Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω χασει το αδειοχαρτο... ξερω ομως ποτε μπαινω.. λετε να με δεχθουν με την στρατιωτικη ταυτοτητα η θα μου ζητησουν και το αδειοχαρτο?

Ας βοηθησει καποιος αν μπορει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για τοποθέτηση μετά από το κέντρο λες; ή για άδεια από τη μονάδα που ήδη είσαι; 

πραγματικά αναρωτιέμαι τι παίζει σε αυτή τη περίπτωση αν είναι μετά από το κέντρο και αν έχουν πάρει σήμα ότι έρχεσαι..

πες μας τι έγινε όταν γίνει.

εγώ έχω την εντύπωση πώς όπου πήγαινα κοιτούσαν το χαρτί που τους έδινα εκείνη τη στιγμή δεν είμαι βέβαιος ότι με περίμενε κανείς.. 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasillhs είπε

Παιδια εχω χασει το αδειοχαρτο... ξερω ομως ποτε μπαινω.. λετε να με δεχθουν με την στρατιωτικη ταυτοτητα η θα μου ζητησουν και το αδειοχαρτο?

Ας βοηθησει καποιος αν μπορει

Δεν γινεται να μην σε δεχτουν. Τι γινεται οταν καποιος το χασει δηλαδη δεν τον δεχονται; 

Δεν θα πεις το εχασα θα πεις ειναι χωμενο στην τσαντα δεν το βρισκω

Δημοσ.

Πας σε αυτόν που σου έδωσε την άδεια η έστω μιλάς μαζί του τηλεφωνικά και σου δίνει οδηγίες..

Λογικά υπάρχει σήμα που σε περιμένουν απλά δεν ξέρουν το πότε θα υλοποιηθεί η μετάθεση σου 

Δημοσ.

Πάρε ένα τηλέφωνο και ενημέρωσέ τους, Βρες και μία καλή δικαιολογία όπως ότι η μάννα σου το έβαλε στο πλυντήριο με το πουκάμισο και διαλύθηκε.

Δεν πρόκειται και να σε κρεμάσουν απλά να σε ενημερώσουν μήπως πρέπει να πας αστυνομία ή σε κάποια στρατονομία να δηλώσεις την απώλεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...