καλώδιο .

Τους φορτιστές μπορείς να τους χρησιμοποιείς σε άλλες συσκευές αν αλλάξεις τα βύσματα (και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις σε ρεύμα με τις προδιαγραφές του φορτιστή)

Αν τα καλώδια είναι usb 1.0 , τότε να μπεις στον κόπο να τα πετάξεις.  Δεν νομίζω να ασχολείται κανένας 

• Like 1
Δημοσ.

Κράτα δύο λειτουργικά δείγματα από κάθε τι παλιό που έχεις, εφόσον έχεις όντως τόσα. 

Σε 10 χρόνια θα έχουν ιστορική αξία. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, 4saken είπε

Εχουν με το καιρο μαζευτει δεκαδες μετρα καλωδιων καθε ειδους (φορτιστων,usb) κινητα που ρεαλιστικα δεν θα χρησιμοποιηθουν ποτε (Νοκια δεκαετιας).Που θα μπορουσα να τα παω?Δεχονται στο e-shop,public?Δεν με νοιαζει να τα πουλησω ουτε με νοιαζει αν βγαλουν αλλοι λεφτα, απλα δεν θα θελα να καταληξουν στα σκουπιδια.

Οπως   ειπε   ο  φιλος....

https://www.insomnia.gr/forums/topic/677986-μην-πετάτε-τίποτα-χαρίστε-το-εδώ-part-3/?page=109&tab=comments#comment-56879121

με   την  προυποθεση   να   τα   παρει   ολα   ενας   πληρωνοντας   τα   εξοδα....

Αληθεια   τα  σειριακα   και  τα   παραλληλα   καλωδια   εχουν  καμμια   αξια?:mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

Έχω γεμίσει και εγώ διάφορα καλώδια, το αστείο είναι οτι μου έχουνε πει σε δύο καταστήματα που είχανε κάδο συσκευών οτι δεν δέχονται από την ανακύκλωση σκέτα καλώδια. Πάντως χωρίς πλάκα, ακόμα και καλώδιο τροφοδοσίας π.χ για οθόνη ή pc από ups, δεν είναι και φθηνά. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fortistis είπε

Κράτα δύο λειτουργικά δείγματα από κάθε τι παλιό που έχεις, εφόσον έχεις όντως τόσα. 

Σε 10 χρόνια θα έχουν ιστορική αξία. 

Username checks out!

Περα απο την πλακα οτι ειπε ο φιλος, κρατα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Έχω γεμίσει και εγώ διάφορα καλώδια, το αστείο είναι οτι μου έχουνε πει σε δύο καταστήματα που είχανε κάδο συσκευών οτι δεν δέχονται από την ανακύκλωση σκέτα καλώδια. Πάντως χωρίς πλάκα, ακόμα και καλώδιο τροφοδοσίας π.χ για οθόνη ή pc από ups, δεν είναι και φθηνά. 

Επειδη εχουμε καδο ανακυκλωσης συσκευων στο μαγαζι δεν στεκει αυτο που σου ειπαν...

Μελανια και μπαταριες δεν δεχονται.... Ολα τα αλλα τα μαζευουν κανονικα και αμα ξεφυγει τιποτα το πετανε αυτοι εκει..

Απλα υπαρχουν μαγαζια που τους καδους τους χρησιμοποιουν για να μαζευουν και ανταλλακτικα ή συσκευες που τις φτιαχνουν και τις πουλανε σαν μτχ...

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 2/12/2018 στις 7:27 ΜΜ, 4saken είπε

κινητα που ρεαλιστικα δεν θα χρησιμοποιηθουν ποτε (Νοκια δεκαετιας).

Μην τα σνομπαρεις τα Νοκιακια, αν τα βαλεις στο θεμα που ποσταρε ο Tigergreg ειναι τα πρωτα που θα φυγουν. Αυτο αμα σε ενδιαφερει να τα παρει καποιος. Αλλα κατατα, σε καδο ανακυκλωσης συσκευων :)

Δημοσ.
13 ώρες πριν, k_w_t είπε

Επειδη εχουμε καδο ανακυκλωσης συσκευων στο μαγαζι δεν στεκει αυτο που σου ειπαν...

Μελανια και μπαταριες δεν δεχονται.... Ολα τα αλλα τα μαζευουν κανονικα και αμα ξεφυγει τιποτα το πετανε αυτοι εκει..

Απλα υπαρχουν μαγαζια που τους καδους τους χρησιμοποιουν για να μαζευουν και ανταλλακτικα ή συσκευες που τις φτιαχνουν και τις πουλανε σαν μτχ...

Ευχαριστώ, θα το έχω υπόψην αν πάω σε κανένα μαγαζί με κάδο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...