Προς το περιεχόμενο

Nikon D7100 kit 18-105 aa-digitalphoto στα 649. {ΤΕΛΟΣ}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια καλή προσφορά της D7100 που σε ίδια τιμή από Ελλάδα είχε παίξει πρόπερσι στο Black Friday.

Εγώ την πήρα περσυ τέτοιο καιρό 600 το σώμα μόνο (και τώρα τόσο έχει σώμα σκέτο). 

Είναι και  αντιπροσωπείας από επίσημο μεταπωλητή. Πολύ καλή επιλογή στα χρήματα αυτά.

https://aa-digitalphoto.gr/product/nikon-d7100-kit-18-105mm-vr/

Επεξ/σία από stratigos24
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χοντρικά:

d7100 = καλύτερη εργονομία/περισσότερα κουμπιά-ροδέλες για πιο άμεσες αλλαγές ρυθμίσεων, καλύτερο πιάσημο, γρηγορότερο auto focus, λίγο καλύτερη μπαταρία, λίγο γρηγορότερο burst, αδιάβροχο σώμα, δεν έχει aa filter που την κάνει θεωρητικά περισσότερο sharp, έχει pentaprism viewfinder, έχει top lcd για να βλέπεις και από εκεί στα γρήγορα τις ρυθμίσεις σου, έχει af fine tune για να διορθώνεις το front/back focus σε γρήγορους φακούς  f1.4, 1.8, 2.8 κλπ, έχει μοτερ autofocus στο σώμα ώστε να μπορείς να έχεις autofocus σε παλαιότερους φακούς, έχει 2 θέσεις για μνήμες sdhc, το κλείστρο πάει μέχρι 1/8000 ενώ στην 5600 μέχρι 1/4000, έχει λίγο καλύτερη οθόνη.

Aπό την άλλη η 5600 είναι πιο σύγχρονο σώμα από την άποψη ότι έχει bluetooth, wifi, nfc, σπαστή οθόνη που είναι και αφής. Είναι 300gr περίπου ελαφρύτερη.

Επεξ/σία από stratigos24
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε

μην παρετε σωμα 5χχχχ μουφα 

7100 ειναι οτι πρεπει

Φίλε μου γιατί μουφα;

Αγόρασα d5300 με φακό 18-105vr και είναι άριστο για  ερασιτεχνική-ημιεπαγγελματικη χρήση.

Μην είσαι απολύτως. 😉

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Φίλε μου γιατί μουφα;

Αγόρασα d5300 με φακό 18-105vr και είναι άριστο για  ερασιτεχνική-ημιεπαγγελματικη χρήση.

Μην είσαι απολύτως. 😉

ερασιτέχνης δεν σημαίνει οτι εισαι άσχετος - σημαίνει οτι αγαπας την φωτογραφια και 8ες να μαθεις να βγαζεις μανουαλ και οχι αυτο

εσυ πηρες σωμα για ασχετους με το παρδον

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

ερασιτέχνης δεν σημαίνει οτι εισαι άσχετος - σημαίνει οτι αγαπας την φωτογραφια και 8ες να μαθεις να βγαζεις μανουαλ και οχι αυτο

εσυ πηρες σωμα για ασχετους με το παρδον

Γιατί είναι για άσχετους φίλε μου; 

Δηλαδή πρέπει ένας που δεν γνωρίζει και θέλει να μπει στον χώρο να ξεκινήσει με σειρά 7; Στο manual μια χαρά είναι. Πάντως αν είσαι επαγγελματίας εσύ,η δεν ξέρω τι χρήση κάνεις,ίσως να σου φαίνεται "λίγη" αλλά πιστεύω μια χαρά είναι.

Υπερβολικό σε βρίσκω αλλά οκ,όπως πιστεύει ο καθένας..... 😉

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Γιατί είναι για άσχετους φίλε μου; 

Δηλαδή πρέπει ένας που δεν γνωρίζει και θέλει να μπει στον χώρο να ξεκινήσει με σειρά 7; Στο manual μια χαρά είναι. Πάντως αν είσαι επαγγελματίας εσύ,η δεν ξέρω τι χρήση κάνεις,ίσως να σου φαίνεται "λίγη" αλλά πιστεύω μια χαρά είναι.

Υπερβολικό σε βρίσκω αλλά οκ,όπως πιστεύει ο καθένας..... 😉

την πηρες για αρχικη χρήση , εαν ηθελες για ερασιτεχνικό παίρνεις αλλη σειρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...