Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

οχι 

Δηλαδή εσύ ζητάς να σου υπογράψω ένα (οτιδήποτε) χαρτί χωρίς εγώ να έχω αντίγραφο αυτού 

Ωραία ιδέα !!! 

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Δηλαδή εσύ ζητάς να σου υπογράψω ένα (οτιδήποτε) χαρτί χωρίς εγώ να έχω αντίγραφο αυτού 

Ωραία ιδέα !!! 

Όχι ένα οποιοδήποτε χαρτί

Σου ζητώ να υπογράψεις το χαρτί λύσεως της μισθώσεως που έχουμε συνάψει και ναι δεν χρειάζεται να έχεις κανένα αντίγραφο αυτού καθώς δεν σου χρειάζεται πουθενά …

Και όλα αυτά γίνονται συναινετικά δεν σε υποχρεώνω για κάτι τέτοιο ,αν θέλεις το κάνεις αλλιώς πάνε να βρεις άλλο σπίτι να νοικιάσεις

Δημοσ.

αρχιζω να πιστευω οτι το κολπο του Κωστακη δεν θα πιασει, γιατι οποιος ενοικιαστης συμφωνησει στα τραγελαφικα που ζηταει θα ειναι τοσο βλακας που δεν θα μπορει ουτε υπογραφη να βαλει.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε

αρχιζω να πιστευω οτι το κολπο του Κωστακη δεν θα πιασει, γιατι οποιος ενοικιαστης συμφωνησει στα τραγελαφικα που ζηταει θα ειναι τοσο βλακας που δεν θα μπορει ουτε υπογραφη να βαλει.

E εντάξει προφανώς αν βρει κορόιδο να του υπογράψει το οτιδήποτε χωρίς καν να έχει ένα αντίγραφο, μεγειά του με χαρά του 

Εδώ ένα συμβόλαιο των 20€ κάνουμε με εταιρία τηλεφωνίας και προφανώς κρατάμε αντίγραφο, ο άλλος θα κάνει συμβόλαιο για 500€ το μήνα και θα του δώσει του άλλου tabula rasa...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις

Εγώ το έχω σύστημα αυτό από 5ετια και το δέχονται όλοι

Βέβαια και εγώ είμαι κύριος και δεν κάνω γυφτιές

Σας διαβεβαιω ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, kostakis81 είπε

Σου ζητώ να υπογράψεις το χαρτί λύσεως της μισθώσεως που έχουμε συνάψει και ναι δεν χρειάζεται να έχεις κανένα αντίγραφο αυτού καθώς δεν σου χρειάζεται πουθενά …

Και όλα αυτά γίνονται συναινετικά δεν σε υποχρεώνω για κάτι τέτοιο ,αν θέλεις το κάνεις αλλιώς πάνε να βρεις άλλο σπίτι να νοικιάσεις

Και πες οτι στο υπογραφω αυτο το χαρτι και δεν φευγω...

Τι κανεις ? Αγωγη ?

Να κανω και αγωγη για πλαστογραφεια κτλ και να τραβηξει 4-6 χρονια....

Γιατι μπορω να κανω αμφισβητιση της υπογραφης και να ζητησω εξεταση απο γραφολογο ....

Επειδη ακριβως το ιδιο εκανε φιλος με καφετερια που τους εβαζε και υπεγραφαν οικιοθελη αποχωρηση (παραιτηση) για να τους διωχνει οποτε θελει χωρις αποζημιωση...

Μαντεψε ποιος κερδισε το δικαστηριο...?

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν υπαρχουν αμφιβολιες να ρωτησει κανεις σε δικηγορο.Καλυτερο απο το να τρεχεις μετα με μπλεξιματα

Επεξ/σία από Diskimpex
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, kostakis81 said:

ναι σε 10 ημερεσ ειπαμε 

Γνωρίζεις τη είναι το προγαμιαίο συμβόλαιο φίλε μου

Στην περίπτωση που παίζουν πολλά φράγκα αυτό  γίνετε ακόμα και στην Ελλάδα

Επίσης το εργατικό δίκαιο είναι υπέρ του εργαζομένου πάντα

Επίσης η επιχείρηση σε απολύει αν θέλει και σε αποζημιώνει όποτε θέλει

Ενώ ο άλλος δεν βγαίνει από το σπίτι σου ακόμα και εάν δεν πληρώνει εύκολα για τη πρέπει να κάνεις πολυέξοδες διαδικασίες οπου συνήθως το μέσο νοικοκυριό δεν έχει τα φράγκα να βάλει δικηγόρους κλπκλπ

Δεν θα ασχοληθώ με τα υπόλοιπα γιατί χρόνου φείδου.

Θα ασχοληθώ μόνο με το προγαμιαίο συμβόλαιο, αφού το αναφέρεις και μάλιστα ως παράδειγμα. Γνωρίζεις εάν ισχύει στην Ελλάδα ή όχι; Κι αν προβλέπεται από την ελληνική νομοθεσία; Κι αν γίνεται δεκτό από τα εν Ελλάδι δικαστήρια; 

Φιλική συμβουλή (και εντελώς καλοπροαίρετα): Άσε τα νομικά στους νομικούς... 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kostakis81 είπε

και αντε το υπογράφει, και του λες κάποια στιγμή φύγε σε 10 μέρες και δεν φεύγει, πως κινείσαι μετά?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, paredwse είπε

Δεν θα ασχοληθώ με τα υπόλοιπα γιατί χρόνου φείδου.

Θα ασχοληθώ μόνο με το προγαμιαίο συμβόλαιο, αφού το αναφέρεις και μάλιστα ως παράδειγμα. Γνωρίζεις εάν ισχύει στην Ελλάδα ή όχι; Κι αν προβλέπεται από την ελληνική νομοθεσία; Κι αν γίνεται δεκτό από τα εν Ελλάδι δικαστήρια; 

Φιλική συμβουλή (και εντελώς καλοπροαίρετα): Άσε τα νομικά στους νομικούς... 

δεν είμαι νομικός ..

δεν ισχύει στην Ελλάδα νομίζω ...

1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Και πες οτι στο υπογραφω αυτο το χαρτι και δεν φευγω...

Τι κανεις ? Αγωγη ?

Να κανω και αγωγη για πλαστογραφεια κτλ και να τραβηξει 4-6 χρονια....

Γιατι μπορω να κανω αμφισβητιση της υπογραφης και να ζητησω εξεταση απο γραφολογο ....

Επειδη ακριβως το ιδιο εκανε φιλος με καφετερια που τους εβαζε και υπεγραφαν οικιοθελη αποχωρηση (παραιτηση) για να τους διωχνει οποτε θελει χωρις αποζημιωση...

Μαντεψε ποιος κερδισε το δικαστηριο...?

έπιασες μια περίπτωση στις 1000

ο μέσος ενοκιαστησ δεν εχει 100ρικα να κάνει αγωγές κλπ

επισεις ο φίλος σου εχει να κάνει με εργατικα που αντιμετοπιζονται διαφορετικα 

τωρα σχετικα με το γραφολογο τι πιστευεισ οτι θα πει?δεν θα καταλαβει την υπογραφη σου 

δεν μιλησαμε σε καμια περιπτωση για πλαστογραφια 

9 λεπτά πριν, Tamtiriri είπε

και αντε το υπογράφει, και του λες κάποια στιγμή φύγε σε 10 μέρες και δεν φεύγει, πως κινείσαι μετά?

αστυνομία για παράνομη είσοδο στο χώρο σου 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

αστυνομία για παράνομη είσοδο στο χώρο σου 

και αν απλά πεί οτι είναι πλαστό και το έχεις υπογράψει μόνος σου??

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tamtiriri είπε

και αν απλά πεί οτι είναι πλαστό και το έχεις υπογράψει μόνος σου??

τοτε παίρνει τη δικαστική οδό ,αλλά αν συμβαίνει αυτο τοτε προφανώς ουτε νοίκια πληρώνει και είναι επαγγελματιασ πιστολιαρησ 

ετσι ειναι δυστηχος

ενω αν ειχαμε το γερμανικο συστημα με την συστατικη επιστολη θα ηταν καλυτερα τα πραγματα 

Δημοσ.

Εγω σου χω μια καλυτερη συμβουλη και επειδη ειμαι καλος δεν θα στην χρεωσω.Βαλε τον υποψηφιο ενοικιαστη να υπογραψει ενα χαρτι που λεει οτι σου παραχωρει ολη του την περιουσια,ετσι αμα παει να κανει καμια ματσακουνια τον εκβιαζεις και στην καλυτερη παιρνεις και την περιουσια του!

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fastnq2 είπε

Εγω σου χω μια καλυτερη συμβουλη και επειδη ειμαι καλος δεν θα στην χρεωσω.Βαλε τον υποψηφιο ενοικιαστη να υπογραψει ενα χαρτι που λεει οτι σου παραχωρει ολη του την περιουσια,ετσι αμα παει να κανει καμια ματσακουνια τον εκβιαζεις και στην καλυτερη παιρνεις και την περιουσια του!

τρολαρεισ ετσι 

αυτο θα ειτο καταχρηστικό κι θα κατεπευτε αμεσωσ 

και για να εχουμε καλο ερωτημα εσεισ ειστε με την μερια των μπαταχτιδων ???

δεν μπορω να καταλαβω την επιθεση απο ολουσ σας 

αν δεν σασ αρεση καθηστε και αφηστε τουσ στα σπιτια σασ να μενουν τσαμπα και να τα πινουν στην υγεια του μα@@#

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...