splanis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 18 λεπτά πριν, archer100 είπε Τελειωσε οπωσδηποτε το ΙΕΚ σου και μην ασχοληθεις με πρακτικη. Θα το μετανιωσεις οικτρα στο μελλον αν το αφησεις τωρα, ενα εξαμηνο πριν το τελος. Μπορει τωρα να σου φαινεται οτι η Πληροφορικη ειναι το μελλον, αλλα σε 20 χρονια απο τωρα να ειναι η διαιτολογια στην πρωτη γραμμη (που ακομα και τωρα ειναι) Επειτα απο τον Σεπτεμβρη ξεκινα εντατικα τη σχολη σου, με μεθοδο, οργανωση, καθημερινη σχεδον παρακολουθηση και συνεπεια. Πες οτι περασες τωρα εστω και στα 25 η στα 30 σου Συμβουλη μου ειναι να λυνεις οσο πιο πολλες ασκησεις μπορεις, ειναι το κλειδι για ολες τις πρακτικες επιστημες-σπουδες Η διαιτολόγια μπορεί να είναι το μέλλον κι να μου άρεσε αρχικά αλλά το ιεκ δεν έχει κανένα μέλλον όσο αφορά τα επαγγελματικά δικαιώματα. Αν τι τελειώσω και δεν κάνω πρακτική είναι σαν να μην τελείωσα ποτέ, γιατί να το κάνω αυτό;
archer100 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 58 λεπτά πριν, splanis είπε Η διαιτολόγια μπορεί να είναι το μέλλον κι να μου άρεσε αρχικά αλλά το ιεκ δεν έχει κανένα μέλλον όσο αφορά τα επαγγελματικά δικαιώματα. Αν τι τελειώσω και δεν κάνω πρακτική είναι σαν να μην τελείωσα ποτέ, γιατί να το κάνω αυτό; Η πρακτικη ειναι απαραιτητη προυποθεση για την ολοκληρωση και πιστοποιηση των σπουδων καθως και για την επαγγελματικη επαρκεια;
DrLo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Στις 5/12/2018 στις 1:29 ΠΜ, splanis είπε Δεν φημίζομαι για την σωστή λήψη αποφάσεων, έγιναν διάφορα αυτά τα χρόνια τα οποία τα μετανιώνω. Το καλοκαίρι τελειώνω ένα ΙΕΚ που πηγαίνω και δεν βλέπω με αισιοδοξία την επαγγελματική μου αποκατάσταση. Ξέρω πως μια ζωή θα το μετανιώνω αν δεν τελειώσω την σχολή που πέρασα αν και ποτέ δεν την είχα δει με καλό μάτι. Χρωστάω σχεδόν όλα τα μαθήματα(ΤΕΙ Μηχανικών Πληροφορικής). Πιστεύετε ότι έχω μια ελπίδα να καταφέρω να την τελειώσω ποτέ την σχολή αν πεισμώσω και το πάρω απόφαση; Σίγουρα θα χρειαστώ πάνω από 3 χρόνια φαντάζομαι και θα πρέπει να δουλεύω παράλληλα για να αυτοσυντηρούμαι. Τι λέτε, το χασα το τρένο ή όχι; Αν κατάλαβα καλά είχες περάσει ΤΕΙ πληροφορικής και επέλεξες να πας ΙΕΚ; ΓΙΑΤΙ το έκανες αυτό στον εαυτό σου ; (ο μόνος λόγος που μπορω να σκεφτώ είναι να ήταν η σχολή σε άλλη πόλη).
splanis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, archer100 είπε Η πρακτικη ειναι απαραιτητη προυποθεση για την ολοκληρωση και πιστοποιηση των σπουδων καθως και για την επαγγελματικη επαρκεια; Ναι 1 ώρα πριν, DrLo είπε Αν κατάλαβα καλά είχες περάσει ΤΕΙ πληροφορικής και επέλεξες να πας ΙΕΚ; ΓΙΑΤΙ το έκανες αυτό στον εαυτό σου ; (ο μόνος λόγος που μπορω να σκεφτώ είναι να ήταν η σχολή σε άλλη πόλη). Το έκανα ναι, μετά από 4 χρόνια δηλαδη και το μετανιώνω αλλά ποτέ Δεν είναι αργά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα